Insaallah canım adaçayı nane limon da iç bir yapabilirsen tuzlu suyla gargara yapkuzum ateşim yok çok şükürhalsizlik de geçti ama boğazımda hiç bi iyileşme yok yoğurt yiyebiliyorum sadece
pzt doktora randevu aldım iyileşme olmazsa gidicem antibiyotiği dayıcak muhtemeleninşallah gerek kalmaz
Inşallah canim yaaa cok sagolhayırlı cumalar cnm benim iyi hadi en azından her iki taraf da çalışıyor sıkıntı yok
hadi hayırlı olur inşallah kuzum benimmm
Hayırlısı diyorum artık rabbim elbetteki ne zaman ol derse olurtiroide zaten normalde komple kan verdiğinde hormonlara bakıldığında bakıyorlar senin neden ihmal edildi ki
canım kendine yüklenme o bahanesi eğer nasibi olsaydı rabbim ol deseydi illa ki seninle kalırlardı.. insanlar ne koşullarda istenmeyen gebelikler yaşıyor baktığında
en hayırlı en tez zamanda sağlıkla gelsinler inşallah minnaşlarHayırlısı diyorum artık rabbim elbetteki ne zaman ol derse olur
hepsini yapıyorum kuzum ama dr.dan kaçış yok gibi akşamları ateş yapıyor çünküInsaallah canım adaçayı nane limon da iç bir yapabilirsen tuzlu suyla gargara yap
kuzuuum gece gene 2kez ter seansı geçirdim ateş yapıyor halanasıl oldun sen?
ay zaten o son dakika golleri hep olmadık zamanlarda gelirValla aksam saati üşüştüler basıma sormaağrım yok daha kuzum az az geliyor zaten sökülmedim
senn doğrıuuuu acile cıkıstakuzuuum gece gene 2kez ter seansı geçirdim ateş yapıyor halaboğazım da aynı dün koca gün sadece yoğurt yedim.bu sabah minik minik kuş yudumu gibi yiyebiliyorum .öksürük başladı ama valla nasıl iyi olcam bilmiyorum
valla kuzu sorma yaa annem de öyle diyor ne zaman ig kociyle resmimizi koysam ya birimiziden biri hasta oluyo ya da kavga fln ediyoruz koymucam artıkgünaydın kusummm nazarlar değdi valla
günaydın bebişimmmm nefes alabiliyorsak mutlaka kutlanacak bir şey buluruz evelallahhh
var kuzum varsenn doğrıuuuu acile cıkıstaFaranjit falan var mı sende?Bence mikrobik bisey ateş filan yaptığına göre antibiyotiksiz boşa sürünürsün böyle Sonucta gitcen boşa yorma bünyeni bacım
İnanmasak ölürüz kusumgünaydın bebişimmmm nefes alabiliyorsak mutlaka kutlanacak bir şey buluruz evelallahhh
bugün de değilse yrn söz ,bunca sabrın ödülü olmalı...
beklediğine değecek günler olmalı...
En iyisivar kuzum var
eniştem kbb ci benim ona aldım randevu acilde ezbere iş yapmasınlar .pzt gitcem inşallah
ah şu antibiyotikten kaçayım dedim amakaçamadım galiba
inancımıza sonsuz şükür kuzummm bizi ayakta tutan inancımızİnanmasak ölürüz kusum
Aaa nazar var demekki kusum okut kendini,kursun falan döktürün büyüklerden döken varsavalla kuzu sorma yaa annem de öyle diyor ne zaman ig kociyle resmimizi koysam ya birimiziden biri hasta oluyo ya da kavga fln ediyoruz koymucam artık
bu hafta şirkette cam su şişem patladı durduk yere bi de boynumdaki kolye sebepsiz dağıldı
inşallah kuşumm inşallahh rabbim herkese şifa versin en önemisiEn iyisiKendine boşa eziyet çektirmek oluyor öbür türlü Al ilacını hemencecik iyileees
ahhh kuzummm demeeeeAaa nazar var demekki kusum okut kendini,kursun falan döktürün büyüklerden döken varsaAy gözü olanın gözü cıksınn Benim kocininde yıldızı cok düşük nezman resmini paylsaam adama bisey oluyor.Gecen resmini pazar koydum pazartesi fabrikada kolunu yakmus makinada,adam üretim sorumlusu makinlar arasında dolanırken nasıl becerdiyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?