- 21 Ağustos 2015
- 32.006
- 97.134
- 598
- 38
Sabah hurç indirmiş 2 cöp torbası giyilmeyen kıyafet atmış birine söyledin bunuyorma yorma kuzum ama sen gene de dikkat et hareketlerine zorlama kendini şu 1hafta temizlik fln..şartlar mevcut çünkü rabbim büyük be zeyneeep
aferin snaaaaaSabah hurç indirmiş 2 cöp torbası giyilmeyen kıyafet atmış birine söyledin bunu
tmm başka bisey yapmıcamaferin snaaaaa
gerçi bir de şu var ; rabbim ol desin yeter...her şeye rağmen nasibi varsa o canın tutunacaktır sıkı sıkı
ay boşver kuzu o kdra kadar yaa kahve zaten 1tane izin veriyor doktorlar hamilelikte bile. kendini bu kadar kısıtlama iç gitsin hele bi haber versin minnak ben buradayım diye o zaman teke düşürürsün ya da bırakırsın:)tmm başka bisey yapmıcamDikkat etmeyi de yeni yeni bırakmıştım biliyorsun kahveyi bile kafeinsiz iciyordm
Aynen eve stok yapmışım onları bitirmeye çalışıyorum halaay boşver kuzu o kdra kadar yaa kahve zaten 1tane izin veriyor doktorlar hamilelikte bile. kendini bu kadar kısıtlama iç gitsin hele bi haber versin minnak ben buradayım diye o zaman teke düşürürsün ya da bırakırsın:)
Cesaret edemiyorum bide sence idrar testi mi kan testi mi yapayımadet 5 gün geçtiyse olabilir?Test yapsana sonuçta yoksa gelene kadar regl hazırlarsın kendini
idrar yap bnce.Cıkar zaten 5 gün geçtiyse.Kan vermek daha meşakkatli is.Tabi yine de sen bilirsin cnm.Hayırlı haberlerle gel insallahCesaret edemiyorum bide sence idrar testi mi kan testi mi yapayım
selam kuzum.Nasılsın?Selam kızlar
Been varim canim ust uste klomen ve catlatma ignesi tedavisi oldum. Ramazan geliyor diye biraktim o sirada esimin sperm sayisi dusuk ve ameliyat derecesinde varikosel cikti. Onun tedavisine verdik kendimizi ameliyat gunu aldık. Ameliyat olmadan once ilk aydan hamilelik haberimizi aldik ameliyata girdiginde ben hamile idim. Oncesinde esime keçiboynuzu kürü ve caksir suyu yaptık sayisi ona ragmen dusuk cikmisti 7 milyon gihi bir sayi idi hatta hareketlilik morfoloji bakilamadi az olunca. Belki de kür sayesinde kalitesi hareketliliği iyiydi nasip kismet oldu bir tanesi bizim mucizemize. Pazsrtesi gunu ikknci haftamiz doluyor kizimizinArkadaşlar merhaba benim sorunum şu bende pco hastasıydım ama son zamanlarda düzelme var çok şükür klomen kullandım 3kez yumurtalarım sağlıkla büyüdü ve sağlıklı çatladı doktorum eşin test olsun bi dedi eşimde varikosel var ama ameliyat derecesi değilmiş sperm sayısı düşük çıktı proxeed plus kullanıyor suanda ve keçi boynuzu pekmezi benimde doktorum bu arada Şende progestan kullan dedi önümüzde ki ay kontrol var bakalım hayırlısı.. böyle durumda hamile kalan varmı? Kızlar çok korkuyorum ben bide psikolojik olarak mutsuz oluyorum her ay
Ben 3. Günü gittim muane oldum sonra kan aldılar cmts gitmistim pazartesi sonucum çıktı.Kızlar hormon testi ne kadar zaman sonra sonuç çıkıyor? Adetin 3. Günü yapılan
Muayene aynı gün olmuyor değil mi
Çok sağol canımBen 3. Günü gittim muane oldum sonra kan aldılar cmts gitmistim pazartesi sonucum çıktı.
Been varim canim ust uste klomen ve catlatma ignesi tedavisi oldum. Ramazan geliyor diye biraktim o sirada esimin sperm sayisi dusuk ve ameliyat derecesinde varikosel cikti. Onun tedavisine verdik kendimizi ameliyat gunu aldık. Ameliyat olmadan once ilk aydan hamilelik haberimizi aldik ameliyata girdiginde ben hamile idim. Oncesinde esime keçiboynuzu kürü ve caksir suyu yaptık sayisi ona ragmen dusuk cikmisti 7 milyon gihi bir sayi idi hatta hareketlilik morfoloji bakilamadi az olunca. Belki de kür sayesinde kalitesi hareketliliği iyiydi nasip kismet oldu bir tanesi bizim mucizemize. Pazsrtesi gunu ikknci haftamiz doluyor kizimizin
Evet bende de duzensizlik ve ara kanamalar vardi. Hic sıkıntı etme kendine Rabbim dermansız dert vermesin. He bi de aklinda bulunsun ben antidiyabetik hap kullandim o sayede de klomensiz yumurta çatladı kendiliginden. Sende baktirabilirsin şekerine bi.Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim bana umut oldunuz her zaman duam rabbim sağlıklısını hayırlısını versin.. sizde adet düzensizliği mi vardı eşim suan dediğim gibi proxeed plus + keçi boynuzu pekmez özü içiyor(akşamları). Umudum tükeniyor gibi hissediyorum artık bünyem yoruldu her ay bu stresi yaşamaktan. Rabbim bebeğinize sağlıklı huzurlu seneler nasip etsin
Hayirlisi olsun canımVe ateş düşerrYeni bir başlangıç daha arkadaşlar geldi kırmızılar klomen geciktirdi bu ay beni yeni bat 17 mart
yok doktoru ben zorlamıştım kullanmak için ama iğne felan vurulmadım sadece 1 kez çağırdı kontroleHayirlisi olsun canım
Klomen doktorunuz mu tavsiye etti ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?