Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

ben testlerin paylaşıldığı bir site var orayı takip ediyorum. mesela her iki çizgi ölümüne kırmızı çıkmış, acaba geç döllenmemi sanki çok kırmızı değil diyenler falan oluyor, yada anlamadım hamilemiyim bu kadar koyuluk yeterlimi diyenler oluyor okuyup görüp, sinirlerimi laçka ediyorum :)
yok yavrum çağırmayalım, bide şak diye ilk ayda kalmış olur, yada bi yanını yırtıp hamile kaldıktan sonrada çok sakin beklemiş havalarına giripte nasihat vercek olur inanki kandil mübarek gün boğazlarımmm
ne yatışı be, yansın geceler :KK70:yapıyoruz, olmuyosa da vardır bi hikmet :KK66:
ay deme ya kesin öyle olur bi arkaadas var 2 senedir hamilelik için uğrsıyordu en son aşılamayla kaldı,Allahım bana gecen bugünlerin kıymetini bil kusmaktan maf oldıum diyo:KK11:Dedim dua et hamilesin,çarpıvermşstim elimin tersiyle:KK11:2 sene uğraastın biliyorsun demi dedim:bicak:Ayy büyük konuşmayayım ama inşallah öyle olmam hamile kalırsam:silah:

ay deme ya kesin öyle olur bi arkaadas var 2 senedir hamilelik için uğrsıyordu en son aşılamayla kaldı,Allahım bana gecen bugünlerin kıymetini bil kusmaktan maf oldıum diyo:KK11:Dedim dua et hamilesin,çarpıvermşstim elimin tersiyle:KK11:2 sene uğraastın biliyorsun demi dedim:bicak:Ayy büyük konuşmayayım ama inşallah öyle olmam hamile kalırsam:silah:
ama onun tepkisi çok aşırı değil, ben makarna yapıp büyük bir iştahla yedikten sonra eşim işten geldiğinde makarnayı kapılar kapalı aspiratör çalışır bir vaziyette ısıttırıp, görmüyeceğim bir yerde ye ne olur diye yalvardığımı biliyorum, tiksinmiştim... ve gerçekten çok kötü hissediyor insan o an kendini. üstelik ben onu bir kez yaşadım ve unutamayacğım tuhaf bi duyguydu.kokusunu geçtim gözümün önüne makarna gelince çıkarcak gibi olmuştum.

ama onun tepkisi çok aşırı değil, ben makarna yapıp büyük bir iştahla yedikten sonra eşim işten geldiğinde makarnayı kapılar kapalı aspiratör çalışır bir vaziyette ısıttırıp, görmüyeceğim bir yerde ye ne olur diye yalvardığımı biliyorum, tiksinmiştim... ve gerçekten çok kötü hissediyor insan o an kendini. üstelik ben onu bir kez yaşadım ve unutamayacğım tuhaf bi duyguydu.kokusunu geçtim gözümün önüne makarna gelince çıkarcak gibi olmuştum.
Ya anlarım zor zamanlar geçiriyorsun ama bugünlerin kıymetini bil ne demek ya?Ben diyemem bukadar bekledikten sonra,Allahın gücüne gider derim ne bilim.Aynı arkadaşımı kaçıncı uyarışım,kucakta çocuk hoplatmalar,sandalyeye çıkıp raflara uzanmalar ay bi görsen.Yüzüne de diorum.Günah yapma diye.Bitane daha var öyle kac sene sonra hamile kaldı,fosur fosur sigara iciyo.Kocası yalvarıyor bize siz konusun bisey olcak çocuğa korkuyorum diyo adamcağız..Hamile kalınca unutuluyor demk o günler:KK51:

Ya anlarım zor zamanlar geçiriyorsun ama bugünlerin kıymetini bil ne demek ya?Ben diyemem bukadar bekledikten sonra,Allahın gücüne gider derim ne bilim.Aynı arkadaşımı kaçıncı uyarışım,kucakta çocuk hoplatmalar,sandalyeye çıkıp raflara uzanmalar ay bi görsen.Yüzüne de diorum.Günah yapma diye.Bitane daha var öyle kac sene sonra hamile kaldı,fosur fosur sigara iciyo.Kocası yalvarıyor bize siz konusun bisey olcak çocuğa korkuyorum diyo adamcağız..Hamile kalınca unutuluyor demk o günler:KK51:
uzanmak, sigara içmek bunlar tabi hamile kalmak için bekleyenede, hiç beklemeden kavuşana da geçerli şeyler ama çocuğu olan herkes de aynı öğüt var, tadını çıkarın..sen diyemezsin, ben diyemem ama her insan maalesef bir olmuyor :(

uzanmak, sigara içmek bunlar tabi hamile kalmak için bekleyenede, hiç beklemeden kavuşana da geçerli şeyler ama çocuğu olan herkes de aynı öğüt var, tadını çıkarın..sen diyemezsin, ben diyemem ama her insan maalesef bir olmuyor :KK43:
Ben uyuyorum ya bu ara koci diyo hamile misin acaba diye gecen?Hee dedim kolaydı öyle hamile kalmak,bana imkansız geliyr suan.Yani hamile kalsm 9 ay inanamam herhalde gibi geliyor ne bilim:KK61:Hamile kalıp test yapmaya devam edersem sasırmam:KK70:

Aynen ilahi adalet isliyor,sabah da patronla kapıştım.Ona da isler inşallah,mübarek günde bana beddua ettiriyorlar:KK11:
ay bugün sorma benim de heyheylerim tepemde paylıcak insan arıyorum ama tutuyorum kendimi .oruç ağız milleti paparalamayayım diye

ay bugün sorma benim de heyheylerim tepemde paylıcak insan arıyorum ama tutuyorum kendimi .oruç ağız milleti paparalamayayım diye
Kız herkeste bi ego valla aldığım bi maas,kimse de sahipsiz değil.Evde otursam ac kalmam cok sükür.İyice azıttılar.Havalar bi milyon görsen:KK11:

Back
X