Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eee ne duruyosun test yaptın mı hamile olabilirsin bak heyecan yaptımmmmBat in gecikmesi yarin 5 gun olucakkkkkk offffffff![]()
Neee 5 gun muu :) ve hala test yapmadin mii ? Yapmadiysan yap hadii biz bekliyoruz![]()
eee ne duruyosun test yaptın mı hamile olabilirsin bak heyecan yaptımmmm![]()
Tek cizgimi cikti ki :s herhangi bi ilac kullanmismiydin.
Kizceler bisey sorcam?
Ben ayin 16 sinda catlatma ignemi oldum dr um bana bat 1,2 gibi beklioruz dedi.ve hafta sonu araya girdigi icin 5 ekimde kontrole gel dedi tabi ko bu arada kirmizilari gormezsem bunlar olacak:)) venim sormak istedigimsey se; igneden 15 gun sonra yani ayin 30 unda test yapmalimiyim yapmamalimiyim :s
geç döllenme olabilir canım burda nalan da yaşadık ya o yüzden kan tahlili yaptır derim ben testlerle acabalar yaşamaEvet tek cizgiyok ilac icmiyorum hic ne olur ne olmaz diye. Tekrar eczaneden test mi alsam kanda mi baktirsan bilemedim.. Sizce napmaliyimm
doktora kadar yapma bence canım tabi söylemesi kolay ben de yapıyorum dayanamıyorum hiçKizceler bisey sorcam?
Ben ayin 16 sinda catlatma ignemi oldum dr um bana bat 1,2 gibi beklioruz dedi.ve hafta sonu araya girdigi icin 5 ekimde kontrole gel dedi tabi ko bu arada kirmizilari gormezsem bunlar olacak:)) venim sormak istedigimsey se; igneden 15 gun sonra yani ayin 30 unda test yapmalimiyim yapmamalimiyim :s
patlat 1 test ozamaaaannn aammaaaaaan.Bendee dayanamam galibası :)) ve soyle bi durum var ben bat i 28 eylul olarak bekliorum gunum.hic sasmaz ama dr 1 2 dedi belki ilac ve igneden dolayi.yanii 28 i atlattigim gun test sarttt :)
junemayapril canım hatırladığım kadarıyla sende de kist vardı.Diğer taraftan mı yumurtladın adet olmadan.Bende de solda kist var.Ama sağ kasığımda ağrılar yaşadım.Hatta kendi kendime acaba adet olamadan diğer taraftan mı yumurtluyorum ya yine çatlamadan o tarafta da kiste dönüşürse diye korktum.
2 gun once erken gebelik testi yaptim canim. Silik bile olsa yok. 2 gundur basim oyle cok dönüyor ki anlatamam hic boyle birsey yasamamistim anlam veremedim bende. Pzt kadar gelmezse kirmizilar kanda baktircam artik..
bunu en iyi örneği sensin canım geç döllenme denen şeye inancımı filizlendirdin yeminlenBen 35.gun kanda baktim negatifti. 50.gunde gordum pozitifi. Hic belli olmaz yanikirmizi olmadikca umitler bitmesin
![]()
hoşgeldin buarada bol şans tüp bebk ilk denememi olacakYa ben yazın tup bebek yapacam .ama şimdiden zaman nasıl geçecek diye düşünüyorum
Yok cnm 3.cuhoşgeldin buarada bol şans tüp bebk ilk denememi olacak