- 19 Temmuz 2012
- 722
- 516
- 103
veririm sana ikisini birlikte büyütürsün işte bende size ekmek getiririmseninkininde benden çekeceği var . severken kusturcam onu hep![]()

hayal dünyam çok gelişti

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
veririm sana ikisini birlikte büyütürsün işte bende size ekmek getiririmseninkininde benden çekeceği var . severken kusturcam onu hep![]()
veririm sana ikisini birlikte büyütürsün işte bende size ekmek getiririm
hayal dünyam çok gelişti![]()
Ben geldiiiiiimsayfalari daha yeni bitrdim valla.nalan canim tebrik ederim nasil sevimdim yemnle rabbim kucagna almayi nasip etsin saglikli shhatli bizede dua et
Destegnze ihtiyacum var bu ay canim.konuyla alakali degil benim durumm ama bu ay listede olmasamda topige alrsanz benide cok sevinirm
Günaaaaayyyyydııınn can kizlaaaaar uzun bir aradan sonra merhaba bu ay da benden ümidi kesin reglim biteli 3 gun oldu fakat ovulasyom doneminde maaaalesef ki birliktelik olamycak annemin rahatsizligindan dolayi ben anneme taşındım tam 10 gun daha burdayim artik o evredede kacirmis olucam bu dönemiartik başka aya diyorum ama sizi takip ediyorum her gecen gün güzel haberler aliyoruz ne guzel
5 ,5 yıl oldu halamın kızıyla bir hafta arayla evlendik onun 2 kızı var büyük kızı okula gönderiyo bu sene. benim hiç olmadı bazen diyorum evlenir evlenmez olsaydı bizde gönderirdik şimdi.
Karşılaşrırma yapmıyorum pek düşünmemeye çalışıyorum yinede bazen düşüyo aklıma Rabbim sabır versin inşallah ben olucağına inanıyorum zaten Rabbim zamanı gelince verecek inşallah.Hic oyle dusunme bence canim, o sekilde karsilastirmalar yapmak saglikli degil. Hepimizin kaderinde yaziyor neyi ne zaman yasayacagimiz, bize dusen sabirla, inancla beklemek... Rabbim sagliklisini, hayirlisini versin ve bekleyiste olan herkese bol bol sabir...![]()
ya kızlar bişey sorcam ateş basması belirti olabilir mi ??
haydi bakalım bol şanssss hepimizin duası seninlekızlarrrrr çok heyecanlıyım yarın doktora gideceğim umarım yumurta büyümüştür de çatlatma iğnesini yapardua edin lütfennnnnnn
haydi bakalım bol şanssss hepimizin duası seninle![]()
bende uyuyamazdımsaol canım. sabah olmaz artıkkk heyecandan. sabaha kadar buradayım yani :)![]()