Gelmeyi bebişler mi istediler; siz mi çağırdınız?

bebişler mi istedi gelmeyi sizmi çağırdınız?

• Ankete Katılan
    251
bazen çağırdık bazen bekleyelim dedik.. ama bebişim ben geleceğim dedi..şimdi 17 haftadır benimle sabırsızlıkla hareketlerini hissetmeyi bekliyorum civcivimin.. hadi annecim bekliyoruz seni sağlıkla gel.... :CüvCüv:

15 aylık evliydik bebeğimiz olsun istedik korunmayı bıraktık ve ilk ayda oldu biz istedik o geldi hiç bekletmedi meleğimiz bizi şimdi tam 8+4 lük olduk.evlendiğimiz ay gelecek bizim junior.

biz 5buçuk yıl boyunca hep korunduk.kazaya bile maruz kalmadım yani o kadar dikkatliydik.sonunda kafamda soru işaretleri oluşmaya başladı.ya çocuğumuz olmuyorsa,birde olsun diye yıllarca uğraşmak gerekirse ne olacak diye düşündüm.zaten ortada bir KUSUR lafı dolanmaya başlamıştı.sinir oluyordum.ne kusuru neyin kusuru.insanın çocuğunun olmaması ayıpmış gibi.eşimle konuştum,ikna etmek biraz zor oldu tabii.sağolsun görümcelerimden de destek kuvvet aldım.şutarafagittikorunmayı bıraktık bir de baktım ki o ay adet olmadım.benim civcivim kapıda çağırmamızı bekliyormuş.allah isteyen herkese versin.

bende 10 aylık evliydim korunuyoduk.ben istedim erken olsada evlilikte bebek aranıyo gercekten.dahada baglanıyorsun evine esine.allah kucagımıza saglıkta almayı nasip etsin inş.

biz de 4 yıllık evliyiz...beşinci yılımızda olsun istedik...her ne kadar eşim hala bekleyebilirdik dese de bebek geldi...inşalah sağlıkla gelir bebişimiz...

sadece bir kez korunamadık,ertesi gün hapı alcakdım,bana çok zararlı olcağını ögrendim,eşime de anlattım,bebek geliyorsa gelsin,buda bir çeşit kürtaj gerek yok bence dedi.bana göre yumurtlama dönemim geçmişdi,reglime 12 gün vardı :),neyse hap almadım kaldı öyle.ama hiç ihtimal vermiyoruz :)sadece 1 2 arkadaşımıza dayı oluyorsun,hala oluyorsun gibi geyikler yapdım,o 10 gün boyunca sürekli annelerle bebekleri hakkında konuşdum,sonra günüm 2gün geçince,test yapdım :)))bebişimiz kapıda,kapının açılmasını beklermiş,umarım gelişin kadar kolay olur tüm yaşamın,herşeyimizle gelmeni bekliyoruz

tüp bebek tedavisi oldum . çok istiyordum ama doğal yolla gelemiyordu çok şükür şuan hamileyim 4 yılın meyvesi nihayet yolda inşallah sağlıkla kucağıma alıp büyüteceğimiz günlerde gelir.

Süper,çok güzel bir sürpriz olmuş a.ssize.bizde istiyorduk da ben çok düzensiz adet görüyırdum ve eşime de varikosel teşhisi konulmuştu.tam ameliyat olmayı düşünüyordu ki,hamile kaldığımı öğrendik.Yani minik kızım babasını ameliyattan kurtarmış oldu opuyorumnanaktanki.Kısacası hiç ummuyordum,beklemiyordum ama kızım ben geliyorum dedi.3 yıımız doldu artık zamanı diye düşünüyordum Allaha çok şükür.Allah kucağımıza almayı da nasip etsin sağlıkla inşallah..a.s.

bu yaz tatile gitmiştik herşey dahilin içinde bebişte varmış :kedi:dönerken oda takılıp geldi bizimle.zemuszemusdelikafadulden
allah sağlıcakla kucağıma almayıda nasip eder inşallah.:Saruboceq:
allah isteyen herkeze versin:Saruboceq:

bizimki daha garip oldu, hem istedim hem istemedim deneyelim dedim ve bebegim hazirmis saten geliverdi :)

bizimkide öle oldu 3 senelik evliyim eşim hemen olmaz çünkü bu zamana kadar denemedik ya yumurtaların tembeldir demişti,bi deneyelim dedik ilk ay olmadı 2.ay geliverdi bebişim iyiki de gelmiş yani gelicek allah nasip ederse :)

ilk bebeğim 3 aydan sonra isteyerek oldu
2. bebeğimi bir yılı aşkın süredir istiyoruz
nerdesin yavrum evladım :a015:

Aslında uzun bir süre daha düşünmüyorduk sonra birden noldu meleğim mi gelmek istedide aklımıza düştü yoksa biz mi çağırdık hemen geldi orasını Allah biliyor :) ama iyiki geldi daha doğrusu yolda inş. Allah ta nasip ederse 6 ay sonra kucağımıza gelecek..
Rabbim isteyenlere de hayırlısı ile nasip etsin inş. :Saruboceq:

benim ilk çocugun 2 ayda geldi ama bu hamileligim 5 senedir sonunda tüp bebek yaptırarak geldi çok nazlandı inşallah tamamınada ereriz

bizim küçük meleğimiz bizi çok istemiş :) ben evlenmeden önce evlenır evlenmez hemen olsun istyordum ama tayin falan olunca hem maddi hem de manevi düzenimiz otursun öyle olsun demiştik ama bebiş erkenden geldi ne de iyi etti. çok şüküüür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…