- 15 Ağustos 2015
- 4.964
- 3.590
- 133
- 40
KIZLAR HAMİLEYİMmm![]()
ayyyyyyy çok sevimmm çok duygulandım canım benım ya dilerimö sağlıcakla kucağına alırsın poposunu ısırırsın. nasıl duygulandım kız gözlerim doldu darısı başımıza inşallahhhhh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KIZLAR HAMİLEYİMmm![]()
aminn allah rağzı olsun darısı isteyen herkesinnn başınaaaayyyyyyy çok sevimmm çok duygulandım canım benım ya dilerimö sağlıcakla kucağına alırsın poposunu ısırırsın. nasıl duygulandım kız gözlerim doldu darısı başımıza inşallahhhhh
listeden bir hamile
daha çıktı yuppiiiii...darısı isteyen herkesin başına....
![]()
aminn allah rağzı olsun darısı isteyen herkesinnn başınaaa
tamam canımm devam bakalım ,zaten testleri bu ay bitircem bi daha ki ay gene aynı tantana bana göre değilmiş test işicansu1109 kuzum silikken de devam ett asla bırakma olar mi :))
zaten her gün ediorum kuzummhamilelrin duası kabul olurmuş çabuk bize dua et![]()
hahah evet istanbul şehir içi trafiği maşallah şehirler arası trafikten felaketçay içtim ayılamadım...sıra kahveye geldi bu sefer ayılırım heralde...gün akşam nişana gittim..ben anadolu yakasında oturuyorum güneşliye nişana gittim...burdan adapazarına gitseydim daha kolaydı...ahahah...![]()
tamam canımm devam bakalım ,zaten testleri bu ay bitircem bi daha ki ay gene aynı tantana bana göre değilmiş test işi![]()
oyyyyyyyyyyyyy çokk şükür canımmm çok sevindim gözümüz aydınnnnnnnnnnn tebrikleerrrKIZLAR HAMİLEYİMmm![]()
oleeeeeeeeeeeeyyyy aminnn inşallah hepimizin başına inşallahhhhh hayırlısıylaaalisteden bir hamile
daha çıktı yuppiiiii...darısı isteyen herkesin başına....
![]()
valla adet biitiği gece ve iki günde bir işte bazen iki gün üst üste olduğuda oldu bn hiç ovulasyon takip etmedim-TubiSh- çalşmalar ne aralıklarda oldu bize tüyolar ver taze anniş
KIZLAR HAMİLEYİMmm![]()
aminn cnmmmoleeeeeeeeeeeeyyyy aminnn inşallah hepimizin başına inşallahhhhh hayırlısıylaaa![]()
test yaptık işte kuzım çizgi çıktı doktor gördğ şaşırdı tekrar kan aldı falann amannn artık kötüyü düşünmücdm aslında adetime 4gün varken yaptım ilk ozmn gördüm çokkk açık bir pembe öle işteçoooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm sağlıkla kucağına alırsın inşallahhhh eee nasıl oldu nasıl öğrendin de bakalımmmmm![]()
amin çok saol cnmm-TubiSh- ,
Cennet MeleGim çokkkkk tebrik ederim canlarım allah sağlıkla kucagınıza almayıda nasipe tsin inşallah...