Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Ovi testiylemi ogrendin 17. Gunde oldugunu eger 17. Gunde catladysa yumurtan evet 14 daha ekliyceksin regli gecikiyor

Yok aslında ben hic ovi testi yapmadım. Ama bu ay 17. Günde sol kasigimda gün boyu suren şancı olmuştu. Tamamen yumurtlama belirtisiydi yani.
Ve takvime bakımca geçen adetimde bir kaç gün gecikmiş. Yani yumurtlamam yine 17 ye denk gelmiş. Ben farkında dgilmisim.
Baya bisiler öğrendim. Şuan anladım iyice.

Benim bat i 4 ekim olarak değişir misin canım sende. banu86 banu86

Günaydınnnn güzel topiğinnnn güzelllll hanımlarııııııııı. inşallahhh bu ay hepimiz güzel topiğin güzel anneleri oluruzzzz :D bende adet olalı kaç gün oldu bende umuda bak hala tavan :D :KK76::KK73:

Biz ağustostan beri burda birlikte gun sayiyoruz, hic anlamazsin nasil gectigini :KK66::KK69:
Takil bize, hayatini yasa:cool:
öyle yaptım bakalım hayırlısı artık. ben sabırsızlanmıyorum ama kistsiz ilk denemem olacağı için endişeliyim

Hem batsizim hem bahtsizim bugun ilk defa kocam cocuk istedigini dile getirdi önceleri olur sıkıntı yapma takma kafana der bbeni rahatlatirdi
bende telefonda konuşurken takma kafana şükür bi sıkıntımız yok olmucak gibisinden ilacınıda içiyorsun şifa olacak inş sana hem hadi artık gelsin ikizlerimiz dedi :) şaşırdım bende

tahmini yumurtamın çatlaması bu ayın 7-9-11 tarihleri bizim için önemli . ama ayın 3'ü oldu hala kan gelmesede adetim bitmiş sayılmaz.

Gerçektenmi ben bilmiyorum kapisinda hamile olan giremez falan diyor ya ondan sandim yaaa rezillik bilmiyordum degerlendirelimmi frsatlari kuzum sen saglikciydin degilmi

Yok canim ne rezilligi, ask olsun, bilmiyor olman anormal birsey degil. ;) Mr'da radyasyon, isin olmadigi icin sorun yok ama rontgen, tomografi ve panaromik dis röntgeni zararli tabii ;)

Günaydın arkadaşlarrrrr
Bugün bat ama gelen giden yok
Zaten hep gecikmeli olurum
Ama bugün göğüslerim acıyo bide göbeğimde çizgi oluştu dün eşime de gösterdim hamilesin de bana mı söylemiyosun diyo :KK66:
1 hafta daha beklicem bakalım :)

ya ben olsam 1000 kere test yapmıştım :D inşallah canım hamilesindir

günaaaaaayyydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrr.hala regl olamayanlardan merakla güzel haberi bekliyoooruummm.koşa koşa açyorum bilgisayarı topiğimizin ilk bebişi nerdesiin yavrum hadi acele et:KK75::KK75::KK75:

günaaaaaayyydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrr.hala regl olamayanlardan merakla güzel haberi bekliyoooruummm.koşa koşa açyorum bilgisayarı topiğimizin ilk bebişi nerdesiin yavrum hadi acele et:KK75::KK75::KK75:
Hadi yavrummm bize vöster kendini:KK46:

Hem batsizim hem bahtsizim bugun ilk defa kocam cocuk istedigini dile getirdi önceleri olur sıkıntı yapma takma kafana der bbeni rahatlatirdi

Caniim, hic stres yapma, benim de esim hep istiyorum diyordu aksine ben diyordum hemen olmayabilir, biraz bekleyebiliriz, bu normal bir süreç vs.diye onun beklentisini azaltiyordum. Beklenti cok oldukca hayal kirikligi da buyuk olur..:KK51:
Rabbim yazdi vaktini bebisin gelecegi gunun, bize dusen sabirla inancla beklemek.. Elbet olacak Allahin izniyle, sen elinden geleni yapip gerisini O'na birak...:KK16::KK16:

Günaydın arkadaşlarrrrr
Ama bugün göğüslerim acıyo bide göbeğimde çizgi oluştu dün eşime de gösterdim hamilesin de bana mı söylemiyosun diyo :KK66:
hadi bakalım inş. gelmez güzel haberi alırız :anneadayı:

Günaydın arkadaşlarrrrr

pazartesi gününe kadar olmazsan kan tahlili yaptır bence :) inşallah hamilesindir :) :)

Caniim, hic stres yapma, benim de esim hep istiyorum diyordu aksine ben diyordum hemen olmayabilir, biraz bekleyebiliriz, bu normal bir süreç vs.diye onun beklentisini azaltiyordum. Beklenti cok oldukca hayal kirikligi da buyuk olur..:KK51:
Rabbim yazdi vaktini bebisin gelecegi gunun, bize dusen sabirla inancla beklemek.. Elbet olacak Allahin izniyle, sen elinden geleni yapip gerisini O'na birak...:KK16::KK16:

bizimde 2 ay oldu denemeye başlayalı önceden eşim ilk denemede hemen hamile kalırım zannediyodu :D olmaz öyle hemen diyodum şimdi de neden olmuyo bi sorun mu var diyo bazen :) bende hep senin gibi düşünürüm onun geleceği günü Alla biliyo biz korunsak da önlem de alsak o ogün gelir :) şimi de vaktini bekliyo sanırım :)

Back
X