Gelmeyen evlilik teklifi

mahjo

Neler geçmedi ki....
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2011
592
334
303
Merhaba! Kızlar daha önce yazdım erkek arkadaşımla aramızda 5 yaş var o ben den küçük . 3 aydır flört ediyoruz ama hala ciddi bi adım Yok birbirimizin evine girip çıkıyoruz ben vicdanen rahat değilim yA bu insan yarı yolda bırakırsa korkusu evlilik konusu açılınca babacının rahatsızlığını bahane ediyor arkadaşları elin kızı değil baban önemli diyor Muş ben ne yapmam lazım haystım boyunca yarı yolda kaldım artık bi kenara atılmak istemiyorum tek isteğim bi yuva Kurmak

Daha 3 ay olmus ne teklifi ya :kahve:
Evine girip cikmak sizin sorununuz, evlenme hevesiyle yapmayin su isleri. Evlenmek istemeyebilir, ayrilabilir, aldatabilir. Siz evine girip çıkıyorsunuz diye size karsi bir sorumlulugu olmak zorunda degil. Bu ihtimalleri kaldiramiyorsaniz yapmayin.

Merhaba! Kızlar daha önce yazdım erkek arkadaşımla aramızda 5 yaş var o ben den küçük . 3 aydır flört ediyoruz ama hala ciddi bi adım Yok birbirimizin evine girip çıkıyoruz ben vicdanen rahat değilim yA bu insan yarı yolda bırakırsa korkusu evlilik konusu açılınca babacının rahatsızlığını bahane ediyor arkadaşları elin kızı değil baban önemli diyor Muş ben ne yapmam lazım haystım boyunca yarı yolda kaldım artık bi kenara atılmak istemiyorum tek isteğim bi yuva Kurmak
Her erkek arkadaşın evlilik teklifi mi etmesi lazım, rahat edemiyorsanız bırakın

Kiminle olursa olsun modunda olsaydım bu yaşta bekar olmazdım

yaşlarınız kaç acaba?
40 yaşında bile olsanız 3 ayda evlilik düşünülmez gerçi :)
sizden 5 yaş küçükse niyeti arkadaşlık mı evlilik mi acaba? yaş farkı çok olunca ailesine konu açmakta çekinebilir.
evine girip çıkmak baştan yanlış bi kere. ailesiyle tanıştınız mı yoksa kimse yokken mi girip çıkıyorsunuz bu da önemli. kafamda deli sorular :)) yazınız pek açıklayıcı olmamış napiyim :anneadayı:

1-2 ayda da evlilik teklifi alan var ama demek ki dengeler farklı iki taraf da evlilik konusunda ve karşısındakinden eminse, evlilik için kararlı istekliyse oluyordur, tek tarafın istemesiyle olacak bir şey değil, sizde erkek pek düşünmüyor kendi kendine gelin güvey olursan daha çabuk biter o ilişki.

Neden kadının düşmanı kadın anlamıyorum 3 ay erken deyip geçin dalga geçmrk niye küçük ildesiniz toplum baskısı var evde kaldın modu

3 ay tanidigin 1 insana nasil guvenebiliyon.bide zaman cok deyisti hakketten eskiden erkekler teklif ederdi evlenmeyi simdide kadinlar nie evlenme teklifi etmiyon nie evlenmiyo die baski yapiyolar agir ol azcik :KK20:

1 - 5 yas kucuk bir erkek ile ne isiniz var ?
2 - Madem ki kucuk bir yer yari yolda birakilma korkunuz var, onun evinde ne isiniz var ?
3 - 3 ayda flört edip evlilik mi olur ? Evlilik cocuk oyuncagi degil. 15 yil birbirini taniyip bosananlar var. 3 ayda asla ama asla taniyamazsiniz. Erkekler evlendikten sonra degismez. Sadece gercek yuzu ortaya cikar.
4 - Siz kac yasindasiniz? O kac yasinda ?
5 - Sizi aileniz cami avlusunda mi buldu ? Bir tek bu erkeklerin mi anne babasi oluyor ?
6 - Nicin ona , " ben de elin oglu icin anne babami uzemem " diyemiyorsuniz?
7 - Nicin sadece kalbinizin sesini dinliyorsunuz bir kez de mantiginiza kulak verin

