Gelmeyi bebişler mi istediler; siz mi çağırdınız?

bebişler mi istedi gelmeyi sizmi çağırdınız?

• Ankete Katılan
    251
ben cok istedim esim benden cok istedi
3,5 yilin ardindan geldi nazli melegimiz
iyiki geldi hayatimin anlami bizi bambaska insanlar yapti
allah herkese nasip etsin

benim ilk hamileligimde .bu ikinci hamileligimde de hep planlıydı yani isteyerek oldu.darısı isteyen herkesin başına olsun

biz hiç beklemioduk hatta bn adet olucam die marketten koca bi paket ped aldım 3 gün adet olucam die pedle dolaştım sonra bebişim "annecim babacım ben geldiiimmmm" dedi. evliliğimizin 2. ayında mutluluğumuz bebişim sayesinde artı. süpppiizzz yaptı ama iiki yapmış :CüvCüv:

ilk gebeliğime; :CüvCüv: evliliğimin 4.ayında kaldım eşimin biraz tereddütü vardı ama ben çok istedim oda üzmeden geldi.
ikinci gebeliğime; :CüvCüv: oğlum 32 aylıktı yine eşimin tereddütü vardı ama benim isteğim daha ağır bastı.

ikisinide çok istedim rabbimde aratmadan verdi çok şükür.
güzel allahım isteyen herkeze versin.

bizde 2-3 ay istemedik sonra istedik olmadı.tedavi gördüm 3 ay.yine olmicak derken evliliğimizin 10.ayında oğluşum ben geliyorum dedi o kadar sevindimki allah olmayan herkese nasip etsin bizimde kucağımıza almayı opuyorumnanaktan amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn...

slm kızlar ;bizim nazlı miniğimiz de sonunda teşrif etti daha 7 haftalığız,ama üç yıl zaten biz istemedik,sonra karar verdik ve üç ay uğraşın sonunda (çok sancılı bir dönemdi) artık bizimle:)))
rabbim anne -baba olmak isteyen herkeze en kısa zamanda nasip etsin çok güzel bi duygu,rabbim evlatsızlıkla sınamasın düşmanımı bile,insan anne olunca nasıl da değişiyor ama,bana bambaşka duygular kattı meleğim:CüvCüv:

5-6 ayın sonunda bızı daha fazla bekletmek ıstemedı bebegım cok cagırdık onu coookkk :ecrin_bebek:

7 ay istemedik sonra bi 6 ay denedik olmadı bir sorun yoktu ama idrar yolalrı enfeksiyonu vardı muhtemelen ondandı
hamile kaldım gelişmedi düşük oldu
3 ay korundum ve ilk ayda hamile kaldım yine kızım şimdi 22 haftalık içimdeee

Allah herkese nasip etsin inşallah

Günaydın benim ikinci bebeğim tam anlamıyla sürpriz oldu :1shok: çünkü lk çocuğum daha 19 aylıkdı ve biz çocuk düşünmüyorduk.Şimdi ise 22 haftalık yolunu gözlediğimiz bir kızımız olacak.Beraber büyürler artık.Ama çok zor bir süreç beni bekliyor.:Saruboceq:

Eşimde bende çocukları çok seviyoruz. Ama evliliğimizin ilk yıllarında maddi açıdan biraz kendimizi toparlamak istedik. korunmadığımız bir akşam eşime ya hamile kalırsam dediğimde kalırsan bizim çocuğumuz olacak allah nasip ederse olur demişti. Yinede ben önlem olsun die ertesi gün hapı almak istedim maddi durumumuzu toparlayana kadar bebek düşünmeyecektik. Ancak nedense ertesi gün gidip o hapı alasım gelmedi. Sonuçta Allah nasip ederse olur insanlar yıllarca istiyorlar olmuyor belki bizde istesek bile olmayacak dedim.. 3 hafta soınra adet olmam gereken tarihte sancılarım vardı ancak adet olmamıştım bütün gün kontrol ettim ama hiç bişe yoktu.. Akşam eve gelince ilk iş test yapmak oldu ama ilk anda çizgi tekti sonra testi çöpe atarken çok hafif bir kırmızı çizgi fark ettim. ÇOK çok çok mutlu oldum ama bir yandan da ya test yanlışsa die şüphelerim vardı. Kimseye söylemeden önce emin olmak istedim ve internette araştırdım daha çok erkendi günüm geçmemişti emin olmak için ya iki gün bekleyecektim ya da gidip kan testi yaptıracaktım. ıki gün daha beklemeye karar verdim ama o iki gün nasıl geçti anlatamam. ikinci günün sonunda hala adet olmamıştım ama gecikirdi normalde de sabah erkenden eczaneye gittim eczanedeki çocuğa o emin olmak için bu testlerin yanlış çıkma ihtimali yüzde kaç? son kullanma tarihi vs. varmı die o kadar çok soru sordumki çocuk utanıp abla ben eczacı değilim sadece satışta yardımcı oluyorum dedi kaydirigubbakcemile3. ikinci testte pozitifti sevinçten uçtum resmen akşam eşime süpriz yapmak istiyordum. Akşam olmak bilmedi. Akşam eşime daha ben söylemden anladı. Nasıl anladı hala çözebilmiş değilim. ıkide birde eminmisin die soruyor evin içinde naralar atarak geziyor, ailesine haber verirken %80 hamile %90 hamile gibi ibareler kullanıyordu kardeşi hamileliğin % simi olur git hasteneye kan testi yaptırın emin olun dedi. Gece 11:30 da hasteneye gittik kan testi için bir saat sonra sonucu aldık pozitif ama daha çok yeni dediler. Bizimki emin olmak için ertesi gün bir kan testi daha yaptırdı:))
VE şu an minik mucizemizin yolunu gözlüyoruz.. Allahın sağlıkla kavuşmak nasip etsin.. Meğer ne çok istiyormuşuz onu.. Allah isteyen herkese hayırlısı ile evlat sahibi olmak nasip etsin inşallah...

biz mi?biz de ailecek cok korktuk bebekten.minicik bir bedenin sorumlulugunu tasımayı tammm 3sene goze alamadık.hep eşimden bekledim,bir gun ısteyecek diye:) o da benden cesaretsiz cıktı.hadi kendimi toparladım,hazır hissettım anne olmaya,buz dagının bılınmeyen yuzuyle karsılastım:)babamızı ikna etme cabaları:)yazılan mektuplar,alınan emzik,sampuan ve biberonlar,ayy cok uğrastım valla:)
ilki dusukle sonuclandı.ama simdi ikinci melegım benımle.tammm 27haftadır içimde...kıpır kıpır,su an bile tekmeliyor."siz beni istemediniz amaaa ben bir an önce dısarı cıkıp sizi gormek ıstıyorum" dercesine vuruyor karnıma.
annemmm ben seni çokkkk istedim,senle olmak cok guzel.
rabbim isteyen herkese; hem bebeğini içinde hissetmeyi,hem de sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasibetsin:)
babamız mı?belli etmese de herkesten daha hevesli:)

Benim minikim istedi gelmeyi... hiç ama hiç beklemediğimiz bir dönemde geldi... iyiki de gelmek istemiş... heyecanla kokusunu duyacağım günü bekliyorum...

ilk zamanlar ne yalan söyleyim isteksizdim
zamanla çok istemeye başladım hatta olmuyor diye derde düştüm sonra ALLAHıma çok şükür bebeğim geldi çok güzel bir duygu ALLAH isteyen herkese versin kimseyi aratmasın yarabbi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…