Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

çatlatma iğnesi vurulan var mı aranızda. ben bugün çok heycanlıyım umutluyum...

evet kontrol sonrasında duruma göre yapıp yapmıyacağı belli olacaktı hiç olmadım. iğneden korkmam ama olduktan sonra ağrı sancı yapıyomu bilmiyorum
yok canım yapmıyor
ama ben göbekten olmuştum o iğnenin yeri bi kaç gün acımıştı
belki hemşireden kaynaklıdır bilemiyorum

yok canım yapmıyor
ama ben göbekten olmuştum o iğnenin yeri bi kaç gün acımıştı
belki hemşireden kaynaklıdır bilemiyorum
göbekten mi ? Koldan yada kalçadan diye biliyorum. Kimileri kasıkta sancı yapıyor falan dedi bu ay kasık sancım hiç geçmedi zaten

göbekten mi ? Koldan yada kalçadan diye biliyorum. Kimileri kasıkta sancı yapıyor falan dedi bu ay kasık sancım hiç geçmedi zaten
doktor kağıda kalçadan yazmıştı ama kendi hemşiresi biz göbekten yapıyoruz demişti
o saatte de acile gitmek istemedim göbekten yapmıştı
ama benim acımıştı :)

doktor kağıda kalçadan yazmıştı ama kendi hemşiresi biz göbekten yapıyoruz demişti
o saatte de acile gitmek istemedim göbekten yapmıştı
ama benim acımıştı :)
canım acır tabikide ne bu tetanozmu vuruyor o bile çook eskide kaldı

benim bugün karnım ağrımaya başladı kızlar
sanırım kırmızılar geliyoooooo :KK9:

Hay sen çok yasa he mi :))) banunun gösterdiğiiII bloğu okudum ama sıradan gibi geldi bende çok şeyler yaşadım farklı şekilde bu yüzden melinasmom beni çok etkilemişti sabır ne demek başka bir pencereden bakmama vesile oldu
nerden okucaz bu melinasmom 'u link atsanıza kızçeler

@banu86 ovulasyon grubuna yazmıştım . 2 gebelik yyaşadım ilk kuzum cennetim olan yavrum un diyaframı gelişim zamanında kapanmamis nasıl olduğunu profesörler dahi bilmiyor hiçbir sebebi yok çünkü . kapanmadi için tüm organlar birbirine bağlı oluyor ya kapanmayan yerden yukarıya çıkmış ve kalbini sağa itmiş ciğerleri gelişmediği için kaybettim . sebepli sebepsiz kayıp işte . Rabbim böyle imtihan etmek istedi boynum kıldan ince . ardından hamile Kaldim ve düşük yaptım . bu yüzden buradaki arkadaşlarıma tavsiyem olsun demeyin çift çizgi önemli değil önemli olan hayırlı uzun omurlu olması . yoksa kuzum 38+3 günlükken gayet sağlıklı birhalde dodogdu 3,305 gram 52 cm di . bu kirli dunyadansa cenneti tercih etti
rabbim cenette seni bekleyen bir melek nasip etmiş ,orada çok huzurlu o .rabbim doğacak evlatlarına çok uzun ve güzel ömür versin inşallah canım

Emineeetuba .!.:
Canım bende melek annesiyim seni çok iyi anlıyorum hemde iki bebegimi erken doğumla kaybettim 5 ay oldu beklemedeyim bende insallah en kisa zamanda kavusursuz bebeklerimize.
rabbim en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip etsin inşallah canım benimm acılarını göstermesin

ya ben bi tane dış gebelik hikayesı okudum melinasmom da tansiyonum düştü....bende hastane fobisi var zaten...ben ameliyat olan bi hastayı evde bile ziyaret edemem...bunları okuyunca sanki benim başıma gelmiş gibi fena oluyorum...

Back
X