sadece olasılık biraz fazla oluyor kabul ama yum yum harici hamile kalınmaz diye bir tez yok bence de!Ya cok afedersinz tecavüze uğrayıp hamile kalan yüzlerce kadının denk mi gelmiş yumyumuBEnde inanmıyorum hic o yumyum isine ama neyse
sizin kaçıncı aydı canım görünmediniz mi daha önce ?Evet haklısın canım da ıste ınsanoglu ustume dusenı yapayım da gerısı rabbıme kalmıs ıns tutar.onumuzdekı hafta sonu memlekete gıdıcez bu ayıda ıyı degerlendırelım olmazsada esımde bende orada bı doktora gıdıcez.ıns gerek kalmaz
sevmediğin ot yanında biter derler isteSızı bılmemde ben hep yasadım bırseyı ne kadar cok ıstersem uzaklastı benden olmadı ne kadar ıstemesemde burnumun dıbınde bıttı.o yuzden o tecavuzde falan ıstenmedıgı ıcın burunların dıbınde bıtıyo.aynı mıknatıs gıbı
Bızde ıstemeyıp korunsak olur mu acaba kı.patron cıldırdı
8 ay bıttı canm.ben gıttm bı sorun gozukmedı esım gıtmedı daha.o da memlekete gıdınce gozukcek doktora ama ıns gerek kalmazda rabbım bu ay gonderır melegımı ınssizin kaçıncı aydı canım görünmediniz mi daha önce ?
Aynen.ama bıldıgım bırsey de var rabbım hıc bır kulun kotulugunu ıstemez bıze sabrımızın sonunda ıns guzel mmeleklerımızı gondercek ınanıyorm hıc suphesızsevmediğin ot yanında biter derler isteAy nebilim hayırlısı böyleymiş demek diyip geçmek gerekiyor belkide
aminn canımmm aminn inşallahh8 ay bıttı canm.ben gıttm bı sorun gozukmedı esım gıtmedı daha.o da memlekete gıdınce gozukcek doktora ama ıns gerek kalmazda rabbım bu ay gonderır melegımı ıns
aynen kuzum ya napalım yumu değerlendirdik ya bu ayda böyle olsun :)en azından çalışmadık deriz kusumGecen ay gün aşırı calıstık da noldu
höffff cumartesi günleri çalışmak yasaklansın hele ki kadınlaragünaydın ayılayamam kk kadınları
Aksam koltukta uyuya kalmışım 22.00 de filan.Kesinlikle katılıyorummmhöffff cumartesi günleri çalışmak yasaklansın hele ki kadınlara
bu uykuculuk hayra alamet olsun inşallahh kuzusuuuuuuuAksam koltukta uyuya kalmışım 22.00 de filan.Kesinlikle katılıyorummmHaftanın son gününe sürünerek geliyruz resmeeen
yaa sabah wc de pembe kan geldi kafam karışık zaten deme öylebu uykuculuk hayra alamet olsun inşallahh kuzusuuuuuuu
hiiiiiiii ciddi misinnn kızz yerleşmedir o kesinn 8gün varmış reglineeeeeeeeeeyaa sabah wc de pembe kan geldi kafam karışık zaten deme öyle
Cok afedersn kabız olmsum.Zorladm kendimi galiba ona yoruyorm.Diğerine hic yormuorum çünkü reglide fena çakılıyorum sonra yerehiiiiiiii ciddi misinnn kızz yerleşmedir o kesinn 8gün varmış reglineeeeeeeeee
yorma yorma kuzum ama sen gene de dikkat et hareketlerine zorlama kendini şu 1hafta temizlik fln..şartlar mevcut çünkü rabbim büyük be zeyneeepCok afedersn kabız olmsum.Zorladm kendimi galiba ona yoruyorm.Diğerine hic yormuorum çünkü reglide fena çakılıyorum sonra yere
yorma yorma kuzum ama sen gene de dikkat et hareketlerine zorlama kendini şu 1hafta temizlik fln..şartlar mevcut çünkü rabbim büyük be zeyneeepCok afedersn kabız olmsum.Zorladm kendimi galiba ona yoruyorm.Diğerine hic yormuorum çünkü reglide fena çakılıyorum sonra yere
adet 5 gün geçtiyse olabilir?Test yapsana sonuçta yoksa gelene kadar regl hazırlarsın kendiniAdetim adetim 5 gün geçti adete 7 gün kala ilişki oldu sizce hamile olabilme ihtimali varmı olur mu yani sizce test yapmaya cesaret yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?