Gelmeyi bebişler mi istediler; siz mi çağırdınız?

bebişler mi istedi gelmeyi sizmi çağırdınız?

• Ankete Katılan
    251
Temmuz 2008'de evlendik. Hemen olsun istedik. Kuzumuz da kapıda bekliyormuş kaydirigubbakcemile3 Çok şükür bekletmeden o ay geliverdi

Kısmetse salı sabahı 08:30'de karnımdaki yolculuğu bitip, kucağımda olucak güzel DEFNE'm a.s.

Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

biz 2 sene bekledik bebek yapmak için hem evliliğimiz yerine otursun hem alışalım hem huyumuzu bilelim evde nasıl davranıyoruz 2 sene evlilikte kendimizi denedik yani hem gezelim evliliğimizin tadını çıkartalım dedik bide evimize geçicektik eşya felan aldık maddi yöndende sıkışıktık 2 sene bekleyelim dedik ve herşey yerine oturduğunda tam zamanıdır dedik ve bi deneyelimle başladık kaydirigubbakcemile3sonra ben olmaz hemen ilk aydan olmaz dedik ama allahın işi işte denediğimiz ilk ay hamile kaldım yani biz istedik çağırdık bebeğimizi oda zaten bizi bekliyomuş hemencik geldi az kaldı mis kokuluma kavuşmama 7 haftam var allahım isteyen herkese nasip etsin versin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bizde 2 yıldan fazla bekledik bebeğe karar vermek için. Hem borçlar vardı hem tadını çıkaralım ilk yılların diye. Sonra eşimin ısrarlarına dayanamayıp yapmaya karar verdim. Ben ilk ay tutmaz derken denediğimiz ilk ay hamile kaldım :)) Benim minik bebeğimde demek sabırsızlanıyomuş bize kavuşmak için :) Şimdi 3 aylık hamileyim biz ondan fazla sabırsızız.

dile kolay....7 sene, 5 ay,20 gün bekledim.....ne eşimde ne de bende bir problem de yoktu... Ama bir türlü gelmek istemedi....nihayet 3 .tüp bebek denememde sanıyorum ki meleğimi iyi bir anne olacağıma ikna ettim.....yüce rabbim de onu ne çok istediğimizi gördü....ve bunca beklemeden şimdi 3 aylık hamileyim.inşallah da sağlıklı sıhhatli hayırlı kucağıma da gelecek küçük meleğim....

biz istedik .oda kırmayıverdi hemencikten geldii
Allahıma binlerce kez şükürler olsun
tüm bekleyenlerede nasip etsin ihşallahhhhhh

rabbım o cennet kokulu yavrularınızı sıze bagıslasın.ne kadar sukur etsenız yuce mevlaya azdır....
ben ve benım gıbı bır cok anne adayı beklıyoruz ve bebıslerımızde hala bızı bekletıyor.....
ve ne kadar zor bır psıkolojı oldugunu yalnız yasayan bılıyor...

benim oğlum biz 4-5 ay boyunca isteyince gelmedi.Vazgeçince gelmek için sabırsızlandı.

bizim bebişimiz 3.ayda geldi....biz istedik gelmesini.....
şuan daha minicik 5.haftamıza girecez allahın izniyle....

bir sene bekledik tam aslıma dusunuyordum ki minik mucizem anne ben burdayım dedi şükürler olsun henuz 5 haftalık. carsmaba ilk kontrolumuze gidecegiz.rabbime inşallah kucağıma almayı da nasip eder sağlıkla huzurlaaa

kazara evlendıkten hemen sonra hamıle kaldım.. şok olmuştum korkmuştum .. ben ve ANNELIK dıye delırmıştım daha gezıcektım calışacaktım kocamla addalara gıdıcektım

ama artık oğlumla addalara gıdıyoruzzz..
Allah olmayan ve bakabılıcek herkese nasıp etsın..

Ilk bebegimi istedim hemen oldu ama düstü, sonra iki sene bekledik kizimiz oldu, kizim bir yasindayken birdaha istedim bir bucuk sene olmadi tedavi oldum oldu ama maalesef öldü oglum. Simdi aylardir istiyorum ama birsey yok maalesef

bizimkide korunurken geldi,hiç beklenediğim bi anda.şok oldum önce istemedim,şaka gibi geldi,sanki benim başıma değilde bir arkadaşımın başına gelmiş gibi hissediyordum,çok da alışamadım doğrusu,daha sonra madem geldi bir hayır vardır dedim,daha 4 gün oldu öğreneli,4 haftalıkmış,şimdi çok seviyorum bebişimi,heyecanla bekliyorum yaşayacağım şeyleri

larme sanırım aynı zamanda doğum yapacağız,yani aynı sürelerde gelişecek hamilelik değişimlerimiz,benim sanırım 5 ocak 2010da doğumum olacak,ilk kontrolüm bugün,senin dün olmuş,paylaşalım arkadaşım yaşadıklarımızı

eşimle tam karar verdiğimiz tarihte hamile kaldım..

yani çok plenlıydı rabbim nasip etti elhamdülillah..

inşallah plansız olmaz bundan sonrada..

5 yıllık evliliğimizde ben hiç istemedim, eşimde çok istemesine rağmen beni hiç zorlamadı. Ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman olsun dedi.

Etrafımdaki herkes, beklersen kendini hiç hazır hissedemeyeceksin dediler. Eskiden beri polikistik over hastalığım olduğu için, kolay kolay hamile kalmayacağımı biliyordum.Belki tedavi bile olmam gerekecekti. Bir süre deneyelim dedim,nasılsa hemen hamile kalamam dedim.
Ama gelin görün ki, korunmasız girdiğimiz 3.ilişikide hamile kalmışım. Reglim gecikti, zaten her ay gecikiyor diye üzerinde durmadım. Reglimin üzerinden 9-10 gün kadar geçmişti, iş için bir başka şehre gitmiştim, uçağa bindiğimde göğsümde bir kelebeğin kanat çırptığını hissettim. Gözlerim karardı. İçime bir kurt düştü.

Eve döndüm ve eşime akşam gelirken test almasını söyledim. Akşam testi yaptım, çift çizgiyi gördüm, test yanlış dedim. Aynı akşam bir test daha aldım, yine çift çizgi çıktı. Bu da yanlış dedim. Hemen yan sokağımızda hastane var.Gecenin bir vakti gidip kan testi yaptırdım. O kadar eminim ve o kadar inanmak istiyorum ki hamile olmadığıma, test sonucu çıkana kadar eve geldim ve rahatça yattım uyudum. Bir saat sonra eşim elinde test sonucunu sallaya sallaya hamilesin aşkım diyerek geldi. Değilim dedim. Yanlıştır dedim. Hiç inanasım gelmedi. Eşim gecenin 2 sinde beni ultrasona girebileceğim bir hastaneye götürdü ve doktor ultrasonda keseyi bana gösterip resmi de elime tutuşturunca, hamile olduğuma inandım.

Bunu söylemek istemiyorum, istemedim demek istemiyorum. Ama şimdi öylesine mutluyum ve hayatta diğer şeyler öylesine değersiz gelmeye başladı ki bana. Kızımın geleceğini öğrenip, ilk şaşkınlığı üzerimden attıktan sonra, bu zamana kadar anlamlı gelen herşey bana anlamsız gelmeye başladı, aklımdaki tek şey kızım, onun için yapacaklarım, onun sağlığı, mutluluğu. Herşeyim olacak o benim.

Madem gelmek istedi kızım, hoşgeldi :) :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…