Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

kızlar ben bundan sonra öyle kendimi hergünmüş 2 güne birmiş kasmıycam sadece eskisi gibi yorgun olmadığmız zamanlarda 2 tarafında istekli olduğu akşamları değerlendircem.çünkü zorunluluk gibi yapınca olmuyo yaaa adamı zorla zorla işkenceye dönüşüyo saldıııııım gitti :KK53::KK53:

A aylin-t canım ben de küsüm 1 haftadır hiç konuşmuyoruz ama bebiş için görev tamamlanıyor :KK31::KK73:
ama cilve olmadan olmuyo ki bu işler:)küs olunca şeeey olunca ben kendimi kötü hissedebilirdim. bebek için fam fini fin fon oluyosa moral için de bariş olabilir:)

kizlar moralim cok bozuk kime desem ne desem bilmiyorum.Takinti haline geldi bu bebek isi bende boguluyorum artik bi gecen ay negatifi gordum bu ay zaten batada var epey ama nefes aldigimi hissedemiyorum.Aksilik gibi catir catir her kes hamile ama herkes 2 hafta once evlenen kiz komsunun gelini herkes ama herkes sokakta hep hamile kadin goruyorum.Cok istedgim icin Allah beni sinarsa diye korkuyorum benim sabrin yok ki. Korkuyorum olmassa diye cunku kendimi savasicak psikolojide gormuyorum ne yapsam ne desem bilmiyorum.Allah yardimcimiz olsun

kizlar moralim cok bozuk kime desem ne desem bilmiyorum.Takinti haline geldi bu bebek isi bende boguluyorum artik bi gecen ay negatifi gordum bu ay zaten batada var epey ama nefes aldigimi hissedemiyorum.Aksilik gibi catir catir her kes hamile ama herkes 2 hafta once evlenen kiz komsunun gelini herkes ama herkes sokakta hep hamile kadin goruyorum.Cok istedgim icin Allah beni sinarsa diye korkuyorum benim sabrin yok ki. Korkuyorum olmassa diye cunku kendimi savasicak psikolojide gormuyorum ne yapsam ne desem bilmiyorum.Allah yardimcimiz olsun
bu fikirden uzaklaşmak için farklı uğraşlar edin.çalışmak mesela unutturuyo evde oturunca daha çok düşünüyo insan.bu işin psikolojik boyutuda var yani psikolojimizi bu kadar yıpratrsak o kadar olmuyo ne zaman ki rahatlarsın o zaman herşey yoluna girer bunu ispatlamış bi çok insan var.daha bir kez negatif görmüşssün acele etme,.

eeeeeee şimdi dank etti küsken nasıl görev tamamlanıyor yaaaa:KK57:

ama cilve olmadan olmuyo ki bu işler:)küs olunca şeeey olunca ben kendimi kötü hissedebilirdim. bebek için fam fini fin fon oluyosa moral için de bariş olabilir:)
aynen şöyle oluyor küsüz tek kelime konuşmuyoruz ama maca basliyoruz ask cilve naz hepsi var top aglara gidince gene küsüz ;)))))

canım bunları söylemek için henüz çok erkennn yaşında çok genç niye bu kadar aceleci ve karamsarsın. bak ben 3 yıldır negatifi görüyorum aramızda 5 yıldır uğraşan arkadaşlar var lütfen bu kadar karamsar olma. beterin beteri varr dur bakalım daha vücudun alışsın bi gebeliğe bi hazırlasın kendini sakin olll takma takılmaaaa:KK47:

aynen o ovuyla olcak iş deil adet bittiği geceden itibaren hergce yapıoz 15 gün boyunca sonra iki gecedebir yapıoz ama gelmio işte gelcek oldumu ovulasyon falan hikaye yani
canım 15 gün üst üste sperm kalitesini çok düşürür, doktorun falanmı önerdi o şekilde??

canım daha 21 yaşındasın ve sadece 1 kere denemişsin.. bu karamsarlık, bu mutsuzluk biraz fazla sanki.. başka bir sorun dahamı var hayatında tatlım? :110:

canım 15 gün üst üste sperm kalitesini çok düşürür, doktorun falanmı önerdi o şekilde??
yo önermedi bazen sarkmalar olyo zrn cn m o lafın gelişi bittiğş gece başlayıp iki gece 3gece de bşr yaptımızda olur yani olucaksa ztn oluo bide onunla kafa yorarsam daha çok stres

yo önermedi bazen sarkmalar olyo zrn cn m o lafın gelişi bittiğş gece başlayıp iki gece 3gece de bşr yaptımızda olur yani olucaksa ztn oluo bide onunla kafa yorarsam daha çok stres
aynen öyle, çok kafa yormamak lazım.. gün aşırı çok ideal oluyo :KK48:

Back
X