Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sonunda regl oldum ya kafayı yicektim belirti aramaktan :)o arkadaş listede değil.heralde birde regl olansasknn varr sağlık olsun canm yaa biz buradayız o bebiş bu göbüşe gelecek
8.denemekaçıncı deneme olacak
Neden o kadar uzun ki 1 saate çıkar sonuç ama büyük ihtimal pozitifYok cnm sabah ogrenicem çok korku var ne sormuş bebek yapmak
inş cnm inşallaaahumudum hep var zaten ama dayanacak gücüm pek yok artık bebek gördüğümde ağlayasım geliyor. nereye sataşacağımı şaşırdım o yüzden herşeyden çekildim. Allahtan eşim çok anlayışlı ve sabırlı birisi ben olsam kendime tahammül edemezdimama halime bin şükür dediğimiz gibi zamanı var ve ben o zamanı bekleyeceğim sabırla inşallah da o güzel haberleri alacağızz yürekten inanıyorum buna
sat nedirslmmm bnm de yas 23 antep bat 14 ekim benide eklerseniz sevinirim inşşş gelir bebeişler dolar göbüşlerimiz benmde bu ay 14.cü denenememiz
merhaba tabi aramıza katılabılırsın yaş ve şehiri de yazn eklym
Kızlar yumurta takibi yaparken doktor kaç günde bir çağırıyor ,takıp asagı yukarı kaç gün sürüyor?
bilmiyrum yaaa bende her gün merakla bakıyorumm inşallah sonradan açılcaz arap atı gibitarkanın o şarkısıda pek güzel, çok severimm.. bu arada 1 hafta geçti bile ama hiç hamiş haberi çıkmadı yav noldu bize böyle??![]()
sat larımız bat.larımz aynı ben değerlendiremedim sen değerlendirmişssindir inş.Eksik yazmsm
ızmir yaş 28 sat 22 eylül bat 20 ekim
Eklersnz sevinrm![]()
valla nazarlara geldik ben size diyimbilmiyrum yaaa bende her gün merakla bakıyorumm inşallah sonradan açılcaz arap atı gibi![]()
sat larımız bat.larımz aynı ben değerlendiremedim sen değerlendirmişssindir inş.![]()
yanlış görmüyosam sol taraftaki test çizgisi, eğer öyleyse muhtemelen yarın aynı koyuluğu yakalarsın. başladınızmı gün aşırı çalışmalara??Ya çok şaşırdıminşallah degerlendrmeye çalıştm
Dün yumurtlama günümdü galiba ovulasyon testi yaptm ama sonucu tam yorumlayamiyrm çok deneyimszm bu konularda 2.ay bu arada yazmayı unutmsm yine eksik yazmsm
İki cizginn de koyu olması gerekiyorms benmki sanki aynı koyulukta değil ama çok açık da değil aynı gibi debaya karıştı bi de sen bakablr msn
Eki Görüntüle 1650475 Eki Görüntüle 1650475 Eki Görüntüle 1650475 Eki Görüntüle 1650475
yanlış görmüyosam sol taraftaki test çizgisi, eğer öyleyse muhtemelen yarın aynı koyuluğu yakalarsın. başladınızmı gün aşırı çalışmalara??![]()