Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaa demeyinn bu ay ki mottom testler di ama benimmmmmmmmm taze aldım yoldadır gelirAy benide cok germisti o testler, 2 ay yapip biraktimbazilarinda cok ise yariyo.. bize gore degil demekki
![]()
test yapmışmıydın? hamilelik ve regl belirtileri ortak bılıyosunKızlar 1 haftadır bel ağrım var adetime yakın bu bu agrilarim oluyor hamilelikde de bel ağrısı olur mu yoksaaaaaa adet mi olucam![]()
o testlerle de gebe kalan çok kişi var canım inşallah sende onlardan olursunyaaa demeyinn bu ay ki mottom testler di ama benimmmmmmmmm taze aldım yoldadır gelir![]()
Kız sen totem yaptiysan becerirsin kesin, stres yapma yeterki o benim beceriksizligimyaaa demeyinn bu ay ki mottom testler di ama benimmmmmmmmm taze aldım yoldadır gelir![]()
daha bloğu tamamlamamış 8kez tedavi 2 kez kayıp ve 3.de tutuyo.sabrını vermış allahım.yazının devamını beklıyorum detaylarını bendebanu86 ay ağlayarak okudum ama suan 29haftalik hamileymis beni en cok etkileyen burasi oldu
Herkes farketmeden, istemeden, anlık zevk uğruna yanlışlıkla bebek sahibi olurken ben niye bunları yaşıyorum diye geçirdim içimden..
okuyorum bu da uzun bi hikayeMelinasmom un hikayesini de okuyun derim o da baya zor asamalardan gecmis
Ay benide cok germisti o testler, 2 ay yapip biraktimbazilarinda cok ise yariyo.. bize gore degil demekki
![]()
okuyorum bu da uzun bi hikaye
evetttt allahımmmmm sabır vermiş.ınstagramda bu bayanı görmüştüm ama hikayesini ilk kez okudum.süper azim yaa hiç yılmamışEvet baya uzuun ve çok zor dönemler. Beğendin mi
Hay sen çok yasa he mi :))) banunun gösterdiğiiII bloğu okudum ama sıradan gibi geldi bende çok şeyler yaşadım farklı şekilde bu yüzden melinasmom beni çok etkilemişti sabır ne demek başka bir pencereden bakmama vesile olduMelinasmom un hikayesini de okuyun derim o da baya zor asamalardan gecmis
evetttt allahımmmmm sabır vermiş.ınstagramda bu bayanı görmüştüm ama hikayesini ilk kez okudum.süper azim yaa hiç yılmamış
canım benim tavsiye ettiğim blog daha tamamlanmamış oradakiler az kısmıHay sen çok yasa he mi :))) banunun gösterdiğiiII bloğu okudum ama sıradan gibi geldi bende çok şeyler yaşadım farklı şekilde bu yüzden melinasmom beni çok etkilemişti sabır ne demek başka bir pencereden bakmama vesile oldu
Linkini yollar mısınMelinasmom un hikayesini de okuyun derim o da baya zor asamalardan gecmis