Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Insaallah canım adaçayı nane limon da iç bir yapabilirsen tuzlu suyla gargara yap

Hayırlısı diyorum artık rabbim elbetteki ne zaman ol derse olur

nasıl oldun sen?
kuzuuum gece gene 2kez ter seansı geçirdim ateş yapıyor hala boğazım da aynı dün koca gün sadece yoğurt yedim.bu sabah minik minik kuş yudumu gibi yiyebiliyorum .öksürük başladı ama valla nasıl iyi olcam bilmiyorum

senn doğrıuuuu acile cıkıstaFaranjit falan var mı sende?Bence mikrobik bisey ateş filan yaptığına göre antibiyotiksiz boşa sürünürsün böyleSonucta gitcen boşa yorma bünyeni bacım

günaydın kusummm nazarlar değdi valla
valla kuzu sorma yaa annem de öyle diyor ne zaman ig kociyle resmimizi koysam ya birimiziden biri hasta oluyo ya da kavga fln ediyoruz koymucam artık
bu hafta şirkette cam su şişem patladı durduk yere bi de boynumdaki kolye sebepsiz dağıldı

senn doğrıuuuu acile cıkıstaFaranjit falan var mı sende?Bence mikrobik bisey ateş filan yaptığına göre antibiyotiksiz boşa sürünürsün böyleSonucta gitcen boşa yorma bünyeni bacım
var kuzum var
eniştem kbb ci benim ona aldım randevu acilde ezbere iş yapmasınlar .pzt gitcem inşallah
ah şu antibiyotikten kaçayım dedim ama kaçamadım galiba

Aaa nazar var demekki kusum okut kendini,kursun falan döktürün büyüklerden döken varsaAy gözü olanın gözü cıksınnBenim kocininde yıldızı cok düşük nezman resmini paylsaam adama bisey oluyor.Gecen resmini pazar koydum pazartesi fabrikada kolunu yakmus makinada,adam üretim sorumlusu makinlar arasında dolanırken nasıl becerdiyse

ahhh kuzummm demeeee çok geçmiş olsun size de
benim de yıldızım düşük çok nazar çekiyorum
annem de diyor herkes maşallah demez bak öyle çocuğunun resmini fln da zırta pırta paylaşma!
ah kuzummm ahhh gözü olanın gözü çıksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…