Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Yani normalde yoktu; dogum kontrol hapi kullanmadan once en fazla 1-2 gun gecikme yasamisligim vardir. Hap kullanirken zaten nerdeyse saati belliydi. Hapi biraktigim ilk ay 1 hafta gecikti ama dr.strese bagladi. :110:
ben yanlis animsamisim seni pco lu diye biliyordum

Kızlar acill yardım :((( bu ayın başında denize gittim reglimin 3. Günü falandi normalde çok yoğun gelirdi bu ay öyle gelmedi denize gittim kesildi leke leke devam etti . geldikten sonra belimde sancı oldu sanki günlerce iş yapmisim duramiyorum gibi :( yumurtlamadaki akintim bitti ağrı devam etti şimdi de ağrı yoğunlaşıyor ve bembeyaz akıntı geliyor ;((( galiba iltihaptan. Haziranda düşükten sonra antibiyotik aldım aynı ilacı kaybettigim vbebegime doğum yaptıktan sonra aldım. aartık ilaç gormek istemiyorum . bana çözüm bulun kızlar :((((

Kızlar acill yardım :KK43:(( bu ayın başında denize gittim reglimin 3. Günü falandi normalde çok yoğun gelirdi bu ay öyle gelmedi denize gittim kesildi leke leke devam etti . geldikten sonra belimde sancı oldu sanki günlerce iş yapmisim duramiyorum gibi :KK43: yumurtlamadaki akintim bitti ağrı devam etti şimdi de ağrı yoğunlaşıyor ve bembeyaz akıntı geliyor ;((( galiba iltihaptan. Haziranda düşükten sonra antibiyotik aldım aynı ilacı kaybettigim vbebegime doğum yaptıktan sonra aldım. aartık ilaç gormek istemiyorum . bana çözüm bulun kızlar :KK43:(((

Canim bence yarin doktoruna gorun, enfeksiyon olabilir belki. İhmal etme derim ;) gecmis olsun simdiden:KK19:

Kızlar acill yardım :KK43:(( bu ayın başında denize gittim reglimin 3. Günü falandi normalde çok yoğun gelirdi bu ay öyle gelmedi denize gittim kesildi leke leke devam etti . geldikten sonra belimde sancı oldu sanki günlerce iş yapmisim duramiyorum gibi :KK43: yumurtlamadaki akintim bitti ağrı devam etti şimdi de ağrı yoğunlaşıyor ve bembeyaz akıntı geliyor ;((( galiba iltihaptan. Haziranda düşükten sonra antibiyotik aldım aynı ilacı kaybettigim vbebegime doğum yaptıktan sonra aldım. aartık ilaç gormek istemiyorum . bana çözüm bulun kızlar :KK43:(((
gebe olma ihtimalin varmıki acaba??

Dusukte adet oolacağım gün belime sancı giriyordu hatta kırmızı gorcem diye bekliyordum . ilk aacaba öyle mi diye düşündüm fakat bu kadar erken başlamazdi sancim :( keşke olsa . oslem_dr oslem_dr xanim . .
junemayapril junemayapril doktorumu xok seviyorum ama iltihaplanma cok dedigimde direkt ilac yazmisti bu yuzden gitmek ilac almak isremitorum ilacsiz tedaviiii olayim :( biktim artik hamilelik gecirdim ilac digum yaptim ilac hamile kalmak istedim ilac dusuk yaptim ilac ;((

Dusukte adet oolacağım gün belime sancı giriyordu hatta kırmızı gorcem diye bekliyordum . ilk aacaba öyle mi diye düşündüm fakat bu kadar erken başlamazdi sancim :KK43: keşke olsa . oslem_dr oslem_dr xanim . .
junemayapril junemayapril doktorumu xok seviyorum ama iltihaplanma cok dedigimde direkt ilac yazmisti bu yuzden gitmek ilac almak isremitorum ilacsiz tedaviiii olayim :KK43: biktim artik hamilelik gecirdim ilac digum yaptim ilac hamile kalmak istedim ilac dusuk yaptim ilac ;((
mecbur canm doktorları ilaç sektörü esir almış durumda,sen yine de o yaşadıklarını bi kenara bırakarak tekrar git doktora.elimiz mahkum.:KK17:

banu86 banu86 hindistan mıydı hatırlamıyorum tam olarak ama ölmek üzere olan hastaya antibiyotik verirlermiş :)) bense 4-5 ay içinde iki defa yoğun haplar içtim . şimdi diyorum gidip test yaptirayim sonra çıkarsa bitkisel çözümler bulayim ne dersiniz :)

banu86 banu86 hindistan mıydı hatırlamıyorum tam olarak ama ölmek üzere olan hastaya antibiyotik verirlermiş :)) bense 4-5 ay içinde iki defa yoğun haplar içtim . şimdi diyorum gidip test yaptirayim sonra çıkarsa bitkisel çözümler bulayim ne dersiniz :)
sana cevap yazdıktan sonra o aklıma geldi ,sen yine git muayene ol teşhisi koysun ilaçları alma bitkisele ordan dönersin

Kızlaaarrrr
Sol tarafımda acaip batmalar var kasılıyorum
Bat a 6 gün kaldı, kasılma dışında bi belirtim yok sadece hafif göğüslerim şişti gibi hissediyorum
Yarın doktora gidicem bakalım :) :)

merhaba kızlar sonunda eşim işe başladı bilgisayarı kapabildim :KK48: yarın doktora gidiyorum tiroidlerime ve prolaktinime bakıcak bakalım ilaçlar ne kadar fayda etmiş görücez :KK17: adetin 11.günü ama yaptığım her ovulasyon testi pozitife yakın çıkıyor ben artık hiç anlamıyorum bu testleri yorumlamak ne zormuş arkadaş..pozitif mi negatif mi :KK14:

İyi akşamlar .. Sima 27 yaş sat 23 ağustos bat 23 eylül 1.deneme benide eklermisiniz listeye tekrar

merhaba kızlar sonunda eşim işe başladı bilgisayarı kapabildim :KK48: yarın doktora gidiyorum tiroidlerime ve prolaktinime bakıcak bakalım ilaçlar ne kadar fayda etmiş görücez :KK17: adetin 11.günü ama yaptığım her ovulasyon testi pozitife yakın çıkıyor ben artık hiç anlamıyorum bu testleri yorumlamak ne zormuş arkadaş..pozitif mi negatif mi :KK14:

Fotosunu cekip at istersen hep birlikte bakariz

sen fotolarını at biz o konuda uzmanlaştk artık yorumlarız burdaki bi kaç arkadaşla ovulasyon uzmanı sayılırız

işte böyle çıkıyor sürekli adetim gelmeden 1 gün öncesine kadar da böyle çıkıyordu hala böyle çıkıyor :KK61:

Eklentiler

• 20150927_231634.webp
    20150927_231634.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 45
Back
X