• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelmeyen evlilik teklifi

Merhaba! Kızlar daha önce yazdım erkek arkadaşımla aramızda 5 yaş var o ben den küçük . 3 aydır flört ediyoruz ama hala ciddi bi adım Yok birbirimizin evine girip çıkıyoruz ben vicdanen rahat değilim yA bu insan yarı yolda bırakırsa korkusu evlilik konusu açılınca babacının rahatsızlığını bahane ediyor arkadaşları elin kızı değil baban önemli diyor Muş ben ne yapmam lazım haystım boyunca yarı yolda kaldım artık bi kenara atılmak istemiyorum tek isteğim bi yuva Kurmak
3 ay bu beklenti için erkekn beş yaşta küçük sizden ilişkiye başlarken beklentilerinizi ortaya koysaydınız oda sizde evlilikmi eğlencemi ama sizden yaşça küçük birine evlilik için baskı yapmanız belki hazır değil onun için belki daha erken bunları düşünmeliydiniz 7 8 yıl bekleyenleri gördük burada

ne demek evde kaldın modu??!!
31 yaşında değil de 34 yaşında evlenirsin ama harika bir evliliğin olur,
acele edersin 31 de evlenmek için ama hayatın boktan olur??
bazı şeyleri akışına bırakmak gerek bence, evde kaldın imajından kurtulmak için evlenilmez.
Memurum ama çalıştığım iş yerinde o okumuş diplomalı cahiller bile benimle dalga geçiyor yok bu yaştan sonra çocuk olmazmış 40 yaşına kdr bekar kalanları ikinci olarak bile almazlarmış sonra bi kız geliyor Yen’i evli ay yaşım 28 hemen çocuk yapmam lazım sonra zor olur çocukla uğraşmak benim yaşımın 31 olduğunu bile bile bana laf çarptırıyor

Neden kadının düşmanı kadın anlamıyorum 3 ay erken deyip geçin dalga geçmrk niye küçük ildesiniz toplum baskısı var evde kaldın modu
Normalde asla takmam da madem küçük yerdesiniz ve toplum baskısını bu kadar kafaya takıyorsunuz, 3 aylık sevgilinizin evine girip çıkmayıverin madem. Takmayan biri olsa neyse...

Neden kadının düşmanı kadın anlamıyorum 3 ay erken deyip geçin dalga geçmrk niye küçük ildesiniz toplum baskısı var evde kaldın modu

Ne alakası var kadının kadına düşmanlığıyla bunun? 5 yaş küçük sevgilini mi kıskandık?

O nasıl toplum baskısı ki birbirinize gidip kalmada sorun yok, ama evlenemedin diye dillere düşüyorsun?

O çocuğun evlenmeye niyeti olsa da, senden bu ısrarı hissettiği için istemeyecek zaten.

Aynen öyle o benden ayrılmadan ben ayrılacağım bişi mana edip yaş farkı ortada bırakacak olan bana olacak ben bu ilişkide gelecek görmüyorum ortada kalacağım gibi bir de gerçekten niyeti evlilik olan bence yaş büyük insanları da red ediyorum sırf o hayatımda diye

Hic bir seyi mana edip ayrilmana gerek yok . Canim benim, seninle ciddi dusunmuyorum sen de oyle. Arkadasiz de.
Senden 5 yas kucuk degil de , senden 5 yas buyuk kisilerle takil.
Yanlis anlama. Kadin erkekten buyuk de olabilir, yoz dusuncelerim yok benim. Yalniz 5 yas gercekten cok be guzelim.

Olgun , mantikli , sana sahip cikan erkeklere şans ver. Hic biri mi olmadi ? Birak bosver mahalle baskisini.

Bosandim diye mahalle baskisinin dibini yasadim. Bir sure sonra insanlar seninle ugrasmiyor umursamiyor.

Baska erkek yok mu bu gezegende. Kimler gelip kimler gececek...

Hic bir seyi mana edip ayrilmana gerek yok . Canim benim, seninle ciddi dusunmuyorum sen de oyle. Arkadasiz de.
Senden 5 yas kucuk degil de , senden 5 yas buyuk kisilerle takil.
Yanlis anlama. Kadin erkekten buyuk de olabilir, yoz dusuncelerim yok benim. Yalniz 5 yas gercekten cok be guzelim.

Olgun , mantikli , sana sahip cikan erkeklere şans ver. Hic biri mi olmadi ? Birak bosver mahalle baskisini.

Bosandim diye mahalle baskisinin dibini yasadim. Bir sure sonra insanlar seninle ugrasmiyor umursamiyor.

Baska erkek yok mu bu gezegende. Kimler gelip kimler gececek...
Çok haklısınız bir de sizden küçük olunca sürekli bakımlı olma modları Aman gözü taze çıtırlara kayar mı

Memurum ama çalıştığım iş yerinde o okumuş diplomalı cahiller bile benimle dalga geçiyor yok bu yaştan sonra çocuk olmazmış 40 yaşına kdr bekar kalanları ikinci olarak bile almazlarmış sonra bi kız geliyor Yen’i evli ay yaşım 28 hemen çocuk yapmam lazım sonra zor olur çocukla uğraşmak benim yaşımın 31 olduğunu bile bile bana laf çarptırıyor
Var öyle densizler! takma bence , ben 34 yaşındayım , hala evlenmedim. O şekilde konuşanlar oluyor bazen benim de çevremde, benden yaşça küçük, evli , yaşlı anne olucam diyolar, düşüncesiz densizler, gül geç bence.

