Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

ayneeen bende sabah kahvaltıya gittik evden cıkıs o cıkıs.Öğlen bi ara girdim süpürge attım toz aldım sonra markete ordan kvdelere bitti pazarİnanılmaz uykum var
anam gene mi yediler pazarınızı kv
ben de cmt annemle gezdim akşam yemekten snra da kocinin ananesine gittik.dün de geç kalktık ortalık toparladık hadi bi deniz havası alalım dedik epey yürüdük iyi geldi yemek yedik geldik eve 10du saat biraz takıldık yattık sonra ama aynen ben de fenayımmm

Bu sefer biz yemeğe çıkardık hep annemleri götürüyorduk.Kocininkiler ne gerek varcı bizimBu sefer ikna oldularda gittik sükürKız bi göğüs sancım var erken mi gelcek napcak benim bat

Bu sefer biz yemeğe çıkardık hep annemleri götürüyorduk.Kocininkiler ne gerek varcı bizimBu sefer ikna oldularda gittik sükürKız bi göğüs sancım var erken mi gelcek napcak benim bat
İnşaallah erken gelmenin değil başka bişeylerin sinyalidir. ne kadar var ?

Son testimi yaptım kızlar bende ona yorup negatifBayağı sancım var dokunamıyorm filan sporcu atletiyle geldim ise kat kat giyindim belli olmasın diye
1 hafta öncesinden idrard çıkmaz ki kuzum. Ama bazen oluyor öyle ağrı benimde bazı aylar 1 hafta öncesinden hem şişiyor hem ağrıyor bu ay yok mesela. Biz yinede inşaallah ondandır diyelim napalım

iyi olmuş değişiklik olmuş ohh.
ay kız valla demeyeyim diyorum da senin bu hallerin pek iyiye alamet gibi ggeliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…