Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

değerlerden anlamıyorum ben ama. daha erken gösterebilceğin başka bir yer yokmu için rahat etsin
Canım normalde sonuç pazartesi çıkacaktı ama lab.da bi arkadaş vardı erken çıkardı ama yetişemedim doktora çıkmış.. Özel bi doktor var hamile kalırsam ona giderim diyodum hep onu aradım dönecek birazdan söylicem değeri ve artışı bakalım ne dicek.. Ama şöylede bi durum var adet günüm bugün daha geçmedi yani belki değer o yüzdende yükselmiyo olabilir mi adette olmadım daha

Canım normalde sonuç pazartesi çıkacaktı ama lab.da bi arkadaş vardı erken çıkardı ama yetişemedim doktora çıkmış.. Özel bi doktor var hamile kalırsam ona giderim diyodum hep onu aradım dönecek birazdan söylicem değeri ve artışı bakalım ne dicek.. Ama şöylede bi durum var adet günüm bugün daha geçmedi yani belki değer o yüzdende yükselmiyo olabilir mi adette olmadım daha

sıkma canını telaş da yapma kuzucukkkk....inşallah birşey çıkmıcak bak göreceksin...Adetin geçmediği için değer düşük çıkmıs olabilir tabiki...

düzenli takip et, şimdiye 20 yi görmesi lazımdı
pazartesi kesin sonuç belli olur

benimde 72 ye kadar yükselmişti :cry:

Ay çok sinirlendim ve üzüldüm neden artmıyo bu değer yaa adette olmadım bugündü dış gebeliğe baktı yok dedi

ya sen bi sakin ol canım....çok telaş yapmışsın bi sevinç patlaması olacak İnşaallah bi an öncede sevinmek belirsizlikten kurtulmak istiyorsun ama çok stres yaptın....değerine bakıldığında hamilesin İnşaallah daha adet günün geçmemiş....artış olacaktır hayırlı haberlerini beklioruz.....:KK66::KK66:

sıkma canını telaş da yapma kuzucukkkk....inşallah birşey çıkmıcak bak göreceksin...Adetin geçmediği için değer düşük çıkmıs olabilir tabiki...

İnşallah o yüzdendir canım ya o kadar heveslendim ki 2 günden beri uyuyamıyorum. Hamile değilsem çok üzülücem çünkü :(((

hiç bilmiyorum ki ben yaptırmadım değerlerdende anlamıyorum neye göre yada hangi koşulda daha yavaş yükselir bilemiyorum. şimdi bi siteden baktım herkeste aynı oranda artış olmaz diyor. yavaşta yükselebiliyormuş.

Ay çok sinirlendim ve üzüldüm neden artmıyo bu değer yaa adette olmadım bugündü dış gebeliğe baktı yok dedi
dış gebelik öyle hemen görülmez canım, değerlerine bakarlar sürekli artış olursa ve iki katı olmazsa dış gebelik denilir
ama değerler bi noktadan sonra düşmeye başlarsa kimyasal gebelik olur
dış gebelik olup değeri 2000 lerde çıkanlar var
stres yapma, yükseliş normal bence
pazartesi tekrar kan ver

ya sen bi sakin ol canım....çok telaş yapmışsın bi sevinç patlaması olacak İnşaallah bi an öncede sevinmek belirsizlikten kurtulmak istiyorsun ama çok stres yaptın....değerine bakıldığında hamilesin İnşaallah daha adet günün geçmemiş....artış olacaktır hayırlı haberlerini beklioruz.....:KK66::KK66:
İnşallah canım ya dediğin gibi sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim şaşırdım kaldım.. Doktor 2 katına çıkarsa hamilesin diyebiliriz demişti ama çıkmadı işte ://

hiç bilmiyorum ki ben yaptırmadım değerlerdende anlamıyorum neye göre yada hangi koşulda daha yavaş yükselir bilemiyorum. şimdi bi siteden baktım herkeste aynı oranda artış olmaz diyor. yavaşta yükselebiliyormuş.
araştıra araştıra doktor olduk valla :KK70::KK70:

araştıra araştıra doktor olduk valla :KK70::KK70:
ben pek zaten tadevi süreci bekleme süreci atlatmadığımdan burda kim ne yazıyorsa önce açıp bakıyorum... şimdi burada herkes gün aşırı çalışmalar devam diyor ya dün dr ile konuşurken sordum bat tarihinden 20. gün geçti hala dvm edelimmi çalışmalara diye. gerek yok baya geçmiş dedi bi moralim bozuldu. ona bile kızdımmm yanii sana mı soracağım gibiisnden.

