Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Eki Görüntüle 1932252 kızlar bi bakın Allah aşkına kafayı yicem şimdi tarlusal biteli bugün 7.günüm sabah test yaptım cizgi çıkmadı sonra maydanoz suyu içtim 3 saat sonra baktım böyle kafayı yicem ağrım var karnım ağrıyor hı akıl verin var mı varsa maydanoz zarar verir mi Allahım kan tahlili de yaptiramiyorum :KK43::KK42:
Maydonoz yemeyin şakın... hamile annelere yasak olan en baştaki şeylerden biri... Ve bence yeni tutunan bir Bebek var.. testi tekrarlayin derim

Eki Görüntüle 1932252 kızlar bi bakın Allah aşkına kafayı yicem şimdi tarlusal biteli bugün 7.günüm sabah test yaptım cizgi çıkmadı sonra maydanoz suyu içtim 3 saat sonra baktım böyle kafayı yicem ağrım var karnım ağrıyor hı akıl verin var mı varsa maydanoz zarar verir mi Allahım kan tahlili de yaptiramiyorum :KK43::KK42:
Maydanozun nanenin filan zarar vermesi için bi kilo filan tüketmek gerekiyor derler. Sen testin idrar damlattigimiz yerine bi kaç damla su damlat bakalım gidecek mı çizgi ?

Cansummmmmm geldi geldi sonunda saat 6 da geldi 82.günün sonunda çok şükür geldi :)
Sat 31 aralık
Bat telefon a göre 45 günden hesaplarsak 13 şubat oluyor

Hiç sıkma canını kırmızılar gelsin 3. Gün git hormon testi ver sonra ne var ne yok bi baktır :KK66: Rabbim çaresiz dert vermesin olmayacak şey değil ki senin için daha önce oldu inşaallah vakti saati gelince tekrar olacak.
Geldi sonunda çok şükür 82 gün nasıl bir işkenceydi Rabbim bu kadar bekletmesin. Kuzum şimdi baktım en erken randevu ayın 6 sına oda benm 7.günüm oluyor :(

Back
X