Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım kurtuldum derken??neden yapmıyorsun?vaz mı geçtin bebek fikrinden?Ben test işinden kurtuldum. .artik yapmiyorum evde duruyor ovi testleri...
Yok canım olur mu vazgecmedim ama test beni cok strese sokuyor...biraz zor oldu ama biraktim test olayini...adetim geçmeden yapmamaya çalışıyorum...canım kurtuldum derken??neden yapmıyorsun?vaz mı geçtin bebek fikrinden?
hadi insallah yuzun guler arkadaşımBende çatlatma iğnemi göbeğimden olacakmışım perşembe günü sabahtan
Amin canım hepimizin gülsün yüZü. Ama bu göbekten olma işi aklıma yatmadı bi türlühadi insallah yuzun guler arkadaşım
Amin canım hepimizin gülsün yüZü. Ama bu göbekten olma işi aklıma yatmadı bi türlü
senin için öncelikli dileğimiz bir an evvel kırmızıları görmek o zaman canım benim,ben 1-2 günlük gecikmeyle davul gibi oluyorum seni düşünemiyorum22 nisan
yani pko var oncelik adet gördürme tarlusal ve progestan kullandim ama olmadı cuma gitcem bakalim bu sefer ne vercek
sen hala test yapmıyosun ama sonunda dediğime gelceksin sinemmmmCanım 3 ekimdi
Ben yine hiç ısınmıyorum yaa
Özellikle de akşamları ayaklarım donuyor kalın kalın giyindim ama nafile
Noluuo bana yaaa![]()
korkmuyorum ben iğneden . bi türlü aklıma gelipte sormamışım neden göbekten diye. iğne vurulmayıncada hiç acaba kasık ağrısı hep oluyor bende zaten ondan farklımı olur diye düşündüm. bakalım nasip yarın sabah vurulacağım iğneyi. 2 yumurtan gelişmiş biri sağda diğeri solda dedi doktorkorkma canım ben çoookkk oldum bünyede bağımlılık yaptı artık :) ağrı acı olmuyor korkma kasık ağrısı ise yumurtalar çatlarken oluyo sadece oda çok kötü dayanılmayacak bir ağrı değil yani korkmanı gerektirecek birşey yok rahat ol :)
olsun en azından daha fazla umutlanmadan oldun arkadaşım inş. bu aya artık nasip eder RabbimBenim kirmizilar da 4gun gecikmeli geldiler :/banu86 canim yazsan mi sat i bati bilemedim. Gunlerim karman corman oldu. 28 unde olan ben adet araliklarim son 3 ayda 24 - 31 - 33. Gunlere dogru gecikmeli oldu. En iyisi yazma bana hic bisi. Bu ay bende su kadar gun kalmis Vs diye beklememeye calisacagim..
canım benim geldi benim ev sahiplerisen hala test yapmıyosun ama sonunda dediğime gelceksin sinemmmm
hoppalaaaaacanım benim geldi benim ev sahipleri![]()
aynen öyle kuzumhoppalaaaaa
aramıza hoşgeldin canım o zamann ne yapalım vardır bunda da bi hayır
ben mink bir filyavrusuyum suansenin için öncelikli dileğimiz bir an evvel kırmızıları görmek o zaman canım benim,ben 1-2 günlük gecikmeyle davul gibi oluyorum seni düşünemiyorum![]()