- 15 Ağustos 2015
- 15.053
- 7.219
- 248
- 38
günaydınnn canikoooooo bursa da soğukkkkkgünaydın kızlarrr....soğuuukkkk bir istanbul gününe merhabaaa....![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınnn canikoooooo bursa da soğukkkkkgünaydın kızlarrr....soğuuukkkk bir istanbul gününe merhabaaa....![]()
2gün üstüste oldu bugün tatil bizeyrn artık : D
ben attım yaptıkça saklamadım![]()
![]()
eh bunları görünce benim ki de koyulaşmaya başlamış anladım devam bakalım
![]()
günaydın kızçelerrr benim bata 1gün kaldı ovulasyon testleri hala koyu çıkıyo anlam veremedim bir türlüüü ama değerlendirmelere devam tabikiiiii çok heyecanlıyımmmmm![]()
attım valla yaaay bak en sonuncuyuda attım sana canım birden koyulaşıyor atmaki anlayasın ne kadar koyulaştığını canım :)![]()
kız hadi bakalım bi tane daha mı....günaydın kızçelerrr benim bata 1gün kaldı ovulasyon testleri hala koyu çıkıyo anlam veremedim bir türlüüü ama değerlendirmelere devam tabikiiiii çok heyecanlıyımmmmm![]()
eşim olur kendisi onun yanında muhasebeciyim :) getirsin mecburhey maşallahhhhhhhkaldı mı böyleleri ya
![]()
eşim olur kendisi onun yanında muhasebeciyim :) getirsin mecbur![]()
bizim patron kociş evlendik muhasebeci oldum yanında . bi zahmet getirsin eve beni yormasınohhh patrona bak beeeeee nerde bende o şans![]()
hahahaha o zaman senin torpil büyükmüşeşim olur kendisi onun yanında muhasebeciyim :) getirsin mecbur![]()
geliyooor geliyoooor topic açıldı maşallahhh buralar çocuk bahçesi gibi olacakkkkkız hadi bakalım bi tane daha mı....![]()
eşin ve sen mali müşavir misiniz....bizim patron kociş evlendik muhasebeci oldum yanında . bi zahmet getirsin eve beni yormasın![]()
ben 1-2 kere diktim sonra bıraktım maymuna çevirdim kendimi sinir geldi olacaksa olur zaten eskiden böyle şeyler mi varmış dedim bıraktımbende bi keresinde dikmiştim ayaklarımı eşim şaşırdı napıyon diye.....Allah akıl fikir versin dedi naaapsın adam...![]()
bende bi keresinde dikmiştim ayaklarımı eşim şaşırdı napıyon diye.....Allah akıl fikir versin dedi naaapsın adam...![]()
ben 1-2 kere diktim sonra bıraktım maymuna çevirdim kendimi sinir geldi olacaksa olur zaten eskiden böyle şeyler mi varmış dedim bıraktım![]()
valla ben bazen sbh yıkanıyorum bazen saat kurup yıkanıyorum naparsam yapayım kalktığımda illa ki az da olsa akıyo beceremiyorum heraldeama napalım bebişim öbür türlü hemen dışarı çıkıyo akıyo sanki ben son ikidir kaldırıyorum çıkmıyor içinde kalıyo![]()
ama napalım bebişim öbür türlü hemen dışarı çıkıyo akıyo sanki ben son ikidir kaldırıyorum çıkmıyor içinde kalıyo![]()
valla ben bazen sbh yıkanıyorum bazen saat kurup yıkanıyorum naparsam yapayım kalktığımda illa ki az da olsa akıyo beceremiyorum heralde![]()
anlamadım ben de