Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Veeee bende geldim @banu86 kizlaaaar malesefki annemin hastalik surecinde onunla ilgilenmekten sizlerle gorusemedik gece gündüz yogun bir sürecten geciyorum ancak sayfalari okumaya firsat buldum muhabbet enerji grlaaaaa supeersiniz kizlaaaar aramiza yeni katilan arkadaşlara merhaba yeni bebişlere hosgeldiniz @nlnmtl ve maya-2016 maya-2016 hamiş oldugunuzu yeni okudum Allah saglikli bir hamileleik gecirmenizi saglikli ve hayrli evlata sahip olmanizi dogumunuzu kolayca yapip bebişlerinizi kucagniza almanizi nasip etsin opuyorum hepinizi frsat buldukca girerim nette size yazarim canlar

amin canm Allahım herkese daha fazla bekletmeden yasatsın inşallah

günaydın kızlarrrrrr. sabah sabah strese girdim galiba ben stres yapmam hayırlısı derken. pazartesi akşamında beri pembe kahve arası kan gibi akıntım var. daha 4-5 gün var adete :( açıkçası adet olcam diyede korkuyorum

5 ,5 yıl oldu halamın kızıyla bir hafta arayla evlendik onun 2 kızı var büyük kızı okula gönderiyo bu sene. benim hiç olmadı bazen diyorum evlenir evlenmez olsaydı bizde gönderirdik şimdi.
Benim kardeşim benden sonra evlendi onunda iki çocuğu var hepimiz aynı üzüntüyü yaşıyoruz canım. Hiç hamile kalmadın mi

kuzum günaydınnn
dün naptın konuşamadık, göründü mü şapşik :KK46:

aaa evet canm .. gittim dra 3 gibi ultrasonda keseyi gördük ..
tedbir amaclı progestan coraspin verdi ve elevit basladı .
haftaya persembe kontrole cağırdı .
şapşik yoktu ortalıkta :KK70:

aaa evet canm .. gittim dra 3 gibi ultrasonda keseyi gördük ..
tedbir amaclı progestan coraspin verdi ve elevit basladı .
haftaya persembe kontrole cağırdı .
şapşik yoktu ortalıkta :KK70:
bi doğsun hayırlısıyla ısırcam onun poposunu
çekeceği var benden :KK45:

Back
X