Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Banu 17 aydır hiç korunmadık

günayyddıııınnn güneşli görünen ama buuuzzzz gibi bi haftaya uyandık bugün.. 2,5 gün çalışacak olmanın verdiği rahatlıkla hiiçç pazartesi sendromu yaşamıyoruzzz

ALTINIM hamilelik takvimini yerler senin maşallah!!
doktora gitmeye korkanlar varmış halaa.. cık cık çok ayıp hiç korkulurmu doktordan yahuu cumartesi hsg çekildim, neler neler okudum yok çok acıyo, doğumdan beter filan.. hiçte acımadı yanii, anestezi falanda olmadım. beni görün gaza gelin

günayyddıııınnn güneşli görünen ama buuuzzzz gibi bi haftaya uyandık bugün.. 2,5 gün çalışacak olmanın verdiği rahatlıkla hiiçç pazartesi sendromu yaşamıyoruzzz
ohhhhh maşallah diyimmm ne diyeyim hayat size güzelll biz özel sektör dee devammmm perşembe gelmezsek şanslı sayıyorum kendimi :)

yeaaa benim o korkar ürkek
geçmiş olsun canımmm acımadı mı gerçekten ,onu neden sonra istedi senden ay ya benden de isterse

cok sukur iyiyim.yeni bir ay icin daha hazirliga basladim.bugun Fsh testi yapdirdim,sonus percenbeye cikacak.yarin da doktora gidicem insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…