Gelmiş geçmiş en iyi 'dram' filmi sizce hangisi?

Büyük bir heyecanla yazmaya koyuldum nedense:) bu arada V For Vendetta filmi de çok etkileyicidir.
V denilince aklıma ,hatırla hatırla 5 kasım gününü hatırla repliği geliyor hep :)

Çok ilginçtir bir çok insana göre başyapıt sayılacak bu film ,hiçbir zaman beni etkisi altına alamamıştır :(

Son düzenleme:
V denilince aklıma ,hatırla hatırla 5 kasım gününü hatırla repliği geliyor hep :)

Çok ilginçtir bir çok insana göre başyapıt sayılacak bu film ,hiçbir zaman beni etkisi altına alamamıştır :(

Ciddi olamazsın!!! bende bir başyapıt gözüyle bakıyorum. Sözleri, sahneleri hala aklımdadır.

Ciddi olamazsın!!! bende bir başyapıt gözüyle bakıyorum. Sözleri, sahneleri hala aklımdadır.

Çok uzun zaman önce izlememe rağmen ,benim de sahneleri ve replikleri halen aklımda. Büyük bir başyapıt olduğunda hem fikirim zaten ama beni etkisi altına alamadı. Sağlam bir beğeni kitlesi var ,V'nin farkındayım canım.

Son düzenleme:
bir kaç başlığa daha yazdım ama kesinlikle kız kardeşimin hikayesi izlenmesi gereken dram filmi..
biirde kardeşimden sonra var tabi ..

gelmis gecmis en iyi dram filmi bence
The pursuit of happyness (Umudunu Kaybetme)
Will smithin en güzel filmi her izledigimde aglarim 5 kere izledim bidaha izlerim hic bikmamda :)
zaten will smithe hastaym tüm filmlerini begeniyorum :)

içimdeki yangın kısa net :) bir dram filmi bağımlısı olarak üzerine daha güzelini izlemedim
ondan sonra gözlerindeki sır diyebilirim

Son düzenleme:
İlk aklıma gelen; Ladri Di Biciclette (Bisiklet Hırsızları)

İçim parçalanmıştı resmen izlerken.3.kez izlediğimde bitirebilmiştim.

Ben de listemi yapıyorum, gelmiş geçmiş en iyiler değil, zaten klasik olanlar yazılmış. ben daha günümüzde izlediklerimden, etkilendiklerimden listemi oluşturuyorum :

The Social Network
The Wrestler
The King's Speech
The Pursuit of Happyness
Revolutionary Road
Up in the Air
The Ides of March
The Descendants

İçinde 2-3 tane izlemediğim film var .Hemen bakıyorum onların konularına .

Son düzenleme:
Zaten yazılmış olan Noi Albinoi, Another Year ve The Wrestler benim de en sevdiğim dramlardan.
Güney Kore veya diğer Uzakdoğu ülkelerinin filmlerini sever misin bilmiyorum ama çoğunlukla onların dramlarını çok seviyorum.
Çok etkiliyorlar beni.
Aklıma gelenleri yazayım.

Beautiful
Bad Guy
A Bittersweet Life
The Man From Nowhere
Bedevilled
I Saw The Devil
More Than Blue
Windstruck
Joint Security Area
A Moment To Remember
In The Mood For Love
Memories of Murder
A Frozen Flower
Jungdok
The Bow
Maundy Thursday
Eternal Summer
Happy Together
American Beauty
21 Grams
Gran Torino
A Single Man

yabancı filmleri çok seviyorum bende.ama bir türk filmini burda söylemeden edemeyeceğim.ağlaya ağlaya hışırım çıktı resmen.oyuncu kadrosuyle senaryosuyla bir baş yapıt.imdb de bile puanı 9un üstünde.adı CANIM KARDEŞİM.
Eşime anlattım eve geldiğinde,özellikle son sahnesini izlettim izleyemedi gözleri doldu :43:

tabi ki de soraya yı taşlamak...( öldüm geberdim ağlamaktan...şiddetle tavsiye ederim!!! )

cok duygusal bi insanım ben, en ufak bişeye bile ağlarım.
bu filmi daha öncede burada duymuştum. simdi sizin yorumunuzu görünce acma fırsatı buldum..

resmen ofis de hüngür hüngür ağladım. içim sızladı, düğümlendi.... resmen acı hissettim.

Allah rızası için diyorlar bir de bu vahşete :KK61::KK61::KK61:

Babam ve oğlum (2005)
Canım kardeşim (1973)

Bu filmlerde sümüklerim süzüle süzüle ağlarım...
Özellikle "Canım kardeşim", resmen ciğerimi yakıyor. :KK42:

cok duygusal bi insanım ben, en ufak bişeye bile ağlarım.
bu filmi daha öncede burada duymuştum. simdi sizin yorumunuzu görünce acma fırsatı buldum..

resmen ofis de hüngür hüngür ağladım. içim sızladı, düğümlendi.... resmen acı hissettim.

Allah rızası için diyorlar bir de bu vahşete :KK61::KK61::KK61:
ewet canım ben etkisinden uzun bi süre kurtulamamıştım.bak aklıma geldikçe tüylerim diken diken oldu yine :((

Back
X