Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Canim cizgi var umarim hamilesindir tebrik ederim

Eklentiler

• Screenshot_2015-10-17-23-12-06-1.webp
    Screenshot_2015-10-17-23-12-06-1.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 46
Merhaba bayanlar ben aranıza yeni katıldım Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile versin inşallah.Bu ay umutlu gibiyim bakalım nasip :) benide ekler misiniz acaba :KK22:
29 yaş, 27.09 sat. 23.10 bat, 4. deneme , İzmir

Herkese kocaman günaydin ve mutlu pazarlar..malumunuz bugün benim ama şoyle bi durum var:
Normalde döngüm 30 güne birdir ama korunmayi biraktiktan sonra bazen erken bazen geç geldi. telefondaki uygulama da kendine göre bir hesaplama yaparak benim 22 eylulden sonraki bat i mi 18 ekim olarak belirledi.sizce benim bat ne zaman?;)
Şimdilik kirmizilari görmedim.cumaya kadar gelme ihtimali var çunku normalde de çok düzenli degildir.3-4 gün once ya da sonra olabiliyo.cumaya kadar olmazsam test yapip yazarim;)

Bat geçenlerden yok mu test yapan ya da yaptiran.bakin ben banu86 banu86 listeden siler diye bat gunumde hemen geri bildirimde bulundum;)

Bat geçenlerden yok mu test yapan ya da yaptiran.bakin ben banu86 banu86 listeden siler diye bat gunumde hemen geri bildirimde bulundum:KK66:
sanada günaydın canımm .benimde bat geçeli 4gün oldu canım ama hala gelen giden yok testlerde de negatif bakalım yarın dokora gidecem ne diyecek doktor.felaket baş e karın ağrım var korkudan ilaçda içemiyorum ama ölüyorum ağrıdan :(

Günaydın Kisslar
Bat a 2 gün var bende bu sabah içim rahatlsn die test yaptm ak pak tek çizgimi gördüm:21:
Testin markası novaydi pek güvenilir demiolar ama ben Suan Guveniorm adetim geçene kadar en azındn:KK48:

Back
X