- 6 Mart 2013
- 2.387
- 2.309
- 333
Aynen benimki hem yasak hem ilaç verdi. Yasak 10 gündü ama biz 6-7 gün yasağı bozduk

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen benimki hem yasak hem ilaç verdi. Yasak 10 gündü ama biz 6-7 gün yasağı bozduk
az kaldı zaten saat 4de belli olcak rabbim büyük kuzmmm bol bol dua etAynen benimki hem yasak hem ilaç verdi. Yasak 10 gündü ama biz 6-7 gün yasağı bozdukbaktim yan etkilerini ama yazmiyor gecikme
Sagol canım ediyorum vakit yaklaştıkça heyecanim artiyoaz kaldı zaten saat 4de belli olcak rabbim büyük kuzmmm bol bol dua et
özelde mi verdin özelse sitesinde tahlil sonuçlarını görüntüle kısmından bak istersen erken çıkabiliyor devlete verdiysende e devletin varsa e nabızdan sonuçlarına bakabiliyorsun.Geçen hastaneye gittiğimde banada sonuçlar 3 de demişlerdi 1,5 da çıkmıştı.Sagol canım ediyorum vakit yaklaştıkça heyecanim artiyo
telefonla mı öğreneceksin ? az kaldı rabbim yüzümüzü kara çıkarmasın inşallahhhSagol canım ediyorum vakit yaklaştıkça heyecanim artiyo
Eylulll09 canım sabah vermişsin neden saat 4 dediler ki yaaa...heryerde 1 saate en geç 2 saate veriyolar
özelde mi verdin özelse sitesinde tahlil sonuçlarını görüntüle kısmından bak istersen erken çıkabiliyor devlete verdiysende e devletin varsa e nabızdan sonuçlarına bakabiliyorsun.Geçen hastaneye gittiğimde banada sonuçlar 3 de demişlerdi 1,5 da çıkmıştı.
Sağlık ocağında 11 buçuk gibi verdim kendi ebemi görmedim görseydim o daha önceden gel derdi birşey demedim bende.. Birazdan gidicem kendim almayatelefonla mı öğreneceksin ? az kaldı rabbim yüzümüzü kara çıkarmasın inşallahhh
Sağlık ocağında 11 buçuk gibi verdim kendi ebemi görmedim görseydim o daha önceden gel derdi birşey demedim bende.. Birazdan gidicem kendim almaya
Asağlık ocakları geç veriyor evet...bekleyip görücez güzel haber gelsin degeç olsunn...
Aynen inşallah sagol canımsağlık ocakları geç veriyor evet...bekleyip görücez güzel haber gelsin degeç olsunn...
ayy saat 4oluverdi hadi git de al şu sonucunuuuSağlık ocağında 11 buçuk gibi verdim kendi ebemi görmedim görseydim o daha önceden gel derdi birşey demedim bende.. Birazdan gidicem kendim almaya
A
Aynen inşallah sagol canım
bizde meraktan çatlıcaz şimdi :)hu huuuuu bayıldın kaldın mı sonucu alıncaaaaEylulll09
hu huuuuu bayıldın kaldın mı sonucu alıncaaaaEylulll09
Hadi ya
canım benim hayırlısı olsun bakalım inşallah tez zamanda sökülürsün de yeni bir aya güzel haberlerle gelirsin...
Saolun kizlar ben bu aydan umutlu degilim zaten ama niye gecikiyo boyle oluncada döngü şaşıyo.. Bide benim 2.1 mi neydi şimdiye kadar hep 0.5 çikardiHadi yaben baya ümitlenmiştim.. hyırlısı olsun kuzum .çabucak sökül o zaman
benim negatifte değerim kaç onu bile bilmiyorum daha hiç kan vermedim ya bunca aydırSaolun kizlar ben bu aydan umutlu degilim zaten ama niye gecikiyo boyle oluncada döngü şaşıyo.. Bide benim 2.1 mi neydi şimdiye kadar hep 0.5 çikardi
Saolun kizlar ben bu aydan umutlu degilim zaten ama niye gecikiyo boyle oluncada döngü şaşıyo.. Bide benim 2.1 mi neydi şimdiye kadar hep 0.5 çikardi