- 21 Mart 2018
- 5.265
- 15.276
- 248
Allah Allah doktorların ne dedi bu duruma canım ?Yoktu hiç bir sıkıntı gece pat diye geldi kanls karışık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah Allah doktorların ne dedi bu duruma canım ?Yoktu hiç bir sıkıntı gece pat diye geldi kanls karışık
Amin inşallah sağlıkla kucağımıza alalım, teşekkür ederim cevabınız içinMerhaba öncelikle sağlıkla kucağınıza alın 1 hafta da normal hayatina donuyorsun tabi bu durum kişiye göre acı eşiğine göre değişiklik gösterebilir ne kadar çok yürüyüş yaparsanız o kadar çabuk iyilesiyorsun
Sağolasın canmCanım suyun gelince hemen doğurmak demek değil inşallah birkaç hafta daha içerde tutabilirler zaten iyi haftalardasın Allah şifa versin, dualarım seninle![]()
Hiç bir şey diyemiyorlar binde bir olan bir durum iki gebeliğimdede olduAllah Allah doktorların ne dedi bu duruma canım ?
Çok çok geçmiş olsun, Allah yardımcınız olsun inşallahSağolasın canm
Oh oh iyiÇıktım canım hunileşme ve kısalık aynı çok şükür ki kısalma pek yok 18mmdayanmaya çalışıyoruz işte, sancım da çıkmadı çok şükür
Allah Allah bundan önceki gebeliğinde de aynı haftalardamımoldu çok tuaf . Enfeksiyon felan durumu varmıydıHiç bir şey diyemiyorlar binde bir olan bir durum iki gebeliğimdede oldu
Benim de öyle idi 2 hafta önceydi sanırım vuruldum bir sorun olmadı hiçte aklıma gelmemişti neden böyle diye sanıyorum bir sorun yoktur çünkü daha önce yoktu iğne aylık geliyor demişti ebe heralde bayat iğne falan değildirEvet canım bugün bi sağlık ocağına gittim taşındığım yere kaydımı almamıştım kaydımı aldım, aşıyı sordum ellerinde varmış yarın da aşı için gideceğim ama aşı buzdolabında değil termos çanta gibi bir şeyin içinde duruyor normal mi bilemedim
Bu arada geçmiş olsun canım şekerle ilgili en ufak şey bile çıkarabiliyor az kaldı doğumdan sonra canının çektiği her şeyi yersin![]()
var mı durumunuzda bir değişiklik canım inşallah biraz daha sabreder bebişKızlar bana dua edin 31 haftada gece suyum geldi yatış yapıldı bekliyoruz
Aynen öyleHahah yok yok emzircez bol bol su içicez zayıflarızyiycez tabi hak ettikkkkkk
Dualarim seninle canimKızlar bana dua edin 31 haftada gece suyum geldi yatış yapıldı bekliyoruz
Canım suyun geldiyse 24 saat içinde alınması lazım bebeğin çünkü rahim enfeksiyonu ve bebeğin enfeksiyon riski çok yüksek. Senin suyun tamamen bitti kesen yırtıldı mı yoksa biraz suyun var mı anlamadımAllah razı olsun dua edinadım gizem
Canım dualarım seninle ve bebeğinle. Rabbim ikinizin de yardımcısı olsun. Şimdi nasılsın iyi misin? Bebeği alacaklar mı?Kızlar bana dua edin 31 haftada gece suyum geldi yatış yapıldı bekliyoruz
Maşallah canım çok ama çok sevindim hadi gözün aydın bu haftadaÇıktım canım hunileşme ve kısalık aynı çok şükür ki kısalma pek yok 18mmdayanmaya çalışıyoruz işte, sancım da çıkmadı çok şükür
Maşallah minik dayanacak hadi annesiÇıktım canım hunileşme ve kısalık aynı çok şükür ki kısalma pek yok 18mmdayanmaya çalışıyoruz işte, sancım da çıkmadı çok şükür
Bekliycek takip olacakCanım dualarım seninle ve bebeğinle. Rabbim ikinizin de yardımcısı olsun. Şimdi nasılsın iyi misin? Bebeği alacaklar mı?
Uok canm emr tanısı bu 34 .haftaya kadar antibiyotik ve sancı kesme şeklinde ilerliyorlar .Canım suyun geldiyse 24 saat içinde alınması lazım bebeğin çünkü rahim enfeksiyonu ve bebeğin enfeksiyon riski çok yüksek. Senin suyun tamamen bitti kesen yırtıldı mı yoksa biraz suyun var mı anlamadım
Aynıyız cnm yatıyorumBenim de öyle idi 2 hafta önceydi sanırım vuruldum bir sorun olmadı hiçte aklıma gelmemişti neden böyle diye sanıyorum bir sorun yoktur çünkü daha önce yoktu iğne aylık geliyor demişti ebe heralde bayat iğne falan değildir
var mı durumunuzda bir değişiklik canım inşallah biraz daha sabreder bebiş![]()
Çok geçmiş olsun cnm .İnşallah süreç planladığınız gibi ilerler.Ben de önceki hamileliğimde 28 haftalıkken hafif kanama ve 1 cm acilmam olmuştu.Simdi de açıkçası yine öyle olurmu diye aslında tedirginim 27. haftadayim,Allah'im zamanlı sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimizeUok canm emr tanısı bu 34 .haftaya kadar antibiyotik ve sancı kesme şeklinde ilerliyorlar .
AminnÇok geçmiş olsun cnm .İnşallah süreç planladığınız gibi ilerler.Ben de önceki hamileliğimde 28 haftalıkken hafif kanama ve 1 cm acilmam olmuştu.Simdi de açıkçası yine öyle olurmu diye aslında tedirginim 27. haftadayim,Allah'im zamanlı sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize![]()