Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Ya cok afedersinz tecavüze uğrayıp hamile kalan yüzlerce kadının denk mi gelmiş yumyumuBEnde inanmıyorum hic o yumyum isine ama neyse
sadece olasılık biraz fazla oluyor kabul ama yum yum harici hamile kalınmaz diye bir tez yok bence de!
o değil de yum yum harici korunmadan birlikte olsak cocuk düşünmeden şak diye de olurdu herhalde!

sizin kaçıncı aydı canım görünmediniz mi daha önce ?

sevmediğin ot yanında biter derler isteAy nebilim hayırlısı böyleymiş demek diyip geçmek gerekiyor belkide

sevmediğin ot yanında biter derler isteAy nebilim hayırlısı böyleymiş demek diyip geçmek gerekiyor belkide
Aynen.ama bıldıgım bırsey de var rabbım hıc bır kulun kotulugunu ıstemez bıze sabrımızın sonunda ıns guzel mmeleklerımızı gondercek ınanıyorm hıc suphesız

Adetim adetim 5 gün geçti adete 7 gün kala ilişki oldu sizce hamile olabilme ihtimali varmı olur mu yani sizce test yapmaya cesaret yok

Cok afedersn kabız olmsum.Zorladm kendimi galiba ona yoruyorm.Diğerine hic yormuorum çünkü reglide fena çakılıyorum sonra yere
yorma yorma kuzum ama sen gene de dikkat et hareketlerine zorlama kendini şu 1hafta temizlik fln..şartlar mevcut çünkü rabbim büyük be zeyneeep

Cok afedersn kabız olmsum.Zorladm kendimi galiba ona yoruyorm.Diğerine hic yormuorum çünkü reglide fena çakılıyorum sonra yere
yorma yorma kuzum ama sen gene de dikkat et hareketlerine zorlama kendini şu 1hafta temizlik fln..şartlar mevcut çünkü rabbim büyük be zeyneeep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…