Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Eklentiler

• ovü.webp
    ovü.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 39
günaydın kızçelerrr benim bata 1gün kaldı ovulasyon testleri hala koyu çıkıyo anlam veremedim bir türlüüü ama değerlendirmelere devam tabikiiiii çok heyecanlıyımmmmm:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ayy çok heyecanlı hadi inşallah yavrum ya :KK49:

bende bi keresinde dikmiştim ayaklarımı eşim şaşırdı napıyon diye.....Allah akıl fikir versin dedi naaapsın adam...:KK31:

bende bi keresinde dikmiştim ayaklarımı eşim şaşırdı napıyon diye.....Allah akıl fikir versin dedi naaapsın adam...:KK31:
ben 1-2 kere diktim sonra bıraktım maymuna çevirdim kendimi sinir geldi olacaksa olur zaten eskiden böyle şeyler mi varmış dedim bıraktım :D

ama napalım bebişim öbür türlü hemen dışarı çıkıyo akıyo sanki ben son ikidir kaldırıyorum çıkmıyor içinde kalıyo :D

ama napalım bebişim öbür türlü hemen dışarı çıkıyo akıyo sanki ben son ikidir kaldırıyorum çıkmıyor içinde kalıyo :KK70:
valla ben bazen sbh yıkanıyorum bazen saat kurup yıkanıyorum naparsam yapayım kalktığımda illa ki az da olsa akıyo beceremiyorum heralde :D :D anlamadım ben de

valla ben bazen sbh yıkanıyorum bazen saat kurup yıkanıyorum naparsam yapayım kalktığımda illa ki az da olsa akıyo beceremiyorum heralde :KK70: :KK70: anlamadım ben de

bak işte ben son iki yaptıgımda hiç çıkmadı söylemesi ayıp ayaklar omuzda sonrada öylece duvara dikiyorum :D

Back
X