- 21 Ağustos 2015
- 32.058
- 97.320
- 598
- 38
Amin inşallah canısıbi dolcak tam dolcak inşallahhhhhh
sen naptın ?
Cnm nasıl tatlı cekiyır regl gelcek galiba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah canısıbi dolcak tam dolcak inşallahhhhhh
hayırlısıyla bu ay nasip olmuş olur.
Mübarek günde olmuş inşallah hayırlı haberlerini alırız cnm![]()
Hayırlı haberler verirsin inşaallah canım...
Amin kızlar sağolun inşallah olur bu sefer ümitliyim dr bana çok iyi geldi ona güvendim hayırlısı bakalımaleyküm selam canımm senin de kandilin mübarek olsun.
ay bak ne kdr güzel mübaek gün olmuş aşılaman rabbim inşallah OL der![]()
Böyle diye diye yarin cift çizgi gireceksin gibi geliyor banaaAmin inşallah canısı
sen naptın ?
Cnm nasıl tatlı cekiyır regl gelcek galiba![]()
Evet canım benimde şis daha dün oldum ama şişlik ve gaz var nedenseKızlar aşılamadan sonra karnı şişen var mı? Benim bir haftadır acayip şiş. Midem de ağrıyor
bu enerjiyi yakalamak bile iyi geliyor insana canımbenim inşallah hakkında hayırlı olacakAmin kızlar sağolun inşallah olur bu sefer ümitliyim dr bana çok iyi geldi ona güvendim hayırlısı bakalım
günaydın kuzuşummmm direk gideceksin sanırım hastaneye ? hayırlı haberlerle gel inşallahhhh ..testi yapmadan gtmemiş ol nolurAmin inşallah canısı
sen naptın ?
Cnm nasıl tatlı cekiyır regl gelcek galiba![]()
ah canımgünaydın kızlar
hayırlı cumalar
15dk öncesinde 4.0 şiddetindeki depremle ayıldım ...
bu aralar sık olmaya başladı, Rabbim beterinden korusun
babyloading87 hadi bakalım şeytanın bacağını üç aylarda, hemide cuma günü kırdın
![]()
amiiinn, merkez üssü kuşadasıymış . bize oldukça yakın. ondan çok net hissettim. olmayada devam ediyor bu aradaah canımallah beterinden saklasın inşallahhh
![]()
aaa Allh beterinden saklasın canım sen nerdeydin ben hissetmedim hiçgünaydın kızlar
hayırlı cumalar
babyloading87 hadi bakalım şeytanın bacağını üç aylarda, hemide cuma günü kırdın
![]()
geçen günde oldu öyle merkez kuşadasıamiiinn, merkez üssü kuşadasıymış . bize oldukça yakın. ondan çok net hissettim. olmayada devam ediyor bu arada
geçen günde oldu öyle merkez kuşadası
amiin inşallah.aaa Allh beterinden saklasın canım sen nerdeydin ben hissetmedim hiç
günaydın kızlar
hayırlı cumalar
![]()
günaydın kuzuşummmm direk gideceksin sanırım hastaneye ? hayırlı haberlerle gel inşallahhhh ..testi yapmadan gtmemiş ol nolur![]()
Günaydın kızlar hayırlı cumalar.babyloading87 güzel haberlerle gel canım.
Gnaydın canlar,hayırlı cumalargünaydın kızlar
hayırlı cumalar
![]()
Aaa geçmiş olsun canım..Allah korusungünaydın kızlar
hayırlı cumalar
![]()
allah allahhh oktaydan bütün bunlar nasıl cıktı hayret ettim şuan :SGnaydın canlar,hayırlı cumalar
Efendim testimiz negatifNurtopu gibi bir 8 mm kist var,rahimde hafif yara var,iltihap var bi tutam
Yani benim rahim cökmüs arkadaslar
Dedim al bunu ozman dr ne diyeyim
Tövbe tövbe.
Asılama yapmak istersen yaparız ama suan direk tüpe gitsen daha iyi olur dedi.Eşinle konusun karar verin ama bence gerek yok tüpe basla dediCok umut verici konuşmadı yani.Drum bu kızlar.Fitil mitil verdi iste klasık..Ben bakmadım zaten koci alçak aksam.Moralim bozuktu ne verdi ne etti bakmadım reçeteye.Her kontrolde başka bir sıkıntı daha ekleniyor..Ben bilmiyorum artık ne yapacağız
![]()
Enfeksiyonu bekliyırdum,ateş falan son hafta ciddi yükseldi.Ama kistte sasırdım..Bi yanım bekleme kızım diyor,bir yanım yaz kakara kikiri geciyo zaten yazsonu bak bu islere diyor.Bir yanım önümüz bayram çekebilecek misin bir bayram daha çocuk sorularını diyor.İçimde bi deli var sürekli konuşuyor..allah allahhh oktaydan bütün bunlar nasıl cıktı hayret ettim şuan :S
rabbim büyük kuzum hiçbir şey için yüreğini sıkma..eğer evlat sahibi olmak için bu yollardan geçmemiz gerekiyorsa bi şekilde yolumuz düşüyor ve geçiyoruz işte.. allah inşallah attığın her adımları hayra cıkarsın..
boşa çabalamak insanı en fazla yoran oluyor..
konuşursunuz kocinle içinize ne zaman sinirirseniz görüşürsünüz dr.larla yazı geçir istersen dinlendir kafanı rahmini ... bedenini... rabbim ol dedikten snra belki gerek bile kalmıcak.dualarım seninle biliyorsun .hakkında en hayırlısı olsun inşallah