Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

azrass azrass cansu1109 cansu1109 tatlışlar doktora ara verelim dedim oda ayrılamayız dedi yeni kanal için 26 ekime gün verdi,o takılsın bende yoluma devam edicem hamile olursam da olurum.20 si regl sonra çalışmalar başlıcak yine:KK4:
en doğrusu en güzeli canım başla başla ,bakalım zaman ne getirecek bilmiyoruz ,rabbim hayırlısını nasip etsin :KK46:

hayırlı uğurlu olsun kuzmmm Allah tamamına erdirsin :)
bu balıkesirden ikinci hamile
üçüncü ben olcam :KK53:

benim yarın hsg varrrr korku başladı
saol kuzum inş
. korku hep var inş kolyca olurda çıkarsın

banu86 banu86 bunalımlardan bunalımlara girdim :) hiç ilgilenmiyosun benimle :p ehehehe
aaaaayyyy kuşuuuum gözümden kaçmış senin regl hayret yahuuu kusura bakma..artık sana özel ilgiler de buluncamm:KK68::KK60::KK60: oyyyy benim tatlışm oyyy benim güzelim kıyamaaaaaammm ben sana.yeni bat.ını yaz da düzeltmelerimi yapıyım:KK37:

aaaaayyyy kuşuuuum gözümden kaçmış senin regl hayret yahuuu kusura bakma..artık sana özel ilgiler de buluncamm:KK68::KK60::KK60: oyyyy benim tatlışm oyyy benim güzelim kıyamaaaaaammm ben sana.yeni bat.ını yaz da düzeltmelerimi yapıyım:KK37:

Canımsın sen yaaaaaa...bende sana kıyamam kuşum.....Valla sat 9 ekim bat 4 kasım benim. Kasıma kaydımmm

Back
X