Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Evet, ben gebeyim galiba! :anneadayı:Dun nobetteydim ve birsey beni hcg bakmam icin durttu birden, oysa 2 gun sonrasi icin regl olmayi bekliyordum. Cihaza koydum kani ve islere koyuldum. Bir an sonuc çıkmış mi diye baktigimda >1000 degerini gorunce sasip kaldim! :KK53: tekrar ettim ve degerim 3500 cikti!:KK57: inanamiyordum!

Gec dollenme dedikleri bu olsa gerek. Zira adetimin 35.gunu kanda negatifti ve adet olmak icin ilac kullaniyordum. Bayram tatili oldugu icin calistigim hastanede nobetci jinekolog yoktu, ben de bugun baska bir ozel hastaneye gidip muayene oldum. Su an riskli donemdeymisimo_O, henuz tutunma asamasinda ama bu mutluluk bile gercekten cok farkli.

Kisacasi umidimi tamamen kaybettigim an geldi bu haber! İmkansizdi neredeyse...

Rabbim insallah bebisimin tutunmasina izin verir ve sizlere de bu duyguyu nasip eder. Henuz kardeslerime, aileme, arkadaslarima bile soylemis degilim riskli oldugu icin. Ama sizlerle paylasmak istedim, cunku burda gercekten cok sicak ve samimi bir ortam var,mutlugumu paylasabildigim gibi -Rabbim yasatmasin ama-uzuntumu de paylasip destek alacagimi biliyorum:KK19::KK68:
Canımmm çok sevindim. Hayırlı olsun. Allah güzel haberler versin ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Yeni konumuz hayırlı uğurlu olsun.Ben hala satsız ve batsızım salı günü doktora gidip ilaç başlıycam.Ondan sonra tabloya eklenirim artık. :P

@nlnmtl canım hatırladığım kadarıyla sende de kist vardı.Diğer taraftan mı yumurtladın adet olmadan.Bende de solda kist var.Ama sağ kasığımda ağrılar yaşadım.Hatta kendi kendime acaba adet olamadan diğer taraftan mı yumurtluyorum ya yine çatlamadan o tarafta da kiste dönüşürse diye korktum.

Arkadaşlar merhaba
Benim bat a 1 hafta var ama kasıklarımda batmalar olmaya başladı kasılıp kalıyorum hafiften göğüslerim de şişmeye başladı, dün ultra erken gebelik testi yaptım negatif cıktı. Umutlanmak istemiyorum, ama regl öncesi hiç kasık ağrım olmazdı.
Beklemek ne zormuş yaaa

@nlnmtl hay maşallah coooooooooookkkk mutlu oldukkkkk umudumuz böyle tavan yapıyor :))) adetine varsa ve sen öncesinde değerlerin bu kadar yüksek görüyorsan ikiz olma iihtimali bile var :)) nazar değmesin kırk bin kere maşallah olsun :))

Güzel E="aylinr, post: 42761504, member: 704645"]keşke her beddua bu kadar güzel olsaaaa :)[/QUOTE]
Guzel günler yola çıkmış geliyorrrrrrr inşallah :))))) ben size hergun böyle (bed) dua ederimmmmm :)))

Arkadaşlar merhaba
Benim bat a 1 hafta var ama kasıklarımda batmalar olmaya başladı kasılıp kalıyorum hafiften göğüslerim de şişmeye başladı, dün ultra erken gebelik testi yaptım negatif cıktı. Umutlanmak istemiyorum, ama regl öncesi hiç kasık ağrım olmazdı.
Beklemek ne zormuş yaaa
laboquıck mi test

Y

yok canım certain diye bi test
o da aynı firmadan sanırım bende yapmıştım 1 hafta önceden.normalde bende kask ağrısı nedir bilmem o yüzden bigün kasık ağrısını yaşarsam hamilelikten şüphelenirim ancak diyorum sende de olabilir canım gebelik,testlere devam et 1 hafta uzun süre.

Bu arada ben deneme için hep 1 sene 1 sene diyordum diye buraya da öyle eklettim kendimi:) ama daha 10 ay olmuş. Bu 11 . Ay sanırım :) değişmek kolaysa değişirsiniz, yoksa çok da önemli değil:)

Bende transfer oldum buraya hayırlısı olsun ıns bu ay yas 20 gercı ekımde 21 olucam. 21 yas dıyebılırız 2. Denemem olucak ıns. sat 26 eylul beklenen adet tarıhı 22 ekım abd yım suan

banu86 banu86 cum ellerine emegine saglik yine dokturmussun :KK66:

Topic'in bol bebisli olacagina inaniyorum ve bunun icin de dua ediyorum. Gebe duasi kabul olurmus ya, Rabbim tez zamanda hepinize nasip etsin!

Evet, ben gebeyim galiba! :anneadayı:Dun nobetteydim ve birsey beni hcg bakmam icin durttu birden, oysa 2 gun sonrasi icin regl olmayi bekliyordum. Cihaza koydum kani ve islere koyuldum. Bir an sonuc çıkmış mi diye baktigimda >1000 degerini gorunce sasip kaldim! :KK53: tekrar ettim ve degerim 3500 cikti!:KK57: inanamiyordum!

Gec dollenme dedikleri bu olsa gerek. Zira adetimin 35.gunu kanda negatifti ve adet olmak icin ilac kullaniyordum. Bayram tatili oldugu icin calistigim hastanede nobetci jinekolog yoktu, ben de bugun baska bir ozel hastaneye gidip muayene oldum. Su an riskli donemdeymisimo_O, henuz tutunma asamasinda ama bu mutluluk bile gercekten cok farkli.

Kisacasi umidimi tamamen kaybettigim an geldi bu haber! İmkansizdi neredeyse...

Rabbim insallah bebisimin tutunmasina izin verir ve sizlere de bu duyguyu nasip eder. Henuz kardeslerime, aileme, arkadaslarima bile soylemis degilim riskli oldugu icin. Ama sizlerle paylasmak istedim, cunku burda gercekten cok sicak ve samimi bir ortam var,mutlugumu paylasabildigim gibi -Rabbim yasatmasin ama-uzuntumu de paylasip destek alacagimi biliyorum:KK19::KK68:
hayırlı olsun Allah analı babalıbüyütsün insallah. bizedenasip olsun amin.

Bişey sorcam kızlar
Ben biraz önce ovu. Testi yaptım ikinci çizgi silikde olsa görünüyo
Ben yeniden mi yumurtluyom acaba kihkih ;))))

Back
X