• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelmeyen evlilik teklifi

Neden kadının düşmanı kadın anlamıyorum 3 ay erken deyip geçin dalga geçmrk niye küçük ildesiniz toplum baskısı var evde kaldın modu
küçük bir yerdesiniz ve evlerinize girip çıkıyorsunuz
vay be ne cesaret!!

bende olsam 3 ayda evlilik konuşmam kusura bakmayın
işinize gelmeyince de hemen kadının düşmanı kadın

Merhaba! Kızlar daha önce yazdım erkek arkadaşımla aramızda 5 yaş var o ben den küçük . 3 aydır flört ediyoruz ama hala ciddi bi adım Yok birbirimizin evine girip çıkıyoruz ben vicdanen rahat değilim yA bu insan yarı yolda bırakırsa korkusu evlilik konusu açılınca babacının rahatsızlığını bahane ediyor arkadaşları elin kızı değil baban önemli diyor Muş ben ne yapmam lazım haystım boyunca yarı yolda kaldım artık bi kenara atılmak istemiyorum tek isteğim bi yuva Kurmak
evlenme fıkrını vermek ıcın 3 ay cok erken bir süre, ee zaten sizden küçükse ve aile bireylerinden birinde hastalık durumu varsa hem kafa yapısı olarak evlilik için erken olduğunu düşünüyordur hemde aile her daim önceliklidir herkes için doğru olan budur...
sizin bence biyolojik çanlarınız çalmaya başlamış, çevreninde etkisi vardır eminim ama evlenmek zorundayım evlenmelıyım kafasıyla ılıskıye baslanmaz , bu sekılde ılıskıden de zevk alamazsınız , egerkı aranızda yakınlasma oluyorsa ve bundan rahatsızlık duyuyorsanız da ev olayını ortadan kaldırın duışarda görüşün en fazla öpüşürsünüz o ortamda sevişecek haliniz yok...
ama şu an çok erken , sizin için evlilik öncelikli ise görücü vs bulun hemen evlenin ... yapın birde çocuk ama sonra mutsuz olacağınıza eminim.. acele etmeyin haaytı akışına bırakın...

Merhaba! Kızlar daha önce yazdım erkek arkadaşımla aramızda 5 yaş var o ben den küçük . 3 aydır flört ediyoruz ama hala ciddi bi adım Yok birbirimizin evine girip çıkıyoruz ben vicdanen rahat değilim yA bu insan yarı yolda bırakırsa korkusu evlilik konusu açılınca babacının rahatsızlığını bahane ediyor arkadaşları elin kızı değil baban önemli diyor Muş ben ne yapmam lazım haystım boyunca yarı yolda kaldım artık bi kenara atılmak istemiyorum tek isteğim bi yuva Kurmak

O zaman seni oyalayacak değil de yuva kuracak biriyle görüşsen ? Hayırlısı olsun sizin için.

Neden kadının düşmanı kadın anlamıyorum 3 ay erken deyip geçin dalga geçmrk niye küçük ildesiniz toplum baskısı var evde kaldın modu

Ozaman sizde evine girip cikmayin madem kucuk yerdesiniz, boylelikle milletin agzina laf vermemis olursunuz.
Ayrica 3 ay evlilik dusunmek icin cok erken, bide cocuk kucukmus zaten

millet ne soyler dıye yasanmazkı senın hayatın bırak kım ne dıorsa desın senın mutlulugundan huzurundan önemlımı.

bende zannettimki 10 yıldır birliktesiniz bir türlü teklif gelmedi:skandal:
3 ayda bu neyin acelesi ya:oha:

Sevgili mahjo CİDDİ MİSİN?
Latife yapmak için mi açtın yoksa
Ciddi olduğunu varsayarak yorum yapıyorum;
1) Karşında ki insanın babasının hastalığını küçümseme. Ne kadar itici babacığı hastaymışta teklif edemiyormuş. Aksine bu süreçte destek ol
2) Seni bırakmasından korkma. Korkarsan ya giderse diye bu negatiflik tarafa da yansır.
3) 3 aydır tanıştığın insana çok anlam yükleme ve evlenme teklifi bekleme lütfen

3 ay mi?gerçektende 3 ay da teklif mi bekliyorsunuz?
Aceleniz nedir?taniyin gezin eglenin sevgili olun flort edin en en en az 1 yil gecsin bence 3 5 yildir normali ama 3 ay asla degil yani

3 ay mı ?
Nedir bu evlilik merakı anlamadım .
Ve arada beş yaş var , kadın küçük olsa belki sıkıntı olmazdı fakat bir çok erkek geç olgunlaşır.
Ben birşey demiyorum .

Zaman önemli değil. Önemli olan karşıdaki erkeğin ne kadar sevdiği ve net olduğu. Bu forumda, çevremizde çok örnek var 3 5 ayda nişan söz yapıp 1 yıl içinde evlenen. Sıkıntı burada fazla yüz göz olmuş olmanız. Yaş farkı bile değil. Zamana bırakın. Allah yardımcınız olsun.

Back
X