Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

ayyyyyyy çok sevimmm çok duygulandım canım benım ya dilerimö sağlıcakla kucağına alırsın poposunu ısırırsın. nasıl duygulandım kız gözlerim doldu darısı başımıza inşallahhhhh
aminn allah rağzı olsun darısı isteyen herkesinnn başınaaa

çay içtim ayılamadım...sıra kahveye geldi bu sefer ayılırım heralde...gün akşam nişana gittim..ben anadolu yakasında oturuyorum güneşliye nişana gittim...burdan adapazarına gitseydim daha kolaydı...ahahah...:cool::cool:
hahah evet istanbul şehir içi trafiği maşallah şehirler arası trafikten felaket :mad:

tamam canımm devam bakalım ,zaten testleri bu ay bitircem bi daha ki ay gene aynı tantana bana göre değilmiş test işi :KK70:

ay bende testsiz daha çok strese girerim gecen ay öyle oldu planlı bı gunu değerlendiremesek aha kaçtımı acaba zaman diyorum :D

çoooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm sağlıkla kucağına alırsın inşallahhhh eee nasıl oldu nasıl öğrendin de bakalımmmmm:nazar::nazar::nazar::nazar::KK9::KK9::KK9:
test yaptık işte kuzım çizgi çıktı doktor gördğ şaşırdı tekrar kan aldı falann amannn artık kötüyü düşünmücdm aslında adetime 4gün varken yaptım ilk ozmn gördüm çokkk açık bir pembe öle işte

[QUOTEcansu1109, post: 42994814, member: 699056"]tamam canımm devam bakalım ,zaten testleri bu ay bitircem bi daha ki ay gene aynı tantana bana göre değilmiş test işi :KK70:[/QUOTE]

Evet ya xokkk zor bide beklentiyi cok arttiriyor malesef sobra husran oluyor insan haliyle uzuluyor :(( mesela 2 gunde 1 yum zamani ozellikle yuklen birgun sabahsa ertesi gun gece olsun yum harici de 3gynde 1 olsun ki sikilma bi mzaman sonra insan sikintidan goreve donusturuyor

Back
X