- 21 Ağustos 2015
- 32.058
- 97.318
- 598
- 38
aaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaa
menemenhmmmmmm pekiii ne düşünüyorsun![]()
kendime bi kutu mutluluktan kutu aldım.Bakalım ne gelck.Beğenirsem her regl de bi kutu alcam![]()
ay ona ben de hep niyetleniyorum sonra amaaan onu alacğaıma başka bişey alırım diyorum
en güzeliiiii benim de cepte olsun o alternatifmenemen![]()
günaydın kutusu aldım bakalım atarım sana.Beğenirsek alırız pms deay ona ben de hep niyetleniyorum sonra amaaan onu alacğaıma başka bişey alırım diyorumal bakalım memnun kalırsan ben de alırım aynen pms hediyesi olur bize
![]()
biz izlemiyoruz içerideyi ..fahriyenin yeni diziye netten baktım güzele benziyor o daaaaBenim çalışma yarına kalır ozman.İçerde var bu aksam.
![]()
baktım şimdi sürpriz diyor ne çıakcak acabaaaa kahve kupa fln olacak kesinnn :) ay merak ettimgünaydın kutusu aldım bakalım atarım sana.Beğenirsek alırız pms de![]()
dizikolik olduk zaten sormabiz izlemiyoruz içerideyi ..fahriyenin yeni diziye netten baktım güzele benziyor o da
kupa bekliyorum bende bakalımbaktım şimdi sürpriz diyor ne çıakcak acabaaaa kahve kupa fln olacak kesinnn :) ay merak ettimkargo olmasa iyi .şu kargolar çok koyuyor bana
![]()
ben edho harici izlemiyorum bi işte bu ölene kadar'a baktım öyle puzzle sardım ben bu kış.koci ps oynuyor ben de dizinin dibinde puzzledizikolik olduk zaten sorma![]()
ay iflah olmaz romantikleeer siziiiben edho harici izlemiyorum bi işte bu ölene kadar'a baktım öyle puzzle sardım ben bu kış.koci ps oynuyor ben de dizinin dibinde puzzle![]()
hahaha ya yaaa tabiii ne demezsinay iflah olmaz romantikleeer siziiitütüüü masallahh
![]()
o ne kız merak ettim :)kendime bi kutu mutluluktan kutu aldım.Bakalım ne gelck.Beğenirsem her regl de bi kutu alcam![]()
bi kutu mutluluk diye bi site var.Her ay bi kutu yapıyor,icine küçük süprizler,mottolar filan koyuyor.Ama kimse bilmiyor ne geleceğini.Tam pms lik bi kutu cnmo ne kız merak ettim :)
Olsun sonuçta ortak alan da yani salondasınız bizim gibi 3-4 senelik evli çiftler ayrı odalarda takılıyor kızımhahaha ya yaaa tabiii ne demezsin
adam maç yapıyor bağıra çağıra ben de çayımı içip puzzle yapıyoruminanılmaz romantiğiz
tü tü tüüüüüüüüü
Doğum Şubat'ta eli kulağında diyelim. 1 Şubat'ta itibaren 38. Haftaya giriyorum 20 Şubat 40 hafta doluyor tahmini doğum tarihi o. O kiki tarih arasında ne zaman gelecek bebiş bende merakla bekliyorum. Bu perşembe randevu var belki servikal uzunluğa göre bi doğum tarihi söyler doktor da. merakla bekliyorum normal istediğim için belli bir tarih yok şimdilik.
buradan bakınca maşallahımız varmış gerçektenOlsun sonuçta ortak alan da yani salondasınız bizim gibi 3-4 senelik evli çiftler ayrı odalarda takılıyor kızım![]()