Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Yaaaa nazlanıyor demek 😍😍😍 hak etti minik bir ısırığı hahah

Bak böyle yazıyor endokrinin şeker takip formunda doğru hatırlamışım
Ayy evde kesme şeker yok yarin alayim olmazsa düşünce alirim ağzima acaba bayram şekerlerinden olur mu ki cam olanlar varya 😄şimdilik idareten.

İnşallah almazsin. Ama hemen verebiliyorsan pek sorun olmaz. Ben hemen verdim kiloları bunda da fit gidiyorum şu an. Bi karnım var o kadar 😁
Bilmem hiç vermek için uğraşmadım 🤣 bir ara almak için uğraştım 40 kiloydum ne yersem alamazdım ama sonra tüp bebek iğneleri sağolsun 🤣

Ayy evde kesme şeker yok yarin alayim olmazsa düşünce alirim ağzima acaba bayram şekerlerinden olur mu ki cam olanlar varya 😄şimdilik idareten.
Valla hiç bilmiyorum sen kesmeden devam et canım bayram şekeri falan ağır gelir bir şey olur tecrübem sıfır çünkü yorum yapamıyorum düşüklükle alakalı 😂 sadece böyle not var işte altta

Bilmem hiç vermek için uğraşmadım 🤣 bir ara almak için uğraştım 40 kiloydum ne yersem alamazdım ama sonra tüp bebek iğneleri sağolsun 🤣
Aynı ya ben de çok zayiftim evlendigim de 45 kiloydum. Oğluma da 43kiloyla hamile kalmiştim 56ile de doğurdum hayatimda hic cikmamisim 45den yukarı tuhaf olmustu🤣 simdi de 55den aşagi inmiyor artik kilom 😁

Aynı ya ben de çok zayiftim evlendigim de 45 kiloydum. Oğluma da 43kiloyla hamile kalmiştim 56ile de doğurdum hayatimda hic cikmamisim 45den yukarı tuhaf olmustu🤣 simdi de 55den aşagi inmiyor artik kilom 😁
Yaşta etken tabi ama biz 3 kız kardeş 2 miz evli evlenmeden aynıydık evlenince 10/20 kilo direk aldık bana şuan herkes çok güzel duruyor diyor kilom için 58 le hamile kaldım 54 e düştüm il aylar sonra 63 oldum şimdi yani 🤣 Pcos da tetikliyor tabi ben çok hormon iğnesi kullandım ondan çok aldım 🤣 aman sağlıklı duruyor aşkım kilo az olunca tuaf duruyordu cidden

Kızlar günaydın. Dün tahlil ve kontrol için gelmiştim hastaneye. Yatış yaptırdı doktor 13 bine düşmüş trombositim hayati sınır yani 😔 yeni bi ilaca başladık 5 gün kullanıcam kortizon ile birlikte umarım faydası olur ve bebeğe zararı dokunmaz. İdrarda yüksek oranda kan ve protein çıktı bir de. Trombosit düşüklüğünden olabilir dedi doktor onun için de takipte kalıcam. Ama nedendir bilmiyorum bu ilaca başladığım için içimde bi umut var her şey güzel olacak gibi hissediyorum😬
Hepinize destekleriniz için çok ama çokkk teşekkür ediyorum. Biraz ekran karıştı etiketleyemedim yazanları ama iyi ki varsınız demek istiyorum sadece 🩷 rabbim zorlanan, hastalıkla şekerle veyahut başka bi sıkıntıyla uğraşan tüm hamişlerin yolunu kolaylaştırsın, üzmesin bizi çok amin 🙏🏻

