- 15 Ekim 2015
- 64
- 12
- 3
- 28
Arkadaşlar ya benimde adetime 2 gün var. Ama 5 gündür adet agrısı çekiyorum. Ve acayip akıntularım geliyo. Sarı renkte falan miğde bulantısı bendede var ama kasık ağrısındanmı bilemedim. Bazen öyle bir ağrıyor ki kalçama ve bel zincirime kadar geliyo. Yumurtalıklarımda kalp atıyo gibi oluyo. Göğüsüm kaç aydır hassas ama bu ay dikleşti ve kahverengilik bi birine bi birine geçiyo. Yani sağda kahverengilik varken solda olmuyo. Sola geçince sağda olmuyo. Kafam karıştı :/
hemde nasıllll. çok şükür geçen aydı bitti geçti gittiii. Rabbim beterinden saklasın. dayanıklıyım ben ağrılarada alışkınım ama nefis sonuçta iyi olmayı istiyorrrhadi inşallah bu dr.çare olur canım... kıyamam çok ağrı olmuştu dimi
hala gelir mi acaba diye bekliyosun dimikıyamam yaa.güzel düşün canım benim dua et bol bol feraha cıkarsın
evet altınım nasip olursa gideceğim. ilaç kullanmadan bir ay bir rahat olayım yahuuuuu..... Rabbim muhtaç etmesinn.yeni doktordan fikir al en kısa sürede zaman kaybetme
olmazsın inşşş.... ıhlamur içiliyor zannedersem gebelikte. iç istersennkızlar boğazımda bi yanma var çok nadir öksürük ve burnum tıkalı gibi ay hasta olmayım yaaaa
az kaldı valla canım ama bu ay benden hiç umut hiç beklenti yok.. hiç değerlendiremedik çünkücansuu seninde az kaldııı
hadi bi güzel haberde sen ver
doğru diyosun canımhemde nasıllll. çok şükür geçen aydı bitti geçti gittiii. Rabbim beterinden saklasın. dayanıklıyım ben ağrılarada alışkınım ama nefis sonuçta iyi olmayı istiyorrr
şimdi sıra ovülasyon testi almada tam açıyorum sayfayı gelen oluyor kapatıyorum kapıda ödemeli bulmam lazımmmm
olmazsın inşşş.... ıhlamur içiliyor zannedersem gebelikte. iç istersenn
ama bi araştır yada dr danış hastanedesin sonuçtaaa.İÇİLİYORMU KIZ AKŞAM NANE LİMON KAYNATAM IHLAMURLA İÇEM
ayyy adetim hemen bitsin dr gideyimmmm :)doğru diyosun canım
hadi bakalım o işi de hallet inşallah :)
aminnn canım aminnnnevet altınım nasip olursa gideceğim. ilaç kullanmadan bir ay bir rahat olayım yahuuuuu..... Rabbim muhtaç etmesinn.
heheh deliiayyy adetim hemen bitsin dr gideyimmmm :)
bikaç gündür ilaç kullanmadım yaaa pek iştahlıyım doktoraaa
Sagol canim tsk ederim :)Aaaa gözün aydın canımmmm tebrik ederimmmmm
HEEEH Bİ TEK DELİ Mİ???heheh delii
Amin cok tskler canim :)hayırlı olsun cnm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
ayh yok yokkkk istemiyom ben dr falan üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü .bana kalsa iptal etcem randevuyu da arkadaşla birlikte gitcez baskı var üstümde kaçamıyorumHEEEH Bİ TEK DELİ Mİ???
ayy bende şimdi iştahlandım dr gitmek için benimde canım çekti falan demek yok mu???
Tsk ederim canim seninde hayirli olsun sag salim dogarlar ins :)canım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh çok sevindim
dr gitmicek olsam bu en son olanlardan sonra ben gitmem yahuuuayh yok yokkkk istemiyom ben dr falan üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü .bana kalsa iptal etcem randevuyu da arkadaşla birlikte gitcez baskı var üstümde kaçamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?