Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

ben de hiç yumurta takibi yaptırmadım yumurtluyorum regl düzenli kabul ama kaliteleri nasıl boyutu nasıl hiç bilmiyorum valla
git bakalım kuzum aşılamaya da sonrasında bakarsın inşallah gerek bile olmaz
Insaallah canım.Doktor yumurtayı geliştirmek için ilaç vercem falan demişti bakalım ne yapacak takip mi edecek yoksa ilaç verip gonderecek mi? Gidelim gorelim bakalim yumyumlarimizi ne yapıyorlarmış

merhaba cnm ben hiç yumurta takibi yaptırmadım o yüzden ince ayarlardan pek anlamam
dr bir şey demedi mi
İyi dedi başka bişi demedi rahmin çok temiz sen hamile kalırsın felan dedi cuma günü tekrar gel dedi yumoşlara bakacakmış üffff

1 yıl i geçmedi çocuk için
Anladım canım
Akıntim gelmişti şimdi kesildi yine .. regl değilim sanirim

Merhabaaa ben de geldim topiğinize...Bebiş isteyen arkadaşların kucağı dolsun, hamiş arkadaşlar tez zamanda kurtulsun, bebekleri olanlarda sağlıcakla büyütsün...
Şimdi eklenmek için bilgileri mi veriyoruz vereyim o halde
Yaş 32
Sat: 1 şubat
Bat: 1 mart
15 aydır deniyoruz
İstanbulda yaşıyorum
Ve ben bu ay ilk defa aşılama yaptırdım bakalım tutacakmı
Herkese iyi geceler güzeller

Insaallah canım.Doktor yumurtayı geliştirmek için ilaç vercem falan demişti bakalım ne yapacak takip mi edecek yoksa ilaç verip gonderecek mi? Gidelim gorelim bakalim yumyumlarimizi ne yapıyorlarmış
git bakalım kuzum napıyomuş yumoşlar kaliteli kaliteli büyüyüp çatlasınlar bkalımm

hoşgeldin aramıza canım inşallah rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin .bi problem var mı peki tüm tetkikleri yaptırdın mı zamanını bekliyor her melek biz de onları sabırla ve sabırsızlıkla bekliyoruz

günaydın kızlar ben fena şifayı kaptım ses gitti komple boğazım berbat gece ateşim de çıktı resmen sattı bana koci
o bugün gitti işe neyse ki
ben de öğlen kaçıcam eve kafam yer istiyo

günaydın kızlar ben fena şifayı kaptım ses gitti komple boğazım berbat gece ateşim de çıktı resmen sattı bana koci
yaa geçmiş olsun kuzummm tez zamanda toplan git yattaBenim buay 25günde gelcek bat galiba lekelenmem basladı

geçmiş olsun canım.. git canım yat dinlen iyice toparlanırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…