Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Merakıma yenik düşen ben gidip kan testi yaptırdım veee sonuç hamileyim. :) Rabbime çok şukur :))

canım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh çok sevindim

kahvaltı hazırlamayı bekleyemedim hemen ayakkbıyı aldım hediye paketi yaptım içine mektubu koydum. adam yatakta uyuyo uyandırdım biraz dargındıkya al sana hediye aldım dedim bi şaşırdı. sarılmak istedim naz yaptı sarılmadı eh birazdan sen sarılmak istersin bana o zamanda ben sarılmıcam dedim mektubu okurken gözleri doldu bana bi baktısonra döndü kıçını yattı bi kaç saniye sonra döndü hemen sarılmaya çalıştı ben naz yaptım bu seferde çok sevindi ayakkabıyı önce açtı iyice inceledi tuaf tuaf güldü sonra ben bunu giydirmem bebeme fenerli alacam dedi güzeldi herşey büyüklere söylemeyelim demiştik ama hemen aradı söyledi herkese allahım inşallah kucağıma almayı nasip eder korku var içimde.

günaydınnn kızlarrrr.. dr sallamayıp dün ilaca başlamayan bennn bana da günaydınn

ayyy çok güzel yaaa maşallahhhhh
aminn canım inşallah rabbim sonunu güzel kılsın
herşey güzel olcak inşallah korkma, tadını çıkar günlerinin

napuon tatlı ve güzel anniş
bakıorum takvimde koymuşuz nazar değmesin maşallah size

ay hemennn hemen kaçarmı ama korkularıma engel olamıyorum acık bi kasık ağrısı hissettiğimde bile allahım nolur bişe olmasın diyorum. doktor yaş 30 ilk gebelik düşük önleyici ilaç kullanalım mutlaka dedi :) o öyle dediya tamam ben tırstım düşecekmi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…