- 21 Ağustos 2015
- 32.082
- 97.379
- 598
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben sabahları çok fena oluyorum ya bu saatler beni kötü etkiledigözlerim gidiyor ya
bi kahvee?
ayyy hayır der miyim hiççççççbi kahvee?![]()
İnşallah meleğim.. dünya bile duasız dönmüyor.. dilinizden kalibimizden bir birbirimizi eksik etmeyelim :)))hamdolsun kuzumm iyiyiz sen nasılsınnnn iyi ol moralli ol pozitif ol güzel haberi alcaz inşallahhh
nohut pilav
ayyy hayır der miyim hiçççççç
oh bakliyat gecesinohut pilav![]()
az gazlıydım dedim patlatayım evi barkııoh bakliyat gecesi
ben de karaşimşek yapcamyanına makarna
ahahahahaaz gazlıydım dedim patlatayım evi barkııAa cok severim kara şimseek
![]()
afiyet olsun kusummahahahaha
patlat gitsin
ben deeeee ben de çok severimm![]()
afiyetler olsunn hepimizeee![]()
InsaAllah canım inşallah. Bu şubat da Rabbim hayırlısıyla atanmayı da bebisi De nasip eder insaAllahinşallah canım benim inşallah olumlu düşüncez her şey güzel olacak allah'ın izniyle
amin canım benim inşallahhhInsaAllah canım inşallah. Bu şubat da Rabbim hayırlısıyla atanmayı da bebisi De nasip eder insaAllah
Gunaydın canm.hemen nane lımon ıc gelmesın hastalıklar.baktm bogazım agrıycak hemen ıkı gun yapıp ıctm gelemedı mıkroplar sukurgünaydın kızlaaar
ay dün akşam yemek yerken bir uyku bastı koca gece uyukladım. erken yattım ama yok hala kafam aferin ya da tylhot içmişim gibi bulutlu grip olcam sanırım halsizlik var üstümde![]()
çok yorgun hissediyorum canım ya şifayı kaptım sanırımGunaydın canm.hemen nane lımon ıc gelmesın hastalıklar.baktm bogazım agrıycak hemen ıkı gun yapıp ıctm gelemedı mıkroplar sukur
Ihlamur da ıctm ama o kadar etkı etmedı.nane lımon ıcınce ıkı saate bogaz agrım kalmadı canmçok yorgun hissediyorum canım ya şifayı kaptım sanırımaynen içeyim ben en iyisi ıhlamur fln .. sağol kuşum