Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

kızlarrr 3 ve 4üncü testleri sabah idrarıyla yaptım sadece 5 yazanı bu akşam 19:30da yaptım sizce durum nedirrr??? banu86 banu86

Eklentiler

• 111020151173.webp
    111020151173.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 48
Kizlar bu daha faxla koyulasiyormu

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 50
ovulasyon sabah idrarıyla yapılmıyor diye biliyorum ama yanlış mıyım?

Tesekkurler ballarim bugun giremedim telefondanda cok okumiyor hamis varmi

Adetinin kacinci gunu bu canim benim duzensiz ama 13 gunu

benim normalde 17 veya 18de oluyor fakat bu ay sürekli ovulasyon testi yaptım doktorum yumurtalık takibi yapıyor fakat bu ay yumurtam büyümedi doktorumda geç yumurtlama olabilir dedi ondan testlere devam ettim bugün yani test çubuğunda 5 yazan gün adetimin 28.günü bat tarihim bu ayın 14ü bakalım kısmet artık

benim normalde 17 veya 18de oluyor fakat bu ay sürekli ovulasyon testi yaptım doktorum yumurtalık takibi yapıyor fakat bu ay yumurtam büyümedi doktorumda geç yumurtlama olabilir dedi ondan testlere devam ettim bugün yani test çubuğunda 5 yazan gün adetimin 28.günü bat tarihim bu ayın 14ü bakalım kısmet artık
aaaa bat a 3 gün kala yumurtlamış mı oluyorsun yani.düzensiz midir adetlerin normalde?

aaaa bat a 3 gün kala yumurtlamış mı oluyorsun yani.düzensiz midir adetlerin normalde?

test yanlış değilse evet :) bende pko var bu nedenle çok düzensiz adet oluyordum fakat doktorumu değiştirdim bu doktorum 3aydır klomen tedavisi uyguluyor ve ben 3 aydır gayet düzenli adet oluyorum gününü şaşırmıyor bakalım bu ay ne olacak merak içerisindeyim :KK17::KK17::KK17::KK17:

Back
X