Öncelikle büyük geçmiş olsun. Bu günleri de atlatacaksın eminim ben. Önce yapman gereken şey aklından kalbinden vücüdundan kötü düşünceleri ve enerjileri uzak tutmaya çalışmak. Kendini yıpratmışsın yok yere yanlış anlama dediğimi bende gebelik zehirlenmesi riski yaşıyorum ve çok korkuyorum. Bu yüzden de aklımı kötü düşüncelerden uzaklaştırmak için her yolu deniyorum bu süreçte şunu gördüm kötü düşünceler bizden ne kadar uzak olursa herşeyin iyi olma olasılığı daha yüksek. Gebeliğimin 4. Ayına kadar düşük riskim vardı kanamalarım olurdu. İlk bebeğimi de 12 haftalıkken bir gebelik anomalisi sebebi ile sonlandırmak zorunda kaldığımız için ekstra riskli bir gebelik yaşıyorum. Hatta bütün topik riskli gebelikler yaşıyor ama başımıza gelen bütün olumsuzluklara rağmen pozitif olmak ve pozitif düşünmek zorundayız. Sana tavsiyem elinden geldiğince olumlu düşün hatta umursamaz ol ya gerçekten bak umursama duyma seni rahatlacak olumsuz düşünmekten uzak tutacak şeylere odaklan. Gerçekten stres ve olumsuz düşünmek her defasında en kötüsü olacak gibi davranmak kötülükten ve hastalıktan başka bir şey getirmiyor tıpkı virüs gibi bizi her gün daha da çürütüyor. En dibi görmüş biri olarak söylüyorum bunları sana inşallah sonu mükemmel olacak bu yolculugun hepimiz için💕💕
Canım o kadar haklısın ki. Ben de ilk gebeliğimde düşük yaşadım, bunda da senin gibi ilk üç ay yine düşük riski sebebiyle yattım. Tam her şey normale döndü artık rahatım dedim bu sefer de başıma bu geldi. Normalde ben çok pozitif biriyimdir her şeyden böyle olumlu bi şey bulmaya çalışırım. Yine aynısıydım hiç umudumu kaybetmemiştim. Her hafta kan tahlili veriyorum tüm hastane tanıdı artık beni 😂 her kan vereceğim gün bugün bak ne güzel çıkacak sonuçlarım diyorum her seferinde daha kötüye gidiyor binbir umutla başladığım günler başıma zehir oluyor. Ve her seferinde yeni bi hastalık bi zorluk buluyor geliyor. Allah beterinden saklasın. Diyorum ki bak takiplisin, bilinçlisin en ufak bi şeyde hemen müdahale ettiriyorsun güzel olacak. Anasın sen ana diyorum ve ertesi gün yola hiçbi şey yokmuş gibi devam etmeye çalışıyorum şartlar elverdikçe. Dediğin gibi sonu hepimiz için çok güzel olsun artık yorulmayalım bunalmayalım şöööyle hamileliğin prensesliğini yaşayalım biraz da nolur lütfen yani 🥹🤗

Valla hiç bilmiyorum sen kesmeden devam et canım bayram şekeri falan ağır gelir bir şey olur tecrübem sıfır çünkü yorum yapamıyorum düşüklükle alakalı 😂 sadece böyle not var işte altta

L luckykus Esmoss60 Esmoss60 kizlar ani seker dusmesi icin kucuk meyve sulari oluyor ya, visne mesela ozellikle onlari da kullanabilirsiniz, sivi olduklari icin kana daha hizli karisip daha cabuk yukseltiyorlar sekeri. onun disinda seker takipli oldugunuz sure boyunca cantanizda kesme seker, cikolata vs. bulunsun. dedigim gibi annem yillardir seker hastasi, surekli bu konuyla ilgili doktorlarla icli disli oldugumuzdan biliyorum ben de. zira seker dusuklugu de yuksekligi kadar tehlikeli ve ani dususler vucut kontrolunu yuksekten cok daha zor hale getiriyor benim gozlemim.

cogu gitti azi kaldi artik, biraz daha disimizi sikinca sonu bahar 😍🌸

Kızlar günaydın. Dün tahlil ve kontrol için gelmiştim hastaneye. Yatış yaptırdı doktor 13 bine düşmüş trombositim hayati sınır yani 😔 yeni bi ilaca başladık 5 gün kullanıcam kortizon ile birlikte umarım faydası olur ve bebeğe zararı dokunmaz. İdrarda yüksek oranda kan ve protein çıktı bir de. Trombosit düşüklüğünden olabilir dedi doktor onun için de takipte kalıcam. Ama nedendir bilmiyorum bu ilaca başladığım için içimde bi umut var her şey güzel olacak gibi hissediyorum😬
Hepinize destekleriniz için çok ama çokkk teşekkür ediyorum. Biraz ekran karıştı etiketleyemedim yazanları ama iyi ki varsınız demek istiyorum sadece 🩷 rabbim zorlanan, hastalıkla şekerle veyahut başka bi sıkıntıyla uğraşan tüm hamişlerin yolunu kolaylaştırsın, üzmesin bizi çok amin 🙏🏻
her ne oluyorsa/olacaksa sizin hayriniza olacak, inaniyorum ben buna 🙏🏻 dedigin gibi bak, bu ilac cok iyi gelecektir belki de hissetmissindir, annelik icguduleri sonucta ☺️ hastanede olmak eskiden keyifsiz gelirdi bana mesela, annem diyabetten ve kanserden cokca defa hastaneye yatti, sonra gercekten sunu dusunmeye basladim; hastanede olunca kontrol altinda oluyor, surekli hemsireler/doktorlar, degerlerine bakiliyor vs. icinde yasarken surec zorlu da, tedavi bitince unutuluyor yavas yavas, hele senin durumda hayatina bir minnos dahil olacak, bunlarin hepsi bir ruya gibi gelir sonunda. 🌸😊

amin canim, cogu gitti azi kaldi diyorum ben de kendi kendime gun icinde bir zorlukla karsilasinca. dualarimiz seninle 🙏🏻💕