Erkekler " ben evlilik dusunmuyom yeaa bana gore degil evlilik kurumuna karsiyim beyaa bir imzaya mi ihtiyaci var bizim askimizim derler "

Bunun anlami sudur : her normal insan gibi ben de evlilik dusunuyorum . Soyumun devam etmesini bir erkek olarak cok isterim. Ama seninle degil guzelim. Sen işin ciddiyetini yuzune vurdugunda vın toz olurlar. Piyasadan kaybolur ustune sen suclu olursun evlilik meraklisi derler. Derler de derler. Aradan cok degil sadece birazcik zaman gecer. Şipşak anneciginin buldugu hanim kiz ile el ele avm de tutusurken gorursun. Utanmadan bakar yuzune gerilmis bir sekilde. Gozyaslarin icine akar. Harcadigin yillara, maddi manevi emeklerine , kurdugun hayallere acirsin.

Tabana kuvvet kac . hic kimse bulunmaz hint kumasi degil.

Onun gokyuzunde sana yer yok

Neden kadının düşmanı kadın anlamıyorum 3 ay erken deyip geçin dalga geçmrk niye küçük ildesiniz toplum baskısı var evde kaldın modu

ne demek evde kaldın modu??!!
31 yaşında değil de 34 yaşında evlenirsin ama harika bir evliliğin olur,
acele edersin 31 de evlenmek için ama hayatın boktan olur??
bazı şeyleri akışına bırakmak gerek bence, evde kaldın imajından kurtulmak için evlenilmez.

1 - 5 yas kucuk bir erkek ile ne isiniz var ?
2 - Madem ki yari yolda birakilma korkunuz var, onun evinde ne isiniz var ?
3 - 3 ayda flört edip evlilik mi olur ?
4 - Siz kac yasindasiniz? O kac yasinda ?
5 - Sizi aileniz cami avlusunda mi buldu ? Bir tek bu erkeklerin mi anne babasi oluyor ?
6 - Nicin ona , " ben de elin oglu icin anne babami uzemem " diyemiyorsuniz?
7 - Nicin sadece kalbinizin sesini dinliyorsunuz bir kez de mantiginiza kulak verin

Erkekler " ben evlilik dusunmuyom yeaa bana gore degil evlilik kurumuna karsiyim beyaa bir imzaya mi ihtiyaci var bizim askimizim derler "

Bunun anlami sudur : her normal insan gibi ben de evlilik dusunuyorum . Soyumun devam etmesini bir erkek olarak cok isterim. Ama seninle degil guzelim. Sen işim ciddiyetini yuzune vurdugunda vın toz olurlar. Piyasan kaybolur ustune sen suclu olursun evlilik meraklisi derler. Derler de derler. Aradan cok degil sadece birazcik zaman gecer. Şipşak anneciginin buldugu hanim kiz ile el ele avm de tutusurken gorursun. Utanmadan bakar yuzune gerilmis bir sekilde. Gozyaslarin icine akar. Harcadigin yillara, maddi manevi emeklerine , kurdugun hayallere acirsin.

Tabana kuvvet kac . hic kimse bulunmaz hint kumasi degil.

Onun gokyuzunde sana yer yok
Aynen öyle o benden ayrılmadan ben ayrılacağım bişi mana edip yaş farkı ortada bırakacak olan bana olacak ben bu ilişkide gelecek görmüyorum ortada kalacağım gibi bir de gerçekten niyeti evlilik olan bence yaş büyük insanları da red ediyorum sırf o hayatımda diye

3 ay:işsiz: evine niye gidiyorsunki 3 ayda sen adamı evlenecek kadar nasıl tanıdın ya millet 3 senede taniyamiyor . Hem 3 ayda ne yariyolu yolun çeyreğine bile gelmemissinz

Back
X