Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

cansu1109 cansu1109 sağol kuzum benim artık kabullenmeye çalışıyorum oglum cennet anahtarim oldu Rabbim peygamberimizin imtihaniyla beni de imtihan etti . inşallah bu dünyada da nasip eder evlat .
M mukocan valla canım aynen dediğin gibi zor ama ayaklanmak ve daha güçlü durmak zorundayız ben yavruma yanıyorum annem bana yanıyor bu yuzdennn buradayız ayaktayiz iyiyiz yeni bebisler istiyoruz vee tam gaz birbirimize desteğiz inşallah :))) bu arada bu ay hamis olursak ramazanda doğurmuş olxaz :))))

Canım benim her karanlığın sonunda mutlaka ışık vardır
Rabbim şüphesiz ki çok büyük bu yüzden hiç bir zaman umudumuzu kaybetmeyelim
Canimm o kadar haklisin ki . ve çok doğru söylüyorsun karanlıktan sonra ışık vardır . her gece sabahın ışıklarını kucaklar "zorlukla beraber kolaylık vardır evet zorlukla beraber kolaylık vardır " İnşirah suresi . hepimiz için güzel günler yola çıkmış geliyor inşallah kuzulaaar

cansu1109 cansu1109 sasknn sasknn ben hamilelik defterini kisa sureligine kapadim calisma bile yapmiyorum ovu testi ile cift çizgi yakalarsam belki önceliğim adet olabilmek kendimi ona yogunlastirdim sonrasi ALlaha kalmis

allah allahhh bence testi tekrarlamalısın kuzum
valla bende kendimden şüphelenmiyor değilim artık
dün hafif kırmızı geldi, bugünde acaip ağrım oldu, dedim geldi heralde
saatte bir wc ye koşuyorum ama hiç bişey yok
sadece kahverengi akıntılar :KK43:

valla bende kendimden şüphelenmiyor değilim artık
dün hafif kırmızı geldi, bugünde acaip ağrım oldu, dedim geldi heralde
saatte bir wc ye koşuyorum ama hiç bişey yok
sadece kahverengi akıntılar :KK43:
o zaman ne duruyosun canım yaaaa 3gün mü geçti bat

selam kızlarr bende geldimmmm öyle bir duruma geldimki 1 gün girmeyeyim kendimde büyük eksiklik hissediyorum çok alışmışım sizlereeeee

bağımlılık yaparııızzzzzEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

valla öyle hee:rolleyes: bu arada melinasmom u okudum gerçekten etkilenmemek mümkün değil benden bahsetmiş resmen. şunu farkettim ben çok fena takıyorum bu çocuk mevzusunu kesinlikle destek alacağım. akıl mantık her gün gebelik testi yapılırmı:KK53::confused::confused::confused:

Back
X