Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

offf şu benim diş işleri bitse de bende tekrar o heyecanlara girebilsem yaaa.kızlar yıne de şanslısınız yaaaa ne güzel her ay umutlanabiliyosunuz.benım bu dişlerin akıbeti belli değil öyle kalakaldık.dediğiniz gibi yağıyo hamilelik fotoları,yok bebek ayakları,yok göbek fotoları....:KK61::KK61::KK61:

galiba kan testi ücreti fazla geldi ama hala bi umut var ya belki idrar da çıkmamıstır :)): kadını görsem derdim :KK48: kırmızılarını görene kadar umut war. görsek bile üstüne gördük diye yine umut var :):)

canım sitem etmek için daha çok erken. hiçbir problem olmayana bile doktorlar 1 sene deneyin olmuyorsa gelin diyorlar. yaşdan dolayı strese girme bence bizim komşumuzda öyleydi çok strese girdi doktorlara gitti hiçbir problem çıkmadı 9 ay sonrada hamile kaldı ikizleri oldu. kesinlikle rahat ol ve sabret canım
Aynı benden desene yaş stresinden dolayı mayıstan beri kist edindim 20 yıldır şaşmayan adetim gelmiyor.ilaçsız adet olamıyorum bunalıma girmiş durumdayım

Aaaaa yok kaçırmısım onu bennn junemayapril junemayapril canım tebrik ederim....:KK70: inan şok oldum ben su an :KK70: Allah kucagına aldıgın günleri görmeyide nasip etsin...Heyecan yaptım bak ben şimdi ne güzel yaaaaaaa :)

Amin canim ya, darisi tez zamanda sizlerin basina insallah. :KK66: dua ediyorum bol bol:KK15:
Benimki hakikaten mucize gibi oldu! 37.gun baktigim kanda hcg negatifti. Onemli olan Rabbim ol desin, gerisi bos.:KK16:

Amin canim ya, darisi tez zamanda sizlerin basina insallah. :KK66: dua ediyorum bol bol:KK15:
Benimki hakikaten mucize gibi oldu! 37.gun baktigim kanda hcg negatifti. Onemli olan Rabbim ol desin, gerisi bos.:KK16:

Canım sende pko varmıydı ? birde hiç belirtin oldu mu?

offf şu benim diş işleri bitse de bende tekrar o heyecanlara girebilsem yaaa.kızlar yıne de şanslısınız yaaaa ne güzel her ay umutlanabiliyosunuz.benım bu dişlerin akıbeti belli değil öyle kalakaldık.dediğiniz gibi yağıyo hamilelik fotoları,yok bebek ayakları,yok göbek fotoları....:KK61::KK61::KK61:

Banucum bu donemi, hem sen hem de esin dogal ve tamamen saglikli seyler yiyerek gerek yumurtalari, gerekse spermleri guclendirme firsati olarak gormelisin. Dis tedavin biter bitmez bomba gibi bir pozitifle dönüş yapacagina inaniyorum ;)

Canım sende pko varmıydı ? birde hiç belirtin oldu mu?

Hayir canim pko yoktu sadece folikul kistim vardi -ki hala var sanırım. Dr.onemsiz oldugunu soyledi. Ote yandan sadece ciddi karin, kasik agrilarim oldu- her an regl olacakmis gibi. Onun haricinde farkli birsey yasamadim.:KK16:

Hayir canim pko yoktu sadece folikul kistim vardi -ki hala var sanırım. Dr.onemsiz oldugunu soyledi. Ote yandan sadece ciddi karin, kasin agrilarim oldu- her an regl olacakmis gibi. Onun haricinde farkli birsey yasamadim.:KK16:

:) süper yaaa.....demekki bizim belirtiler felan fasa fiso hahaha psikojik psikolojik dolanıyoruz ortalarda :D

Back
X