- 29 Haziran 2014
- 213
- 121
- 103
canım idrar testinde beta hcg 20 olduğunda görünüyo bende yapmıştım çıkmamıştı bişe sonra o gün beta hcg 14.66 çıktı daha çok yeniyse görünmüyo ordaSelam kızlar bat 16 ben beklemede testler negatif![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım idrar testinde beta hcg 20 olduğunda görünüyo bende yapmıştım çıkmamıştı bişe sonra o gün beta hcg 14.66 çıktı daha çok yeniyse görünmüyo ordaSelam kızlar bat 16 ben beklemede testler negatif![]()
canımacaba koyulaşırmıki birde bendeki heyecanı düşünnn cuma günü işyerinde ateşim çıktı gibi oldu ölçtük ateş falan yok ama ben yanıyorum bugünde aynı şey oldu neler oluyor bana anlam veremiyorum yaaaaama çok umutlanmakta istemiyorm birde burada bir arkadaş vardı ışıkta belli oluyor falan demişti o kimdi yaa hatırlıyormusunnn? onun sonucu ne oldu acabaa
![]()
canım idrar testinde beta hcg 20 olduğunda görünüyo bende yapmıştım çıkmamıştı bişe sonra o gün beta hcg 14.66 çıktı daha çok yeniyse görünmüyo orda
Evet daha az duyarli olanlar da var, 50nun altini gostermeyen. Bu arada sen ne yaptin canim? Yogun ev is hayatindan cok takip edemiyorum bu ara![]()
benim o(10beybisi eski nickim)acaba koyulaşırmıki birde bendeki heyecanı düşünnn cuma günü işyerinde ateşim çıktı gibi oldu ölçtük ateş falan yok ama ben yanıyorum bugünde aynı şey oldu neler oluyor bana anlam veremiyorum yaaaaama çok umutlanmakta istemiyorm birde burada bir arkadaş vardı ışıkta belli oluyor falan demişti o kimdi yaa hatırlıyormusunnn? onun sonucu ne oldu acabaa
![]()
hadi bakalım cnm inşlaahhhh katlanmıştıır ikiye üçe. ama daha yeniydi kuzum normalbenim değerler ikiye katlaması gerekirken 14.66 olmuş canım salı günü tekrar gidicem adetimde yeni geçti günü zaten bakalım neler çıkacak :))
Hayırlısı olsun balım napalım vardır bi vaktigünaydınnnnnn testi yaptım canımmmm ama kocaman bir negatif çıktı baş ağrımda çok fazla hala korkudan ilaç içeiyorummmm![]()
Amin inş. canısıGünaydın kızlar.merhabalar. mutlu mutlu pazarlar olsun.Benim de bat yarın. İnşallah görmem kırmızılar.gördüğümüz tek kırmızı testteki kırmızı olur inşallah
![]()
geçmiş olsun cnmSlm kızlar. ...dun giremedim esin grip oldu onla ugrasiyorum...birde misafir vardi....bugun kalktım karnim ağrıyor dun gece göğüs agrisindan uyuyamadim.kırmızılar yine erken geliyor bugun gelir aaksama belkide gelmistir lavaboya gitmeye korkuyorum...
inşallah canım ya merak içindeyim bende :)hadi bakalım cnm inşlaahhhh katlanmıştıır ikiye üçe. ama daha yeniydi kuzum normal
ay inş. cnmminşallah canım ya merak içindeyim bende :)
Sagol cnm...geçmiş olsun cnm
hayırlısıı olsun canım bilgilerini güncelledim Kasım ailene uğur getirsin inşallahKırmızılar geldi :)
bat 10 kasım
kasımda aşk başkadır dedim eşimle doğum günümde sözlendik ee inşallah bu 3. doğum günümüde bebeğimizle kutlamayı nasip etsin Rabbim inşallah.
Hayırlısıyla tez vakitte kavuşalım bebişlerimize kızlar inşallah.(Amin)
canım idrar testinde beta hcg 20 olduğunda görünüyo bende yapmıştım çıkmamıştı bişe sonra o gün beta hcg 14.66 çıktı daha çok yeniyse görünmüyo orda
hayırlısıı olsun canım bilgilerini güncelledim Kasım ailene uğur getirsin inşallah