hayırlı olsun cnm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerakıma yenik düşen ben gidip kan testi yaptırdım veee sonuç hamileyim. :) Rabbime çok şukur :))
günaydın canım,selam napıon canısı
GÜNAYDIN SELAM OLSUN HERKESE
Merakıma yenik düşen ben gidip kan testi yaptırdım veee sonuç hamileyim. :) Rabbime çok şukur :))
altınım normal yollamı oldu hayırlı olsun bebeğin...
maşallah fazla beklemedin ozaman.bize dua et artık benmde az kaldı inş.sonuç olumlu çıkar.teşekkür ederim canım evet normal yolla tabi ovülasyon testi kullandım
iyi olmaya çalışıorun diyelim 5gecedir gördüğüm rüyalar aklımı çok kurcalıogünaydın canım,
iyiyim çok şüküür ,sen nasılsın :))
hadi hayırlısıolsunn Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Darısı başımıza artıkMerakıma yenik düşen ben gidip kan testi yaptırdım veee sonuç hamileyim. :) Rabbime çok şukur :))
napuon tatlı ve güzel annişGünaydın datlumm
günaydınnn bakalımmm.günaydınnnnnnnn canlarrrrrr
ayyy çok güzel yaaa maşallahhhhhkahvaltı hazırlamayı bekleyemedim hemen ayakkbıyı aldım hediye paketi yaptım içine mektubu koydum. adam yatakta uyuyo uyandırdım biraz dargındıkya al sana hediye aldım dedim bi şaşırdı. sarılmak istedim naz yaptı sarılmadı eh birazdan sen sarılmak istersin bana o zamanda ben sarılmıcam dedimmektubu okurken gözleri doldu bana bi baktısonra döndü kıçını yattı bi kaç saniye sonra döndü hemen sarılmaya çalıştı ben naz yaptım bu seferde çok sevindi ayakkabıyı önce açtı iyice inceledi tuaf tuaf güldü sonra ben bunu giydirmem bebeme fenerli alacam dedi güzeldi herşey büyüklere söylemeyelim demiştik ama hemen aradı söyledi herkese allahım inşallah kucağıma almayı nasip eder korku var içimde.
bastırdığın duygular çıkıyo bilinç altıylaiyi olmaya çalışıorun diyelim 5gecedir gördüğüm rüyalar aklımı çok kurcalıo
maşallah fazla beklemedin ozaman.bize dua et artık benmde az kaldı inş.sonuç olumlu çıkar.
napuon tatlı ve güzel anniş
bakıorum takvimde koymuşuz nazar değmesin maşallah size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?