Aynen öyle o benden ayrılmadan ben ayrılacağım bişi mana edip yaş farkı ortada bırakacak olan bana olacak ben bu ilişkide gelecek görmüyorum ortada kalacağım gibi bir de gerçekten niyeti evlilik olan bence yaş büyük insanları da red ediyorum sırf o hayatımda diye
Önce şu zihniyetinizi bir degistirin . silkelenin.Kimsenin ortada kaldigi yok. Baba , erkek kardes , aile , eş vs.kimse kimseye sahip cikmak zorunda degil. Herkes kendinden sorumlu. Ortada kalmak nedir yahu ?
Yas farkindan dolayi degil de , evlilil icin hazir hissetmiyor olabilir . Her durumda sizinle gelecek dusunmuyor

]
Terbiyesizler. Okumus ama ufleyememis insanlar. Ben de 28 yasindayim. Daha iş hayatimi bir duzene oturtamadim. Bosandim. Aynaya baktim. Dedim ki, olmasin mukemmel bir işim. Eşim olmasin. Olmayiversin. Olmayinca olmuyor.
Ben bu dunyaya salt cocuk yapmak icin mi geldim.
Bu normlar baskilar bir kadina ne yapmasi gerektigini soyleyen insanlar baydi gercekten
Kimse erkege evde kaldi erkek kurusu demiyor ama

]
Terbiyesizler. Okumus ama ufleyememis insanlar. Ben de 28 yasindayim. Daha iş hayatimi bir duzene oturtamadim. Bosandim. Aynaya baktim. Dedim ki, olmasin mukemmel bir işim. Eşim olmasin. Olmayiversin. Olmayinca olmuyor.
Ben bu dunyaya salt cocuk yapmak icin mi geldim.
Bu normlar baskilar bir kadina ne yapmasi gerektigini soyleyen insanlar baydi gercekten
Kimse erkege evde kaldi erkek kurusu demiyor ama
Aynen bu toplum baskısı yüzünden çok yıldım belki de o yüZden evlilik modundayım bekar olunca işyerinizdeki 40yaşindaki evli adam bile sapıkça bakış atıyor size

Aynen bu toplum baskısı yüzünden çok yıldım belki de o yüZden evlilik modundayım bekar olunca işyerinizdeki 40yaşindaki evli adam bile sapıkça bakış atıyor size
Evlenince de niye cocuk yapmadin diyecekler ?
Evli kadin ya sahipli kadin.
Gamsiz ol azicik.
Evlenmis olmal icin evlenme. Icine sinsin. Onunla ayni yatagi ayni evi paylascaksin
Salla gitsin

Ya canım ne alakası var onlar icin mi yaşıyorsun onlar böyle düşünüyor diye mi evlenmek zorunda hissediyorsun. Is ortamında evliliğe teşvik edici konuşmalar yapılır ama dalga geçilmesi doğru değil sizin icin mi yaşıyorum ben halimden menunum de. Ama memnun degilsin özgüvenin yok bence kendine güven. Bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacaktır ya da böylesi daha hayırlıdır. Ve inan ki niyetine girdiysen kismetinde varsa zaten zamanı geldiğinde her şey su gibi akar nasıl olduğunu bile anlamadan kendini evlenmiş bulursun o yüzden baski yapiyorlar evde kalmis moduna sokuyorlar diye bir hata yapma, evlenir mi acaba ilişkiyi ilerleteyim evine gidip geleyim kafasında olma. Kendin kaybedersin kimse evine girdi çıktı diye evlenmek zorunda hissetmez kendini. Üzülme kısmetten öte köy yok.

3 ay?
Atlı mı kovalıyor?
Evine girip çıkmayın o zaman madem vicdanen rahatsızsınız. "ne zaman evleneceğiz" diye sorabilmek için kendinizi rahatsız bir durumun içine sokmayın. Sabırlı olun. Adamı tanımıyorsunuz bile..

3 ay çok kısa bir süre daha birbirinizi tanımıyorsunuz bile...

Yargılamıyorum ama laf söz oluyorsa neden evinize alıyorsunuz arada söz bile yokken?
Ayrıca o çocuktan bi halt olmaz ayrıl seni hakeden birini bul.

şaka mı ciddi mi bu? 3 ay flörtte ne teklifi bu? ayrıca vicdanen rahatsızsan gitme evine. çocuk mu kandırıyosun?

Etrafındaki insanların ne söylediğine göre mi şekillendiriyorsun hayatını?Kim ne derse desin.Herkes önce kendine baksın.
Ortada kalma durumunda yok.Kocan çoluğunla çocuğunla beş parasız bırakıp başkasına kaçtı gibi konuşuyorsun.Herkes kendinden mesul.Sonunda böyle düşüneceksen baştan hiç girmeyecektin bu işe.
3 ay da çok kısa bir süre.Dalga geçmek için yazmıyorum.Evet 15 günde evlenen var.Ama sizin aranızda o denli delilik yapacak aşk yok.
Sen evlenmek istiyorsun,o bahane buluyor.Açıkça evlenmem seninle diyemiyor çünkü doymadı henüz sana.Doyduğu zaman(ki bu aşk anlamında değil) "sorun sende değil bende","sen daha iyilerine layıksın","şu an tek derdim ailem çok sorunlarım var uzunca süre evlenmeme engel bu" türünde yalanlarla uzaklaşıp gidecek senden.
Malesef beklentileriniz farklı.Aynı noktada buluşmanız da zor.

Bana kimse sapıkça bir bakış atmıyor ben de bekarım 34 yaşındayım. Siz bence tuhafsınız kafayı çok takmışsınız her şey bekarsınız diye oluyor sanıyorsunuz. 40 yaşındaki adam sapıkça bakıyorsa sapıkça hisleri olduğu içindir bekar olduğunuz icin değil.

Back
X