Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Merhaba öncelikle sağlıkla kucağınıza alın 1 hafta da normal hayatina donuyorsun tabi bu durum kişiye göre acı eşiğine göre değişiklik gösterebilir ne kadar çok yürüyüş yaparsanız o kadar çabuk iyilesiyorsun
Amin inşallah sağlıkla kucağımıza alalım, teşekkür ederim cevabınız için 🌸

Evet canım bugün bi sağlık ocağına gittim taşındığım yere kaydımı almamıştım kaydımı aldım, aşıyı sordum ellerinde varmış yarın da aşı için gideceğim ama aşı buzdolabında değil termos çanta gibi bir şeyin içinde duruyor normal mi bilemedim
Bu arada geçmiş olsun canım şekerle ilgili en ufak şey bile çıkarabiliyor az kaldı doğumdan sonra canının çektiği her şeyi yersin 🌸
Benim de öyle idi 2 hafta önceydi sanırım vuruldum bir sorun olmadı hiçte aklıma gelmemişti neden böyle diye sanıyorum bir sorun yoktur çünkü daha önce yoktu iğne aylık geliyor demişti ebe heralde bayat iğne falan değildir
Kızlar bana dua edin 31 haftada gece suyum geldi yatış yapıldı bekliyoruz
var mı durumunuzda bir değişiklik canım inşallah biraz daha sabreder bebiş🙏🏻

Canım suyun geldiyse 24 saat içinde alınması lazım bebeğin çünkü rahim enfeksiyonu ve bebeğin enfeksiyon riski çok yüksek. Senin suyun tamamen bitti kesen yırtıldı mı yoksa biraz suyun var mı anlamadım
Uok canm emr tanısı bu 34 .haftaya kadar antibiyotik ve sancı kesme şeklinde ilerliyorlar .

Benim de öyle idi 2 hafta önceydi sanırım vuruldum bir sorun olmadı hiçte aklıma gelmemişti neden böyle diye sanıyorum bir sorun yoktur çünkü daha önce yoktu iğne aylık geliyor demişti ebe heralde bayat iğne falan değildir

var mı durumunuzda bir değişiklik canım inşallah biraz daha sabreder bebiş🙏🏻
Aynıyız cnm yatıyorum

Uok canm emr tanısı bu 34 .haftaya kadar antibiyotik ve sancı kesme şeklinde ilerliyorlar .
Çok geçmiş olsun cnm .İnşallah süreç planladığınız gibi ilerler.Ben de önceki hamileliğimde 28 haftalıkken hafif kanama ve 1 cm acilmam olmuştu.Simdi de açıkçası yine öyle olurmu diye aslında tedirginim 27. haftadayim,Allah'im zamanlı sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize🌹

Çok geçmiş olsun cnm .İnşallah süreç planladığınız gibi ilerler.Ben de önceki hamileliğimde 28 haftalıkken hafif kanama ve 1 cm acilmam olmuştu.Simdi de açıkçası yine öyle olurmu diye aslında tedirginim 27. haftadayim,Allah'im zamanlı sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize🌹
Aminn

Kızlar bişey sorucum bugün sabahtan beri bebiş bir yerde toplanıyor sonra düzeliyor ama toplandığında karnım çok sert normal mi? 28+5

Back
X