- 21 Ağustos 2015
- 32.117
- 97.467
- 598
- 38
Söz veremiyorumgider o kesin de inşallah geri gelir![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Söz veremiyorumgider o kesin de inşallah geri gelir![]()
hamdolsun bebişimm iyiyiz sen nasılsınn yarın büyük gün yehuuuu
Hayırlısı canım ya. Bende bu ay gecikme yaşayınca ümitlenmiştim ama herşey nasip önümüzdeki zamanlara bakıcaz napalım.
KUSUMM iyiyiz sen napıyosunnn heyecan durumın nedirr
Günaydın canım burdada soğuyu var ya dondum sabah hala ayaklarım üşüyor yagünaydın canlaar bugün beyaz uyandıkkk tam yağmamış ama gene de yağmışşş![]()
bursa'da hava kırılmış biraz 2-3gün önceki soğuklar yok kar yağınca toparlamış gerçi kar da durdu güneş açtıGünaydın canım burdada soğuyu var ya dondum sabah hala ayaklarım üşüyor ya
KUSUMM iyiyiz sen napıyosunnn heyecan durumın nedirr![]()
oyy kuzular siziiii az kaldııı sağlıkla inşallah huzurla uykularınız olsunay sorma karı koca uyuyamıyoruz geceleri...allah sonumuzu hayırlı kılsın canım....sonucuda güzel olur da rahat uuyuruz artık...
Bende olsam da bu ayı iyi değerlendirsem diyorum da hala olmadım..Hayırlısı canım ya. Bende bu ay gecikme yaşayınca ümitlenmiştim ama herşey nasip önümüzdeki zamanlara bakıcaz napalım.
allah sağlık versin de değerlendirirsin kuzum benim,sökülürsün bu hafta inşallahBende olsam da bu ayı iyi değerlendirsem diyorum da hala olmadım..![]()
Ahh yavruımmm Allah kalbinize göre versin insalllahhhay sorma karı koca uyuyamıyoruz geceleri...allah sonumuzu hayırlı kılsın canım....sonucuda güzel olur da rahat uuyuruz artık...
benim perşembe transferim oluyor canım sonrasında 10 gün bekleme sürecine giricem...bende durum bu.
bu hafta çok soğuk burası gelir gelmez ayak sobamı yaktım :)bursa'da hava kırılmış biraz 2-3gün önceki soğuklar yok kar yağınca toparlamış gerçi kar da durdu güneş açtı
aman ayaklarını sıcak tut canım
evet ya burasıda buz gibi bugün salıya kadar da yağmur göstermiyo izmir içinayyy heryere yağan karlar yüzünden Antalya Buzzzzzzzzz...bildigin ayaz var kuru soguk, inşallah yagmur yagar da hava yumusar bari.
HAYIRLI olsun birtanem güzel haberlerle gelirsin inşallah
regl geldi yaniii biz de bat bekliyorduk senden :)Canım merhaba girmeye hiç fırsatım olmadı.. ne yapalım iğnelere başladık devam ediyoruz. Hayırlısı olsun diyoruz.. sizde ne var ne yok:)) hamile haberleri var mı?!?
Canım merhaba girmeye hiç fırsatım olmadı.. ne yapalım iğnelere başladık devam ediyoruz. Hayırlısı olsun diyoruz.. sizde ne var ne yok:)) hamile haberleri var mı?!?