2,5 yıl ağlaya ağlaya istedim...poşet poşet ilaçlar,iğneler...doktorlar,hastaneler.....ve hiç umudumun kalmadığı bizamanda psikiyatrımdan boynu bükük çıktıktan az sonra pozitif sonucu aldım...ilk kez çift çizgiyi gördüm...ve şimdi günler kaldı dünyaya gözlerini açmasına,benim masum kızım üzmeden gel.....
ilkinde 7 ay korundum sonra bebeişim oldu ama ömrü kısaymış kalbi durdu senağlama daha sonra 3 ay korunma süresi verdi drumuz 4. aydada bebeişim geldi allaha şükürler olsun rabbim herkese nasip etsin inşallah :Saruboceq:
bizimki 1 buçuk sene bekletti bizi.tedavi gördüm çatlatma iğneleri oldum.en son eşime spermiogram yaptırdık sperm sayısı düşük çıktı doktor kendi kendine olmsı zor dedi aşılama yapalım dedi ama ben istemedim aradan bir kaç ay geçti bebeğimiz olmadığı için çok üzülüyordum,ben işimden dolayı eşimden 45 dk uzaklıkta biryerde çalışmaya başladım o şehirde ev tuttuk.tabi ikimizde ben uzakta olduğum için seneye ertelemiştik.seneye tekrar başka doktora gideriz artık diye düşünüyordum işe başlamamdan 1 ay sonra hamile kaldım inanamadık.ama ben biliyorumki bebeği düşünmediğim için oldu.neyse allah bebeğimizi bize verdi en sonunda şuan 3buçuk aylık hamileyim haftasonu kızımız olcağanı öğrendik.
evliliğimiz 1 yılı dolunca biz istedik babasıyla prensesimizi o daa bizi üzmeden çok bekletmeden geldiii şkürlerr olsunnn
kızım seni çok seviyoruzz annecimmmm sağlıcakla gell kollarımızaaa bitanemizzz evimizinn boncuğusun sen annemm :ecrin_bebek:
Allah ne taktir ederse öyle oluyor.Herşeyin bir zamanı var,ne kadar uğraş,ağla,sızla,tedavi gör,korun Allah yazdıysa sağlıkla olur,sağlıklı doğar inşallah.Gerisi hikaye..a.s..
ilk kızıma 9 ay sonra hamile kaldım 6 yıl ara sonra ikincide 5 ay bekledim sonra bebeğimin kalbi durdu cok üzgündüm 3 ay korundum ,3ay sonrada bebisim geldi cok istedim kızıma kardes 15 haftalığım 4 gün sonra cinsiyetini öğrenicem inşlhh.
Benim nazlı meleğim 5,5 sene sonra teşrif etti yuvamıza.Çok şükür geldi ya,önemli olan bu.:asigim:Allah olmayanlarada tez zamanda nasip etsin bu harika duyguyu..:Saruboceq:
biz allahimizdan bi melek istedik okadar candan istemisizki cok fazla bekletmeden geldi ve 9ay karnima kiraci olarak girdi ama biz onu okadar cok sevdikki kiracimiz olarak diil misafirimiz olarak gördük ben yedirdim icirdim hoplatdim siplatdim uyutdum babamizda sevdi oksadi dinledi konusdu sonrada 3ümüzde SIKILDIK kira kontratimiz bitdikden bir gün sonra bize merhaba dedi cok sükür allahima saglikla sihatle geldi ve artik ne kiracimizdi nede misafirimiz 3bucuk yildir bas tacimiz:1hug:
aslında biraz vardı bizim fındık kurdunun ama çok gelmek istedi ve 6 aylık korunmamın ardından
korunmadığım ay gelDı ilaç değiştirmek için bir ay ara vermiştim
ama ıYı Kı DE GELMıŞ TOSBAAM BENıM
DÜNYANIN EN GÜZEL ŞEYı ANNELıK DERLERDı
GERÇEKTEN ÖYLEYMıŞŞ
Bizde evlenir evlenmez istedik ama 8. ayda hamile kaldım benim için o süre çok stresliydi ama herşeye değermiş minik oğluşum... Allahım sağlıkla kavuştursun..Hem sabırla hemde sabırsızlıkla bekliyoruz...
merhaba arkadaslar. evlendik yasmin diye doğum kontrol ilacı kullanmaya basladım hamile kalmışım üzerine regli olunca anlamadım hamile oldugumu ve 4 haftalıkken gelişemediği için anne karnında bebegim öldü her nekadar istemeden olsada cok kötü bir olay allah kimseye yasatmasın. suanda 10 haftalık hamileyim 5 ay cok bekledim bebegimi ama rabbim nasip etti. allah isteyen herkeze nasip etsin herkese saglıklı bebişler diliyorum rabbimden