L luckykus Esmoss60 Esmoss60 kizlar ani seker dusmesi icin kucuk meyve sulari oluyor ya, visne mesela ozellikle onlari da kullanabilirsiniz, sivi olduklari icin kana daha hizli karisip daha cabuk yukseltiyorlar sekeri. onun disinda seker takipli oldugunuz sure boyunca cantanizda kesme seker, cikolata vs. bulunsun. dedigim gibi annem yillardir seker hastasi, surekli bu konuyla ilgili doktorlarla icli disli oldugumuzdan biliyorum ben de. zira seker dusuklugu de yuksekligi kadar tehlikeli ve ani dususler vucut kontrolunu yuksekten cok daha zor hale getiriyor benim gozlemim.

Yaaa evet annemin arkadaşı da şeker hastasıydı hep bulundururdu meyve suyu. Çok iyi söyledin, hatırlattın teşekkür ederim canım. İnsülin birden düşüreceği işin şekerimi benim de ihtiyacım olacak. Hep yanımda bulundurayım.

Eveeeeet çok az kaldı hızlı geçecek zaman bir şekilde dayanacağız bu bebekler nazlı biraz böyle gelmek istediler 🥹😍

her ne oluyorsa/olacaksa sizin hayriniza olacak, inaniyorum ben buna 🙏🏻 dedigin gibi bak, bu ilac cok iyi gelecektir belki de hissetmissindir, annelik icguduleri sonucta ☺️ hastanede olmak eskiden keyifsiz gelirdi bana mesela, annem diyabetten ve kanserden cokca defa hastaneye yatti, sonra gercekten sunu dusunmeye basladim; hastanede olunca kontrol altinda oluyor, surekli hemsireler/doktorlar, degerlerine bakiliyor vs. icinde yasarken surec zorlu da, tedavi bitince unutuluyor yavas yavas, hele senin durumda hayatina bir minnos dahil olacak, bunlarin hepsi bir ruya gibi gelir sonunda. 🌸😊

amin canim, cogu gitti azi kaldi diyorum ben de kendi kendime gun icinde bir zorlukla karsilasinca. dualarimiz seninle 🙏🏻💕
Aynen öyle canım hastane bana da önceden çok sıkıntılı gelirdi hiç sevmezdim ama artık dediğin gibi mecbur olunca diyosun bak emin ellerdeyim sürekli takipteyim. Güzel olacak her şey hepimiz için, inanıyorum 🌸🌸
Ahhh anneciğine de çok geçmiş olsun diyorum inşallah atlatmıştır lanet hastalığı 🙏🏻🫂

Geçmiş olsun canım 🌸 Rabbim kolaylık versin sağlıkla kucağına al bebeğini .. merak ettim senin hastalığın ne ? Bendede prtılaşma bozukluğu var genetik bir hastalık . Merak ettim o yüzden bende çok haşır neşirim hematoloji ile

Yaşta etken tabi ama biz 3 kız kardeş 2 miz evli evlenmeden aynıydık evlenince 10/20 kilo direk aldık bana şuan herkes çok güzel duruyor diyor kilom için 58 le hamile kaldım 54 e düştüm il aylar sonra 63 oldum şimdi yani 🤣 Pcos da tetikliyor tabi ben çok hormon iğnesi kullandım ondan çok aldım 🤣 aman sağlıklı duruyor aşkım kilo az olunca tuaf duruyordu cidden
Evet açıkçası çok zayıf olmak da iyi değil. Bence çok kilo almamışsın. Gayet ideal aldığın kilo. Zaten illaki veriliyor canim. Eğer kilo problemin yoksa daha önce de kolay almiyoduysan veriliyor. Sezaryan olduğum halde hemen verdim ben. Hem de ekstra spor vs yapmadan verdim. Yaş ilerledikce vermek zorlaşıyor ama onu farkettim😁 Sağlik olsun

Az önce kan uyusmazligim iğnesini oldum. Şimdi de ultrasona giricem sıra bekliyorum.

Tesekkur ederim canim önerin için♥️evet az bi suremiz kaldi Annenede cok gecmis olsun canim Allah yardimcisi olsun bizimki yine geçici ömür boyu şekerle mücadele edenlerde var Çok şükür halimize 💫

Back
X