Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

hahha istemiyorsunmu snaıyorlar ilahi :KK70:
ben olduğum bi ortamda bile kolay kolay fikrimi söylemem.
bebek konularından cinsellik falan hiç bahsemem.
konuşmayınca istemediğimi düşünüyorlar.
kendi annem bile garibim çok istediği halde bana artık olsun seninde bebeğin gibisinde söyleyemiyor.
eşimde 2aydır ikna oldum zannediyor.
hep dik durmaya çalış, kimse ne yaşadığını bilmesin, sezmesin derken bi yalvarmadıkları kalıyor kuzenlerimin arkadaşlar tanıdıklar....:KK9:aferim bana ömrümü çürütüyorum farkında değilim

seninde olur inş. Bende durum daha vahim çevremdekiler beni çocuk için ikna etmeye çalışıyor yaaa :KK70:
kız sorma nasihat felan veriyorlar kızım bak yaşın geçiyor....yapma böle felan...m,llet yolumu kesiyor komşular felan...seferberlik mi var anlamadım ki kardeşim....:KK70:

kız sorma nasihat felan veriyorlar kızım bak yaşın geçiyor....yapma böle felan...m,llet yolumu kesiyor komşular felan...seferberlik mi var anlamadım ki kardeşim....:KK70:
kimse bana istiyormusun diye açıkca soramıyor ters bişi söylerim diye duruşum baya ciddi çünkü.herkes ya ben annemin yanındayım bana değilde anneme fısıldıyorlar ... seferberlik olduğu kesin. tadevi görüp bebek sahibi olanlar bile anlayamıyor bazen hadi artık dedilermi patlamamak için zor tutuyorum kendimi. Kalp kıracağıma içime atıyorum diyorum kim ne zannederse zannettsin ... bebek olsun diye çatlatma iğnesi oldum ya onun için bile bi hastalıktan kurtulamadın doğursan bütün hastalıklarından kurtulacaksın diyorlarrr...olsun bakalımmm burada yazdıkça biraz daha rahat oluyorummm...:KK50:

inşallah canım ama nedense ben o kadar umutlu değilim bu ay :KK43:
sürekli öyle diyorsun güzel düşün. benim sancılarım azaldı ama adet ağrısına benzemeye başladı. ne yazılı ise vakti zamanı gelince onu göreceğiz.

sürekli öyle diyorsun güzel düşün. benim sancılarım azaldı ama adet ağrısına benzemeye başladı. ne yazılı ise vakti zamanı gelince onu göreceğiz.
aslında dün çok umutluydum ama negatifi görünce tüm umutlarım yıkıldı hala adette olamadım onun streside var üzerimde:KK43:

aslında dün çok umutluydum ama negatifi görünce tüm umutlarım yıkıldı hala adette olamadım onun streside var üzerimde:KK43:
gitmeseydin keşke. gerçi gitmesen bu defada umudun daha çok artacaktı. sen olabildiğince iyi düşünmeye çalış. nasip olacak olduktan sonra sen istemesende olur :anneadayı:

gitmeseydin keşke. gerçi gitmesen bu defada umudun daha çok artacaktı. sen olabildiğince iyi düşünmeye çalış. nasip olacak olduktan sonra sen istemesende olur :anneadayı:
keşke istemesemde aklımdan çıksa sonrada bana sürprizzz dese ama işte aklımdan çıkmıyorki. bakalım yarın yine gebelik yaplacak yine negatif çıkarsa adeti getirmek için ilaca başlayacam sanırım

keşke istemesemde aklımdan çıksa sonrada bana sürprizzz dese ama işte aklımdan çıkmıyorki. bakalım yarın yine gebelik yaplacak yine negatif çıkarsa adeti getirmek için ilaca başlayacam sanırım
inş yarın negatif çıkmaz. ama olduki çıkarsa hem üzülmemeye bak çünkü kimyasal yaşamışsın onun etkileridir diye düşün hemde ilaç için net emin olduktan sonra başlaaa

inş yarın negatif çıkmaz. ama olduki çıkarsa hem üzülmemeye bak çünkü kimyasal yaşamışsın onun etkileridir diye düşün hemde ilaç için net emin olduktan sonra başlaaa
şimdi doktorumun asistanıyla görüştüm pazartesi gel daha net olur herşey en az 8gün geçmesi lazım dedi ondan pazartesi gidecem tabi kırmızılar gelmezseeee:KK53::KK53:

Arkadaşlar sonucu aldım ama doktora gösteremedim pazartesiye kaldı :(( artış var ama 2 katına çıkmamış 2 gün olmuştu oysa.. 14.66 olmuş hcg değerim :( hamile değilmiyim yoksa ben..... Dış gebelik için baktı ama yok dedi alttan baktı ama çok küçük olduğu için göremedi kandan bakarız ona dedi onuda göstermedim çok moralim bozukk ya :///

Arkadaşlar sonucu aldım ama doktora gösteremedim pazartesiye kaldı :KK43:( artış var ama 2 katına çıkmamış 2 gün olmuştu oysa.. 14.66 olmuş hcg değerim :KK43: hamile değilmiyim yoksa ben..... Dış gebelik için baktı ama yok dedi alttan baktı ama çok küçük olduğu için göremedi kandan bakarız ona dedi onuda göstermedim çok moralim bozukk ya :///
değerlerden anlamıyorum ben ama. daha erken gösterebilceğin başka bir yer yokmu için rahat etsin

Arkadaşlar sonucu aldım ama doktora gösteremedim pazartesiye kaldı :KK43:( artış var ama 2 katına çıkmamış 2 gün olmuştu oysa.. 14.66 olmuş hcg değerim :KK43: hamile değilmiyim yoksa ben..... Dış gebelik için baktı ama yok dedi alttan baktı ama çok küçük olduğu için göremedi kandan bakarız ona dedi onuda göstermedim çok moralim bozukk ya :///
gebelik var canım gözün aydınn moralini bozma hemen hemen iki katına yaklaşmış bazı insanlarda bu şekilde ilerleyebiliyo korkulacak birşey yokk tadını çıkarrr:KK66::KK66:

düzenli takip et, şimdiye 20 yi görmesi lazımdı
pazartesi kesin sonuç belli olur

benimde 72 ye kadar yükselmişti :cry:

Back
X