Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

allah allah bana hiç ilaç vermedi filmden sonra @bebiscom 'a da vermemişti bildiğim kadarıyla azrass azrass 'a da .. o_O
senin doktor işini baya sıkı tuttu ilişki yasağı fln da vermişti uymadın dimi :)
gecikme yazıyor mu ilaçların yan etkilerinde peki sanmam yaaaaaa
Aynen benimki hem yasak hem ilaç verdi. Yasak 10 gündü ama biz 6-7 gün yasağı bozduk :KK60: baktim yan etkilerini ama yazmiyor gecikme

Sagol canım ediyorum vakit yaklaştıkça heyecanim artiyo
özelde mi verdin özelse sitesinde tahlil sonuçlarını görüntüle kısmından bak istersen erken çıkabiliyor devlete verdiysende e devletin varsa e nabızdan sonuçlarına bakabiliyorsun.Geçen hastaneye gittiğimde banada sonuçlar 3 de demişlerdi 1,5 da çıkmıştı.

Eylulll09 Eylulll09 canım sabah vermişsin neden saat 4 dediler ki yaaa...heryerde 1 saate en geç 2 saate veriyolar

özelde mi verdin özelse sitesinde tahlil sonuçlarını görüntüle kısmından bak istersen erken çıkabiliyor devlete verdiysende e devletin varsa e nabızdan sonuçlarına bakabiliyorsun.Geçen hastaneye gittiğimde banada sonuçlar 3 de demişlerdi 1,5 da çıkmıştı.

telefonla mı öğreneceksin ? az kaldı rabbim yüzümüzü kara çıkarmasın inşallahhh
Sağlık ocağında 11 buçuk gibi verdim kendi ebemi görmedim görseydim o daha önceden gel derdi birşey demedim bende.. Birazdan gidicem kendim almaya

canım benim hayırlısı olsun bakalım inşallah tez zamanda sökülürsün de yeni bir aya güzel haberlerle gelirsin...

Hadi ya :KK43: ben baya ümitlenmiştim.. hyırlısı olsun kuzum .çabucak sökül o zaman
Saolun kizlar ben bu aydan umutlu degilim zaten ama niye gecikiyo boyle oluncada döngü şaşıyo.. Bide benim 2.1 mi neydi şimdiye kadar hep 0.5 çikardi

Saolun kizlar ben bu aydan umutlu degilim zaten ama niye gecikiyo boyle oluncada döngü şaşıyo.. Bide benim 2.1 mi neydi şimdiye kadar hep 0.5 çikardi
benim negatifte değerim kaç onu bile bilmiyorum daha hiç kan vermedim ya bunca aydır o.O
değerde ufak tefek sapmalar her şeyden olabilir takılma ona sen.inşallah bir an evvel sökül

bazen öyle çıkabiliyor canım ama doktorlar negatif diyorlar o değere...5 bile çıksa doktor şahibeli bakıyorlar...

Back
X