- 15 Ağustos 2015
- 15.053
- 7.219
- 248
- 38
göster kzum gösterr nereye yaptıracaksın aşılamayıerken gelen reglye gününü göstereceğimmm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
göster kzum gösterr nereye yaptıracaksın aşılamayıerken gelen reglye gününü göstereceğimmm![]()
ahahah valla yapsın biyere istegöster kzum gösterr nereye yaptıracaksın aşılamayı
kız ben onu nerene yaptıracaksın okudum iyi mi kafa hepten gitti benim diyorum nerene diye niye soruyırgöster kzum gösterr nereye yaptıracaksın aşılamayı
ahahahaha koptum şu ankız ben onu nerene yaptıracaksın okudum iyi mi kafa hepten gitti benim diyorum nerene diye niye soruyırDr yönlendirir dimi?Benim bu konuda 0 bilgim var
![]()
aynen ondan devam edeyim bakalım..Asılama da nasıl yapılıyor hic bilmiyorum bu aradaahahahaha koptum şu an
valla sanıyorum infertilite ve üreme sağlığı birimi olan yerler yapar diye düşünüyorumm ama dr.yönlendirri muhtemelen kime gideceksin pollyanna dr.a mı oktay'a mı
aynen ondan devam edeyim bakalım..Asılama da nasıl yapılıyor hic bilmiyorum bu arada![]()
Benim özeldeki doktor teklif etmişti aşılama yapalım sperm sıkıntısı var diye. Demek ki kendileri yapabiliyor ama net bilmiyorum. Tek bildiğim eğer ileride tüp raporu çıkarttırmak istersen iğneli aşılama yaptırıp raporunu saklaman gerekiyormuş.kız ben onu nerene yaptıracaksın okudum iyi mi kafa hepten gitti benim diyorum nerene diye niye soruyırDr yönlendirir dimi?Benim bu konuda 0 bilgim var
![]()
Evet kuzum ben yaptırmadım.dun yaptım testi bu sabah adet oldum canım yeni bat 31.01 günler değişti benim
evde yıkayıp götürseekkayperri yeni yaptırmıştı dimiiii
kuşum bildiğim kadarıyla çatlatma iğnesi ardından yıkanmış spermleri aşılıyorlar.. ben de bu kdr biliyorum![]()
bakalım bana ne dicek drBenim özeldeki doktor teklif etmişti aşılama yapalım sperm sıkıntısı var diye. Demek ki kendileri yapabiliyor ama net bilmiyorum. Tek bildiğim eğer ileride tüp raporu çıkarttırmak istersen iğneli aşılama yaptırıp raporunu saklaman gerekiyormuş.
hayırlısı bakalım canım ne diyecek bende hsg yi söyliycem bakalım ne olacakbakalım bana ne dicek drBen sorcam bu ay yapalım mı diye
![]()
haha ayy keşkeee vallaevde yıkayıp götürseekkAyy kociyi ikna etmem lazım önce beni sürükleme işim gücüm var der kesinn
![]()
aynen ya ben kendimi bırkalatcam bide adamın nazını cekiyorumhaha ayy keşkeee vallaben de diyorum benimkine sana ihtiyacım olmasa tüpü de kendim yaptırcam da işte spermler lazım
![]()
çektir çektir bak bizim 1,5 sene boşa zaman kaybıhayırlısı bakalım canım ne diyecek bende hsg yi söyliycem bakalım ne olacak
eğer devlette tüp yaptıracaksan rapor çıkartmak için 3aşılama gerekiyor. o yüzden raporunu saklamak gerekli.ama bursa'Da rapor olayı çok mantıklı değil çünkü fakülte tüp bebek bölümüne allah düşmanımı düşürmesin aylar aylar sonrasına veriyorlarmış en ufak bi randevuyu.sonrasında da eğer orada yaptıracaksan ücretsiz.rapor geçen hastanede yaptıracaksan da 2bin fln indirim sağlıyor. gerçekten bizden daha çok ihtiyacı olanlar var o maddi yardıma diye başvurmadım..Benim özeldeki doktor teklif etmişti aşılama yapalım sperm sıkıntısı var diye. Demek ki kendileri yapabiliyor ama net bilmiyorum. Tek bildiğim eğer ileride tüp raporu çıkarttırmak istersen iğneli aşılama yaptırıp raporunu saklaman gerekiyormuş.
ay psikolojikmiş demek edepsiz geldi miEvet kuzum ben yaptırmadım.dun yaptım testi bu sabah adet oldum canım yeni bat 31.01 günler değişti benim
ay hiç söyleme bunların al birini vur ötekineaynen ya ben kendimi bırkalatcam bide adamın nazını cekiyorum![]()