- 16 Ağustos 2015
- 589
- 435
- 23
- 34

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet hemen gördim daha 2dakika olmuştusanki var bunda 2.çizgi.. ne zaman yaptın bunu? bide 2.çizgi hemenmi çıktı?
evet cnm ikinci dakikada gördüm_Turk-loqumu_ pozitif sonuç ? Yaptığın an mi çıktı bu
koy canimbende koyayımmı
ya akşam vercektim acilde makina arıza yapmış bu ara diğer ilçeyede geçemiorum bi geçebilsem doktoruma gidicem direk_Turk-loqumu_ başka h bir hastanede kan ver büyük bi hastane olsun hatta çünkü sonuç pozitif ve idrarın yanılma payı pek yok gibi biesey
yukrda cnm koydum sende bakkoy canim
saolasın ya inşallah keşke öle olsamCanim cizgi var umarim hamilesindir tebrik ederim
uyuyan kim kızzzzz parti vaaaaarrrkızlarrrrr uyumayın yaaa bugün cumartesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sanada günaydın canımm .benimde bat geçeli 4gün oldu canım ama hala gelen giden yok testlerde de negatif bakalım yarın dokora gidecem ne diyecek doktor.felaket baş e karın ağrım var korkudan ilaçda içemiyorum ama ölüyorum ağrıdanBat geçenlerden yok mu test yapan ya da yaptiran.bakin benbanu86 listeden siler diye bat gunumde hemen geri bildirimde bulundum
![]()
bende kisecikler yok diye kapatmıştım :) testi yaptım canım ama yine hüsraaaannnnnnnuyuyan kim kızzzzz parti vaaaaarrr![]()
günaydınnnnnn testi yaptım canımmmm ama kocaman bir negatif çıktı baş ağrımda çok fazla hala korkudan ilaç içeiyorummmmHeyecanlandım şimdi yaaa![]()
tüh yaaa valla bende umutlanmştım sağlk olsun canım yaaabende kisecikler yok diye kapatmıştım :) testi yaptım canım ama yine hüsraaaannnnnnn![]()