umutsuzluk yok umutsuzluğa düşmiycez bizkesin hamile olmak aklımıza gelmez nasılsa olamıyorz diyoruz ya
kahvemde bitmissssumutsuzluk yok umutsuzluğa düşmiycez bizhadi bir kahve içelim kendimize gelelim
o zaman çıkmaya az kaldı eve gidince artık yapacak bişey yok.kahvemde bitmissssDertlerrr derya olmusss
Amin inşallah canım rabbim isteyen herkese nasip Etsin 1.5 yıldır istiyoruz biz 3 kaybım var 2 si kimyasal gebelik 1 tanesi 2 aylıkken kalbi durdune kadar oldu korunmayı bırakalı cnm inşallah rabbim en tez en hayırlı zamanda nasip etsin
Aynen öyle canım smear testi ultrason şimdi hormon testi icin regl bekliyorumtamam canım o zaman rutin testler yapılır sana hormon testi ,smear testi yumurtalıklarına bakar doktor ultrasyondan
canım benim hoşgeldin ben de seni çok özledim inanKızlaaaar ben geldim selamlarcansu1109 beni kaldırmamışın çok sevindim seni çook özledim nasılsın tanımayan yeni arkadaşlarada merhaba eskimeyen eskilerdenim hamişleri gördüm artık ya maşallah darısı bizlere benim hormonlar yine tavan annelik iç güdüsü başladı yine bahar gelince oluyo kıpraşıyor sanki karar veremedim napsam ki diye özet geçiyim kızlar 3 yıla yaklaştı evliliğim hiç korunmadık 2 aşılama 2 tüp bebek başarısızlıkla sonuçlandı son tüp bebek dış gebelik oldu allah kimseye yaşatmasın polikistik over hastasıyım beni bekleyen yumurtalarım var dondurulmuş napsam diyede düşünüyorum yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum
başın sağolsun canımAmin inşallah canım rabbim isteyen herkese nasip Etsin 1.5 yıldır istiyoruz biz 3 kaybım var 2 si kimyasal gebelik 1 tanesi 2 aylıkken kalbi durdu
başın sağolsun canımAmin inşallah canım rabbim isteyen herkese nasip Etsin 1.5 yıldır istiyoruz biz 3 kaybım var 2 si kimyasal gebelik 1 tanesi 2 aylıkken kalbi durdu
günaydın canım benim yaaaaa geldi mi yaaa
Aksam arkadasımın işyerinden arkadaşları vardı hamamda coğu evli çocuklu,kendilerince bana iltifat ediyorlar konuşurken ay ne güzel fiziğin yasını göstermiyorsun falan diye.Biz doğumdan sonra veremedik kiloları falan diyorlar,içinden diyorm lan keşke doğursamda bende veremesemgünaydın canım benim yaaaaa geldi mi yaaa
valla üzüldüm bu ay yaa ara kanama fln umutlandırdı beni ne yalan söyleyeyim
neyse önümüz bahar silkelenip hareekte geçicez inşallah birlikte
1-2ay daha şöyle kulağımızın üzerine yatalım da :)
valla kuzum dün eve gittiğim gibi ilaç aldım yattım epey terlemişim iyi geldi o açıldım ama boğazım hala aynı su bile içemiyorum böyle berbat boğaz ağrısı görmedim ben .antiseptik fısfıs pastil fln idare ediyorum antibiyotik için direniyorum ama pzt geçmezse fgidicem dr .kaçış yok
benim de umursamıyorum artık onlarıAksam arkadasımın işyerinden arkadaşları vardı hamamda coğu evli çocuklu,kendilerince bana iltifat ediyorlar konuşurken ay ne güzel fiziğin yasını göstermiyorsun falan diye.Biz doğumdan sonra veremedik kiloları falan diyorlar,içinden diyorm lan keşke doğursamda bende veremesemadaçayı boğazenfeksiyonuna birebir cnm Cook geçmiş olsun kuzumm yarın gitme bari zaten 12 de cıkıyonuz boşa gircık yapma eve
ay eski arkadaşımla karşılaştım nişanlanmış hemen çocuk yapsana ne bekliyorsun dedibenim de umursamıyorum artık onları
önceden korkardım ben de
ah kuzum ah nasibimiz ne zaman acaba
aa bakayım varsa şirkette yapayı msallama ..
4saat için de izin kullanmayayım diyorum halsizlik yok allahtan böyle olursa gelirim ev yakın zaten 5dk da gidiyor yatarım cıkınca .
amin kuşum inşallahay eski arkadaşımla karşılaştım nişanlanmış hemen çocuk yapsana ne bekliyorsun dediKısmet dedim ne diyim.Böyle ortamlarda daha cok eksik hissediyr insan kendini
İç canım varsa birebirSifaa olsun
hic sormaaaamin kuşum inşallah
hiç söyleme canım ya işte bu yüzden insan bi yerden sonra kendini soyutlamak istiyor ister iistemez(
fena değilmiş kııızz ama çikotalar az geldi banahic sormaaa
çikolata kutusu benim daha gelmedi ama gelenler paylaşmış cnm ig da,bak resmini atıyorum sana
Kaşık çikolata kalıbı, önlük, çikolata kesesi ve altın çikolata, minik kartlar , anahtarlık cıkmıs içindenEki Görüntüle 1958418
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?