Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

hele benn....33 yaşında olmama rağmen acayip korkuyordum...Eşim çok istiyordu bir gün hadi yapalım dedim...önce kontrol dedik...kontrolden sonra dünya başıma yıkıldı sanki hemen olcak gibi korktum birde al sana dedi yukardaki :KK70:
cnm bende hemen olur sanıyodum bnmde yaş 23 korunduk ama 14 aydır olmuyo hep derdim 2 yıl hiç cocugum olmasın ikiz bebeğim olmasın ama rabbim bak öyle bi sınav ediyoki bana hemen bebeğim olsun diye yalvarıyorum ikizim olsun diiye ayrı yalvarıyorum rabbim ne derse o oluyo cnm bazen boş konusuyoz sonra cıkıyo acısı işte

hele benn....33 yaşında olmama rağmen acayip korkuyordum...Eşim çok istiyordu bir gün hadi yapalım dedim...önce kontrol dedik...kontrolden sonra dünya başıma yıkıldı sanki hemen olcak gibi korktum birde al sana dedi yukardaki :KK70:
bebek düşünmüyorken cinsel hayatımız daha fazlaydı ya
psikolojimizi bozdu bu şapşikler :KK48:

cnm bende hemen olur sanıyodum bnmde yaş 23 korunduk ama 14 aydır olmuyo hep derdim 2 yıl hiç cocugum olmasın ikiz bebeğim olmasın ama rabbim bak öyle bi sınav ediyoki bana hemen bebeğim olsun diye yalvarıyorum ikizim olsun diiye ayrı yalvarıyorum rabbim ne derse o oluyo cnm bazen boş konusuyoz sonra cıkıyo acısı işte

Sen yine bana göre şanslısın daha yaşın 23...zaman sıkıntın yok evet hemen olsun allahtan tek dileğimiz bu ama bekleyebilirsin. ben 33 yaşımdayım zaten 35 den sonra rezervler düşüyo her adet olan kadının her ay attıgı gibi...yani anlayacagın stres oluyorum çünkü hem zaman sıkıntım var hemde ciddi bir sağlık sıkıntısı ( Allah beterinden korusun)

Sen yine bana göre şanslısın daha yaşın 23...zaman sıkıntın yok evet hemen olsun allahtan tek dileğimiz bu ama bekleyebilirsin. ben 33 yaşımdayım zaten 35 den sonra rezervler düşüyo her adet olan kadının her ay attıgı gibi...yani anlayacagın stres oluyorum çünkü hem zaman sıkıntım var hemde ciddi bir sağlık sıkıntısı ( Allah beterinden korusun)
doğru saglık daha önemli cnm rabbim şifanı versin bebeklerimizi bize nasip etsinn

aynen kuzum rabbim beterinden saklasın kötü düşünceleri napıyodukkk kuşummm de bana hadi ????

cnm öyle oluyo insan ben 2,5 yıllık evliyim 14 ay oldu korunmayı bırakalı ama korunmadıgım zamanlar ilişkiler zevk içindi yaani hiç aklıma bebek gelmazdi olsun yada yapalım artık korunmayı bıraaktık herkes laf söleyince ama bu kezde aşırı stres var her şeyi arastırıyorum adeti yumurtanın catladıgı günleri herşeyi ben keşke ilk evlendiğiiz zaman yapsaydım diyorum böyle stres olmadı belki bebeğim şimdi yürüyo olurdu :KK43:
aynı şeyleri ben de diyorum ama nasip kısmet canım herşeyin vakti saati belli rabbimin katında.. eğer bebeğin o zamanlar gelmesi gerekseydi kaza maza bi şekilde olurdu.. bu şekilde düşünme

Ah ah arkadaslar bu sipalar bizi boooyle bekletiyorlar naz yapiyorlar simdiden gelmiyorlaarr :) Allahim butun isteyenlerle birlikte banada nasip etsin ben hic demedim hemn olmasn diye daha evlenmeden diyordum hemen olsun diye ama galiba benimkide cok istiyorum diye olmuyor...

Ah ah arkadaslar bu sipalar bizi boooyle bekletiyorlar naz yapiyorlar simdiden gelmiyorlaarr :) Allahim butun isteyenlerle birlikte banada nasip etsin ben hic demedim hemn olmasn diye daha evlenmeden diyordum hemen olsun diye ama galiba benimkide cok istiyorum diye olmuyor...

Hepimizin bir zamanı var canım sanırım sabredip bekleyeceğizzzz

sorun neymiş peki canım birşey söylediler mi yoksa sebebsiz mi
Sorunn cooookkkk . Bende pko var yumurtaliklarm gelismiyo gelisse catlamiyo gecende cok aci bi rahim filminden sonra sol tupum kapali cikti. Yani catlatma igneleri klomenler bu zamana kadar bosaymis beni oyaladi obur doktor. Esiminde sperm hareketliligi ve sayisi cok dusuk hareketliligi %5 sayisi 5milyon doktor tup bebekten baska suan careniz yok dedi. 23 yasindayim hatta daha gecen hafta girdim yasimin kucuklugu tutma olasiligini bayagi arttiriyormus ama ne bilim ya tutmazsa butun hayallerimz emeklermz bosa gidecek para umrumzda degil isterse bizden 10bin 20 bin istesinler ama melegim bana tutunsun :(

Kizlar sabirli olun ve hiç kafaya takmadiginiz zamanda geliyor ben bu ay hic aklimda yoktu ve hic belirtim yoktu simdi var belin çok agriyor

vaktini bekliyor canım demek ki rabbim hepimize çok bekletmeden en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah

Sorunn cooookkkk . Bende pko var yumurtaliklarm gelismiyo gelisse catlamiyo gecende cok aci bi rahim filminden sonra sol tupum kapali cikti. Yani catlatma igneleri klomenler bu zamana kadar bosaymis beni oyaladi obur doktor. Esiminde sperm hareketliligi ve sayisi cok dusuk hareketliligi %5 sayisi 5milyon doktor tup bebekten baska suan careniz yok dedi. 23 yasindayim hatta daha gecen hafta girdim yasimin kucuklugu tutma olasiligini bayagi arttiriyormus ama ne bilim ya tutmazsa butun hayallerimz emeklermz bosa gidecek para umrumzda degil isterse bizden 10bin 20 bin istesinler ama melegim bana tutunsun :KK43:
rabbim gönlünüze göre versin canım benim,allahın izniyle tutunacaktır bebişin..umutsuzluk yapma .rabbimin vardır bir bildiği...

benim de regl bitti bel ağrım başladı benim bünye manyaklaştı iyice beee bu ne şimdi :D

Back
X