Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Merhaba Arkadaşlar,

Hastane odası, doğum günü, kız mı-erkek mi partisi, kına, nişan, düğün, sünnet, bebek mevlidi, baby shower partisi ve aklınıza gelebilecek organizasyonlarda ortam süslemeleri yapmaktayız.

Mesajlarınızı atlamamak amacıyla; Detaylı bilgi ve iletişim için özelden yazmanızı rica ederim.

Herkese hayırlı evlatlar hayırlı doğumlar dilerim.

Yaa esim varikosel ameliyati oldu biz normalde onun icin kontrole gitmistik banada adette gel demisti bende olmadi henuz dedim bakti kis var dedi gecikme olur 25 ine kadar bekle arti 7 gun daha bekle dedi hamilelik olsa gorurdu demiii . O zaman ilac vercen dedi vermedi kafam karisti valla anlamadim dogrusu bisey

ne kadar oldu korunmayı bırakalı cnm inşallah rabbim en tez en hayırlı zamanda nasip etsin
Amin inşallah canım rabbim isteyen herkese nasip Etsin 1.5 yıldır istiyoruz biz 3 kaybım var 2 si kimyasal gebelik 1 tanesi 2 aylıkken kalbi durdu

Kızlaaaar ben geldim selamlar cansu1109 beni kaldırmamışın çok sevindim seni çook özledim nasılsın tanımayan yeni arkadaşlarada merhaba eskimeyen eskilerdenimhamişleri gördüm artık ya maşallah darısı bizlere benim hormonlar yine tavan annelik iç güdüsü başladı yine bahar gelince oluyo kıpraşıyor sanki karar veremedim napsam ki diye özet geçiyim kızlar 3 yıla yaklaştı evliliğim hiç korunmadık 2 aşılama 2 tüp bebek başarısızlıkla sonuçlandı son tüp bebek dış gebelik oldu allah kimseye yaşatmasın polikistik over hastasıyım beni bekleyen yumurtalarım var dondurulmuş napsam diyede düşünüyorum yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum

Şimdi onları koydursam bu sefer hiç yumurtam kalmıcak acaba onlar dursada aşılamamı yaptırsam bilemedim sizce??

canım benim hoşgeldin ben de seni çok özledim inan
olumsuz düşüncelerden arındır kendini baharla birlikte rabbim nasip ettikten sonra olacaktır hiç korkma hiç olumsuz olma bol bol dua et .. benim arkadaşımda erken men. vardı inat etti hiç pes etmedi 4.denemede çok şükür nasip oldu şimdi 24haftalık hamile.rabbim sınıyor kuzum inşallah sonu güzel olsun
ben de nisanda tüp deneyeceğim aksilik olmazsa rabbim sonunu güzel kılsın sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin ne yapalım bizim de yolumuz böyle olacakmış.
kaç yumurtan var canım?inşallah bu sefer olacak böyle düşün böyle inan kendini motive etmeye bak sürekli.rabbim ol desin yeter mucizeleri o kdr sonsuz ki... bak her gün her dk binlerce nefes can buluyor bizi mi unutacak rabbim ?elbet duyuyor sesimizi dualarımızı sadece zamanını bekliyor hiç sıkma güzel canını .bismillah de yola devam..

Amin inşallah canım rabbim isteyen herkese nasip Etsin 1.5 yıldır istiyoruz biz 3 kaybım var 2 si kimyasal gebelik 1 tanesi 2 aylıkken kalbi durdu
başın sağolsun canım rabbim inşallah şimdi olacak evladına onların ömrünü versin..
genetiğe fln baktırmayı deneyebilirsin aslında kayıpların nedenini araştırmak için ya da pıhtılaşma durumuna fln bakıldı mı dr ne diyor

başın sağolsun canım rabbim inşallah şimdi olacak evladına onların ömrünü versin..
genetiğe fln baktırmayı deneyebilirsin aslında kayıpların nedenini araştırmak için ya da pıhtılaşma durumuna fln bakıldı mı dr ne diyor

günaydın hanımlar
cansu1109 canım nasıl oldun?Benim geldi dün bat 23.03
günaydın canım benim yaaaaa geldi mi yaaa
valla üzüldüm bu ay yaa ara kanama fln umutlandırdı beni ne yalan söyleyeyim
neyse önümüz bahar silkelenip hareekte geçicez inşallah birlikte
1-2ay daha şöyle kulağımızın üzerine yatalım da :)
valla kuzum dün eve gittiğim gibi ilaç aldım yattım epey terlemişim iyi geldi o açıldım ama boğazım hala aynı su bile içemiyorum böyle berbat boğaz ağrısı görmedim ben .antiseptik fısfıs pastil fln idare ediyorum antibiyotik için direniyorum ama pzt geçmezse fgidicem dr .kaçış yok

Aksam arkadasımın işyerinden arkadaşları vardı hamamda coğu evli çocuklu,kendilerince bana iltifat ediyorlar konuşurken ay ne güzel fiziğin yasını göstermiyorsun falan diye.Biz doğumdan sonra veremedik kiloları falan diyorlar,içinden diyorm lan keşke doğursamda bende veremesemadaçayı boğazenfeksiyonuna birebir cnmCook geçmiş olsun kuzumm yarın gitme bari zaten 12 de cıkıyonuz boşa gircık yapma eve

benim de umursamıyorum artık onları
önceden korkardım ben de
ah kuzum ah nasibimiz ne zaman acaba
aa bakayım varsa şirkette yapayı msallama ..
4saat için de izin kullanmayayım diyorum halsizlik yok allahtan böyle olursa gelirim ev yakın zaten 5dk da gidiyor yatarım cıkınca .

ay eski arkadaşımla karşılaştım nişanlanmış hemen çocuk yapsana ne bekliyorsun dediKısmet dedim ne diyim.Böyle ortamlarda daha cok eksik hissediyr insan kendini
İç canım varsa birebirSifaa olsun

ay eski arkadaşımla karşılaştım nişanlanmış hemen çocuk yapsana ne bekliyorsun dediKısmet dedim ne diyim.Böyle ortamlarda daha cok eksik hissediyr insan kendini
İç canım varsa birebirSifaa olsun
amin kuşum inşallah
hiç söyleme canım ya işte bu yüzden insan bi yerden sonra kendini soyutlamak istiyor ister iistemez (

amin kuşum inşallah
hiç söyleme canım ya işte bu yüzden insan bi yerden sonra kendini soyutlamak istiyor ister iistemez (
hic sormaaa
çikolata kutusu benim daha gelmedi ama gelenler paylaşmış cnm ig da,bak resmini atıyorum sana
Kaşık çikolata kalıbı, önlük, çikolata kesesi ve altın çikolata, minik kartlar , anahtarlık cıkmıs içinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…