dış gebelik öyle hemen görülmez canım, değerlerine bakarlar sürekli artış olursa ve iki katı olmazsa dış gebelik denilir
ama değerler bi noktadan sonra düşmeye başlarsa kimyasal gebelik olur
dış gebelik olup değeri 2000 lerde çıkanlar var
stres yapma, yükseliş normal bence
pazartesi tekrar kan ver
Canım alttan muayene etti dış gebelik olsa görürdüm dedi iç kanamada olurmuş ekranda gösterdi buralar siyah olurdu dedi ve çubuk gibi bişeyle yaptı muayeneyi bunu rahmine dokunduramazdım bile çok canın yanardı dedi. değerinde de görürüz zaten artış değil düşme olur değerde ddi. değer düşmedi ama çok da yükselmemiş yani... rahim duvarı falan olumlu gebeliğe uygun görünüyo sorun yok dedi... hamilesin demeden içim rahat etmiyo...

inşallah artar canım ya haftasonu nasıl bekliceksem bilimiyorum 2 günü zor geçirdim zaten :((

Dış gebelik: Gebeliğin rahim içinde değil de başka bir yerde yerleşmesi durumunda dış gebelikten söz edilir. Dış gebelik varlığında normalde erken gebelikte karşılaşılan tüm yakınmalar bulunabilir. Bunun yanısıra kanda yapılan ölçümlerde hCG artışının olmsı gerekenden daha düşük olduğu görülür.

bi yerde okudum bunu şimdi olması gerekenden daha düşük artış oluyomuş :(( doktor dış gebelik görünmüyo ama öyle mi yoksa ya kızlar ağlıcm şimdi ama :((

inşallah artar canım ya haftasonu nasıl bekliceksem bilimiyorum 2 günü zor geçirdim zaten :KK43:(
canım içini ferah tut ve bol bol dua et, daha bugün regl günün olduğu için değerin düşük olmuş olmalı. dış gebelik olmaması güzel iyi bişey ve kötü bişey olsa dr.söylerdi zaten ,geç döllenme olduysa bide o da etkileyebilir değerini .. kafandan atmaya çalış kocinle film izle kitap oku kafanı dağıt.. sıkıldığıma değmemiş diceksin allah'ın izniyle

Dış gebelik: Gebeliğin rahim içinde değil de başka bir yerde yerleşmesi durumunda dış gebelikten söz edilir. Dış gebelik varlığında normalde erken gebelikte karşılaşılan tüm yakınmalar bulunabilir. Bunun yanısıra kanda yapılan ölçümlerde hCG artışının olmsı gerekenden daha düşük olduğu görülür.

bi yerde okudum bunu şimdi olması gerekenden daha düşük artış oluyomuş :KK43:( doktor dış gebelik görünmüyo ama öyle mi yoksa ya kızlar ağlıcm şimdi ama :KK43:(
pazartesiye kadar bence artık araştırma fln yapma .ne olacaksa olacak zaten herşey allahtan.hayırlısını nasip etsin allah.hiç bişey bilmemek ne kadar kötüyse çok bilmek de bazen kötü olabiliyor.araştırma canım benim.yapma kkendine bunu

ben olduğum bi ortamda bile kolay kolay fikrimi söylemem.
bebek konularından cinsellik falan hiç bahsemem.
konuşmayınca istemediğimi düşünüyorlar.
kendi annem bile garibim çok istediği halde bana artık olsun seninde bebeğin gibisinde söyleyemiyor.
eşimde 2aydır ikna oldum zannediyor.
hep dik durmaya çalış, kimse ne yaşadığını bilmesin, sezmesin derken bi yalvarmadıkları kalıyor kuzenlerimin arkadaşlar tanıdıklar....:KK9:aferim bana ömrümü çürütüyorum farkında değilim

ah yavrum yaaa :D

Back
X